Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה ארוכה ששמים לי בתיבת הדואר התראות ראשונות על מנת לבוא לדואר לאסוף חבילות או מכתבים רשומים, אף פעם לא רושמים מאיפה היא, למרות שחובה לרשום על הטופס, עד שהחלטתי לקחת את העניין לידיים והגעתי לסניף להתלונן, עשו ממני ממש בדיחה, מנהל הסניף צחק לי בפרצוף, וכשלא מצא חן בעיניי מנהל הסניף שאני לא מוכן לקבל יחס מזלזל כזה קיבלתי ממנו איום שהוא יתבע אותי, רשמתי מכתב חריף למנהל המחוז, וקיבלתי מכתב שככה לא אמור להתנהל הסניף הוא רואה זאת בחומרה רבה, ורשום שיטפלו בזה.

נחשו מה? היום קיבלתי טופס התראה ראשונה לבוא לאסוף חבילה או מכתב רשום אין לי מושג מה זה בזכות דואר ישראל, אין אפילו רמז מהיכן היא הגיעה!

דבר שני כבר פעם שלישית ברציפות ששמים לי בתיבת הדואר מכתבים ששייכים לבחור שיש לו אותו שם פרטי כמו שלי, אך השם משפחה שונה באות אחד השם משפחה לא נפוץ בסגנון כהן או לוי, אני מקבל את הצווים שלו למילואים, את המכתבים שלו לחסכונות פנסיה וכו'.

זה רק אצלי ככה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לגבי חבילות ודואר רשום - יש על ההודעה מספר מעקב, תוכל לבדוק את המוצא (באיזה בית דואר התקבל) באתר דואר ישראל באינטרנט.

לגבי הדואר הצולב - גם אני סבלתי מבעיה דומה (מישהו עם שם משפחה דומה בבלוק הסמוך) - עם הזמן תדירות השגיאה הולכת ופוחתת. לציין כי הדוור בשכונה שלי ותיק ומדובר באדם שמאור אוהב את עבודתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הממ, אף פעם לא קיבלתי בהודעה שורה שמתארת מאיפה החבילה

מה שכן, לפעמים אפשר להבין מהקוד שהם כותבים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם כשכתוב מהיכן נשלח המכתב, כתוב רק שם היישוב ממנו נשלח המכתב. מה זה נותן לך?

קיבלת מכתב רשום שנשלח מתל-אביב. מה זה אומר? זה דו״ח חניה? זה חבילה של האו״פ? זה טופס 160 מאיזה חברת כוח אדם שעבדת דרכה יומיים בשנה שעברה? זה סט המחבתות המהודר שהזמנת מהחוברת של הויזה?

לך תיקח את המכתב. במילא מבחינה משפטית זה לא משנה אם תשאיר אותו בדואר או לא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כנראה המחשבה של הדוור שלי היא בדיוק כמו המחשבה שלך, קודם שאני ישבור את הראש ממי זה, אחרי זה לבדוק מתי השבוע אני יכול לקחת את הרכב של אבא שלי, כדי לנסוע לדואר ולשלם 20 שקל חניה ל-20 דקות כדי לגלות שזה מכתב שבכלל לא רציתי לקבל, אבל עם היו רושמים מאיזה עיר הוא כל הטרחה הזאת הייתה נחסכת, זכותי לדעת מאיזה עיר הגיעה המכתב, לא סתם ציינו את השורה בטופס ההתראה לציין מאיזה עיר הדואר מגיע, וזה שהדוור או איזה עובד בסניף לא טורח לעשות את העבודה שלו ולמלא את השורה הזאת כעת זאת צריכה להיות בעיה שלי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אצלי אף פעם לא רשום מאיזה עיר ומה גם שיש מכתבים שאנחנו צריכים לקבל בבית ולא בסניף הדואר הדוור החמוד רושם הייתי אצל הנמען אבל לא היה מענה" למרות שתמיד יש מישהו בבית ולאחר מכן יורדים ורואים את המכתב רשום

פשוט עצלנות שלו לחכות אז הוא פותר את זה בלא היה מענה

פורסם

אולי יש לך אפילו מזל, כי כשהדוור שלי אומר לי לרדת לקחת מכתב מומלץ לא להגיד יותר ממילה אחת, עם הלכת על שתיי מילים ויותר, הבן שואל שאלות ונכנס לך לחיים הפרטיים כאילו אתם מכירים 20 שנה וזה מתפתח לשיחות במשךד קות ארוכות

פורסם

זה כנראה עניין של מזל וסניף.

בסניף הנוכחי (סניף ראשי בהרצליה) השירות לא רע בכלל , המנהל ממש נחמד וקשוב והדוור באיזורינו גם בחור לעניין לגמרי.

גם כשהייתה תקלה - טלפון לסניף פתר את העניין על הצד הטוב ביותר.

(יש לציין שתמיד הייתי נחמד , סבלני , חייכן וכו - וזה היחס שקיבלתי חזרה , ראיתי אנשים באים עם אנטי - ומקבלים אנטי חזרה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מקבל שירות לא פחות גרוע.

שיא החוצפה (מבחינתי) היה שמנהל הסניף אמר לי (וברצינות מלאה), בעת שאספתי חבילה "אתה מקבל יותר מדי דואר". כן, אני יודע שזה מכביד עליכם לחלק דואר.

:turn-l:
  • תוכן חדש...