Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבעיה של טויוטה - YARIS T SPORT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכשהופיע היאריס T SPORT הרעיפו עליה תשבחות וקילוסים.

ספורטיבית קטנה (למתחילים)

בה ברגע שנחתה בישראל מצאו להם מיני נערים וסטודנטים מכונית

חביבה חדשה וזולה יחסית בעלת ערך מוסף המכונה ספורטיבית זולה. פה ושם מצאו אי אילו פגמים ב T SPORT שהעיבו על הקטנטונת

מי שבאמת חיפש ביצועים וידו לא היתה משגת לקליאו ספורט חדשה למשל

הסתפק במקרים מסוימים כדרך של פשרה באותה יאריס T-SPORTחדשה

אלף אלפי הבדלות כמובן.

ראו זה פלא, הרי בטויוטה עסקינן "היפנית מס' 1 בעולם"

אמינות , שם וכו'.כנראה זה לא מספיק, היתכן כדבר הזה?

בה ברגע כי זו הפכה למשומשת , בעליה התקשה עד מאוד למוכרה

היא נפלה בין הכסאות, חדשה מחירה כ 110,000 אלף ש"ח

איש/אישה מן הישוב לא ירכשה כי הרי זו ידנית רחמנה לצלן, ומשולשת דלתות

סטודנט/ ו/או נער המחפש ספורטיבית חזקה יחפש במחיר הנ"ל קליאו ספורט

משומשת בת שנתיים (2002) מחירה 104,000 אלף ש"ח.

ישנם שירכשו אותה על סמך ספוריבית חדשה הכי זולה שכסף יכול לקנות בישראל

כנראה תקווה תגיע בדמות גרסת הטורבו מחומשת הדלתות ובעלת הספק וביצועים מכובדים יותר. וגם זה בספק.

בכבוד רב

אילן פ.

turbo

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

אני מאמין שלא באמת ניסית למכור יאריס T משומשת ב-110K

כל רכב שעוזב את הסוכנות מאבד בו במקום לפחות 10K ואין מה לעשות נגד זה....

השאלה העיקרית היא למה קנית (מי שזה לא יהיה) את הרכב כדי למכור אותו אחרי פחות משנה?

פורסם

כנראה שלא חקרת מספיק ,לקליאו ספורט יש גם מספיק בעיות שלא נגמרות...אבל לפעמים כשאני נוהג ומרגיש את ה-mi16 פועם, אני שואל את עצמי למה לא מייצרים עוד כאלה, ושוב אני נזכר שרק פעם היו מייצרים את המכוניות כדי שינהגו בהם להנות.

פורסם

אני לא רואה כאן שום בעיה ....

ככל שיעבור הזמן, ככה הרכב הזה יהפך יותר ויותר ללהיט בשוק המשומשות...

כל רכב שהוא שנה -שנתיים על הכביש הוא קשה למכירה יחסית והטויוטה לא שונה בכך מאף רכב אחר.

חוצמזה ב104 אלף ש"ח אפשר לקנות יאריס 2004 משומשת...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לכשהופיע היאריס T SPORT הרעיפו עליה תשבחות וקילוסים.

ספורטיבית קטנה (למתחילים)

בה ברגע שנחתה בישראל מצאו להם מיני נערים וסטודנטים מכונית

חביבה חדשה וזולה יחסית בעלת ערך מוסף המכונה ספורטיבית זולה. פה ושם מצאו אי אילו פגמים ב T SPORT שהעיבו על הקטנטונת

מי שבאמת חיפש ביצועים וידו לא היתה משגת לקליאו ספורט חדשה למשל

הסתפק במקרים מסוימים כדרך של פשרה באותה יאריס T-SPORTחדשה

אלף אלפי הבדלות כמובן.

ראו זה פלא, הרי בטויוטה עסקינן "היפנית מס' 1 בעולם"

אמינות , שם וכו'.כנראה זה לא מספיק, היתכן כדבר הזה?

בה ברגע כי זו הפכה למשומשת , בעליה התקשה עד מאוד למוכרה

היא נפלה בין הכסאות, חדשה מחירה כ 110,000 אלף ש"ח

איש/אישה מן הישוב לא ירכשה כי הרי זו ידנית רחמנה לצלן, ומשולשת דלתות

סטודנט/ ו/או נער המחפש ספורטיבית חזקה יחפש במחיר הנ"ל קליאו ספורט

משומשת בת שנתיים (2002) מחירה 104,000 אלף ש"ח.

ישנם שירכשו אותה על סמך ספוריבית חדשה הכי זולה שכסף יכול לקנות בישראל

כנראה תקווה תגיע בדמות גרסת הטורבו מחומשת הדלתות ובעלת הספק וביצועים מכובדים יותר. וגם זה בספק.

בכבוד רב

אילן פ.

turbo

אין לי מושג מה מטרת ההודעה הזאת....

אבל,

אין שום בסיס להשוואה בין יאריס T לקליאו ספורט. מדובר בשתי מכוניות שונות לגמרי הפונות לפלח שוק שונה.

הקליאו נחשבת לספורטיבית בכירה, בין הטובות שיש בארץ על כל המשתמע מכך. עלויות הטיפול בקליאו יקרות יותר מהיאריס.

היאריס היא ספורטיבית "לייט" ולא תוכננה כדי להתחרות בספורטיביות האמיתיות הבכירות בארץ ולכן היא עולה בהתאם.

עלויות אחזקה של יאריס T יהיו לדעתי דומות עד זהות לעלויות אחזקה של יאריס רגילה או כל יפנית אחרת בארץ....כלומר זול יותר מקליאו ספורט (כנראה...).

היאריס מהווה חבילה זולה יחסית וככל הנראה אמינה למכונית ספורטיבית. כל מי שקנה יאריס T יודע שהוא לא קנה מכונת נהיגה בלתי מתפשרת.

המתחרה האמיתית של היאריס היא הפנטו HGT, ועליה היא עולה כנראה בהכל חוץ מעיצוב (לדעתי).

יאריס T תשמור על הערך שלה טוב יותר מ-HGT וגם מקליאו ספורט והשוק העתידי שלה יהיה חזק כמו כל ספורטיבית או דמוי ספורטיבית יפנית בישראל (ע"ע MX3, סליקה).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
כנראה שלא חקרת מספיק ,לקליאו ספורט יש גם מספיק בעיות שלא נגמרות...אבל לפעמים כשאני נוהג ומרגיש את ה-mi16 פועם, אני שואל את עצמי למה לא מייצרים עוד כאלה, ושוב אני נזכר שרק פעם היו מייצרים את המכוניות כדי שינהגו בהם להנות.

על סמך מה כבודו קובע שלקליאו ספורט בעיות שלא נגמרות ?????

שמעת מחבר של החברה של הדודה במהלך בר מיצווה של הנכד ????

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

ואו משהו חריג.

2. לגבי גרסאת הטורבו של היאריס, בתור מישהו שישב באחת (בתצורת 3 דל') אוכל להעיד כי התרשמתי ממנה עד מאד אך שלצערי שיווקה בשוק הישראלי נראה לי בעייתי שכן גם אם נתעלם לרגע מהעובדה שאין כמעט כאלה בסטוק (דבר שמפחית באופן ניכר את הסיכויים שהיא תגיע אי פעם ארצה) אזי הרעיפו על היאריס הנ"ל המון תוספות שמייקרות אותה עד מאד ואני בספק שהיבואן יוכל להציע אותה ברמת גימור/איבזור נמוכה יותר שתוזיל אותה (וגם אם כן, באמת הייתם רוצים אותה ללא התוספות הנ"ל?).

מצמץ, שחושב שהיאריס טורבו היא אחת מהמכוניות המוצלחות של שנת 2003 (ומצטער שטויוטה לא מייצרים אותה בכמות גדולה יותר).

פורסם

מה חדש ??? :wink: כל אחד והשטויות שהוא פולט.

פורסם

מה חדש ??? :wink: כל אחד והשטויות שהוא פולט.

רק יפני ואין אין אין כמו גולף.... :wink::lol:

פורסם
ואו משהו חריג.

2. לגבי גרסאת הטורבו של היאריס, בתור מישהו שישב באחת (בתצורת 3 דל') אוכל להעיד כי התרשמתי ממנה עד מאד אך שלצערי שיווקה בשוק הישראלי נראה לי בעייתי שכן גם אם נתעלם לרגע מהעובדה שאין כמעט כאלה בסטוק (דבר שמפחית באופן ניכר את הסיכויים שהיא תגיע אי פעם ארצה) אזי הרעיפו על היאריס הנ"ל המון תוספות שמייקרות אותה עד מאד ואני בספק שהיבואן יוכל להציע אותה ברמת גימור/איבזור נמוכה יותר שתוזיל אותה (וגם אם כן, באמת הייתם רוצים אותה ללא התוספות הנ"ל?).

מצמץ, שחושב שהיאריס טורבו היא אחת מהמכוניות המוצלחות של שנת 2003 (ומצטער שטויוטה לא מייצרים אותה בכמות גדולה יותר).

יאריס טורבו :!: 3 דלתות :!: 2003 :!: בישראל :!:

הנה הראשון שלא לקח את הכדורים שלו הבוקר ...

היאריס "טורבו" יצאה לשוק הארופאי רק ברבע השני של 2003 כלומר דגם 2004, היא בעלת 5 דלתות בלבד :!:

600 יחידות הוקצעו לארופה, כלום לארץ.

ובקשר לכתבה של טורבו.

האמת מכל הכתבות שכתבת, זאתי ממש תמוהה.

מה ניסית לומר :?:

יאריס חדשה עולה היום 105K כמו קליאו בת שנתיים שלוש. יאריס בת שנתיים צריכה לעלות 80K, ואכן לא יהיה קל למכור אותה כמו כל רכב חדש מאוד שתמכור אבל מה יהיה עוד 3 שנים :?:

היאריס תהיה כמעט היחידה בקטגוריה שלה ואם כיום היא עדיפה על ה HGT וה 206 XS אז בגיל 5 אני בכלל בטוח שיהיה לה יתרון.

היום אני עם היאריס בערך שנה וקצת, בינתיים, מושלם, אין תקלות והיא מספקת המון כיף, אולי לא כמו הקליאו אבל בעלות זולה יותר, ללא שום תקלה או רמז לתקלה או קירקוש ואתה יודע מה, בעוד שנתיים אני גם לא אצטרך למכור (ליסינג) אבל אני בטוח שלקונה של הרכב יהיה מציאה ביד.

רכב אמין ומהנה ב 60K.

אם כל הכבוד לקליאו (ויש לי המון כבוד) אני לא חושב שהקליאו בת ה 5-6 שנים תהיה באותה קטגוריה כמו יאריס בת 3 ...

מהנה יותר כן.

יקרה לתחזוקה הרבה יותר אני גם מניח שכן.

ופה עוד פעם נכנסים שאלות עדיפות, כמו שהיום חלק יקנו 106 ראלי וחלק יקנו לנציה טורבו באותו המחיר ...

אז מה הסיפור שלך :?:

שיר עצב לחבר שלא מצליח למכור :?:

חיפוש על מה לרשום אחרי שמיצית כל דבר אחר בענייני התחבורה :?:

או סתם שיעמום גדול עד כדי כך שאפילו לא טרחת לקרוא את מה שכתבת לפני שלחצת על השלח ...

חבל

פורסם
ואו משהו חריג.

הנה הראשון שלא לקח את הכדורים שלו הבוקר ...

היאריס "טורבו" יצאה לשוק הארופאי רק ברבע השני של 2003 כלומר דגם 2004, היא בעלת 5 דלתות בלבד :!:

600 יחידות הוקצעו לארופה, כלום לארץ.

1. ישבתי בה בתערוכת ג'נבה 2003

2. בזמן תערוכת ג'נבה היית יכול לרכוש בכ18K (למען האמת זה היה קרוב יותר ל19K) פרנקים שוויצרים יאריס טורבו 3 דל' (מתוך כמ-200 יח' שהוקצו לשוק השוויצרי שהיה אמור להוות שוק ניסיוני לפני התפוצה הכלל אירופאית). הדגם שאליו התייחסתי הוא הדגם שלפני מתיחת הפנים.

3. על אף שהתייחסתי לדגם שלפני המתיחה אינני חושב שזה משפיע על דעתי כלפי הדגם הנוכחי שדובר כאן לגבי הרלוונטיות שלו בארץ.

4. רצוי שתבדוק האם יש לך את כל המידע על הנושא המדובר לפני שאתה מפזר "מחמאות" בכזו חופשיות.

פורסם

נהגת בה או בכל אותן מכוניות שיצאו ב-2003 ?

או שמכונית נבחנת בצורה סטאטית: "ישבתי בה בז'נבה"... ?

הצהרה הזויה, יש להודות. :roll:

MCS 2008

פורסם

LEGALIZE IT - ולו רק בשביל שטורבו שלנו לא יצטרך לכתוב משהו סהרורי כזה בכל פעם שנגמר החומר :wink:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...