Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבעיה של טויוטה - YARIS T SPORT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל רכב ספורטיוי "חדש" יד שניה, קשה מאוד למכור בשנתיו הראשונים!

לסטודנטים בדרך כלל אין כסף לטיוטה "חדשה" משומשת, כמובן שיש כאלה שיש להם לקנות גם לא משומשת ולא טויוטה.

הקטנות ה"חמות" האלה מיועדות לצעירים בעיקר, אז עד שהמחירון לא ירד פלאים לא יקנו אותם. ( רק אנשים מבוססים, שהם לא הרוב בדרך כלל )

זה לא רק טיוטה יאריס ספורטי, כנ"ל גם לגבי 206XS ועוד...

פורסם
מצמץ, שחושב שהיאריס טורבו היא אחת מהמכוניות המוצלחות של שנת 2003 (ומצטער שטויוטה לא מייצרים אותה בכמות גדולה יותר).

נהגת בה או בכל אותן מכוניות שיצאו ב-2003 ?

או שמכונית נבחנת בצורה סטאטית: "ישבתי בה בז'נבה"... ?

הצהרה הזויה, יש להודות. :roll:

האם הסתרתי את העובדה שלא נהגתי ברכב?, לא. אכן אין לי את התמונה השלמה על הרכב הנ"ל (לא הסתרתי זאת ואף אינני מתיימר להסתיר עובדה זאת). אך לומר שאני טוען שהיא מוצלחת רק בגלל שישבתי בה זו ממש אמרה שפלה, מה גם שהיא שגוייה.

אשמח להסביר לך במפגש ע"פ מה אני קובע שרכב הוא מוצלח (אני לא מתכוון לשבת עכשיו שעה מול המחשב ולהקליד משהו שניתן להסביר במהרה בדיבור).

פורסם
לכשהופיע היאריס T SPORT הרעיפו עליה תשבחות וקילוסים.

ספורטיבית קטנה (למתחילים)

בה ברגע שנחתה בישראל מצאו להם מיני נערים וסטודנטים מכונית

חביבה חדשה וזולה יחסית בעלת ערך מוסף המכונה ספורטיבית זולה. פה ושם מצאו אי אילו פגמים ב T SPORT שהעיבו על הקטנטונת

מי שבאמת חיפש ביצועים וידו לא היתה משגת לקליאו ספורט חדשה למשל

הסתפק במקרים מסוימים כדרך של פשרה באותה יאריס T-SPORTחדשה

אלף אלפי הבדלות כמובן.

ראו זה פלא, הרי בטויוטה עסקינן "היפנית מס' 1 בעולם"

אמינות , שם וכו'.כנראה זה לא מספיק, היתכן כדבר הזה?

בה ברגע כי זו הפכה למשומשת , בעליה התקשה עד מאוד למוכרה

היא נפלה בין הכסאות, חדשה מחירה כ 110,000 אלף ש"ח

איש/אישה מן הישוב לא ירכשה כי הרי זו ידנית רחמנה לצלן, ומשולשת דלתות

סטודנט/ ו/או נער המחפש ספורטיבית חזקה יחפש במחיר הנ"ל קליאו ספורט

משומשת בת שנתיים (2002) מחירה 104,000 אלף ש"ח.

ישנם שירכשו אותה על סמך ספוריבית חדשה הכי זולה שכסף יכול לקנות בישראל

כנראה תקווה תגיע בדמות גרסת הטורבו מחומשת הדלתות ובעלת הספק וביצועים מכובדים יותר. וגם זה בספק.

בכבוד רב

אילן פ.

turbo

נראה כמו קטע מפסיכומטרי.....

מה הכותב ניסה להגיד?

1 קשה לו למכור יאריס.

2 היאריס שלו מצויינת

3 הוא מחכה לטורבו.

4 סטודנטים אוהבים יאריס.

5 יש יובש היסטרי אצל הספקים....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

4. רצוי שתבדוק האם יש לך את כל המידע על הנושא המדובר לפני שאתה מפזר "מחמאות" בכזו חופשיות.

קודם כל, מלשבת ברכב אי אפשר להתרשם ממנו בצורה עמוקה כמו שכתבת.

דבר שני, מקריאה ראשונה של מה שכתבת ניתן לחשוב כי מביאים את ה T טורבו לארץ ורק לאחר שחוקרים טוב, מבינים בדיוק מה רצית .

ואם אתה מכיר באופן אישי דגם של 3 דלתות ליאריס טורבו אז באמת זה דבר שאני לא מכיר (לפחות לא מקורי מהחברה) ואתה מוזמן להביא קישור נאות ...

פורסם
ואם אתה מכיר באופן אישי דגם של 3 דלתות ליאריס טורבו אז באמת זה דבר שאני לא מכיר (לפחות לא מקורי מהחברה) ואתה מוזמן להביא קישור נאות ...

אתה יכול להריץ חיפוש פשוט ברשת לגבי יאריס 150+ג'נבה 2003 אני בספק שלא תמצא מידע בנושא.

נ.ב.

כשאחזור לי-ם אשמח להעלות לכאן תמונות שלה מהתערוכה.

• תוכן חדש...