Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין אותי מה מיוחד בוקס שעולה סכום כזה ואילו תוצאות ניתן לקבל איתו.

מה מיוחד בווקס הזה?

הוא עשוי מדבש קיפודים שחיים בגובה 1879 מ' בדיוק בהרי האלפים, מעורבב עם מים שנלקחו מקברי צדיקים ושעווה של נרות מאתר קבר הבאבא בובה.

איזה תוצאות אפשר לקבל איתו?

הוא יתן לך מקדם גרר של חמקן, הברק יהיה כל כך חזק שהרכב יהיה כמעט בלתי נראה, השמיים יהיו בהירים וכחולים יותר, החזה של זוגתך יהיה גדול ורך יותר ואיברך יהיה גדול וחזק מתמיד.

ואימרו אמן!

:lol:

ועכשיו ברצינות,

מדובר בחברה שמייצרת מוצרים שהם באמת מהשורה הראשונה ועל כך אין שום ויכוח ויש המון אתרים וחברות דיטיילינג מקצועיות שיתמכו בכך.

כן יש דיון על עניין הכדאיות שימוש במוצרים שהם כל כך יקרים על רכבים די "סטנדרטיים" (הכוונה מבחינת שווי) כי להוציא איזה 5000 שקל כדי לקנות ערכת טיפוח מקיפה עבור רכב ששווה 100,000 שקלים (לדוגמא) נראה לי אישית הוצאה מוגזמת בכל קנה מידה.

מעבר לזה, נוחות השימוש בוקס שלהם מוטלת בספק (כלומר, אני אוהב את רכבי, אבל להתחיל להתלטף איתו בשביל וקס? מה השלב הבא, אפשר לנקות את יציאות האגזוז רק עם איבר מין זכרי? :lol:)

כשמדובר ברכבים באמת יקרים ונדירים\מיוחדים אני עוד יכול להבין את מי שיוציא כל כך הרבה כסף כדי לשמור ולטפח את רכבו (גם אז, יש מוצרים שאולי טיפה פחות טובים אבל עדיין מצויינים ובמחירים הרבה יותר שפויים).

אני נתתי את הדוגמא של מגווייר'ס כי זה מה שאני משתמש ומכיר מקרוב אבל יש עוד חברות לא פחות טובות שיתנו תמורה מצויינת לשקל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

edan82, הכי חשוב: וקס קיפודים הזה הופך את הרכב לחמקן, כלומר הרדאר לא יתפוס אותי? :lol:

קיט של 100,000ש"ח יקר אפילו בשביל בוגאטי. זה יוצא כבר משהו כמו 1-2% מערך הרכב. אני יסתפק בטרטל וקס נוזלי, הוא אומנם מחזיק לא הכי הרבה זמן, אבל נותן תוצאה לא רעה, בטח שיחסית למחיר שלו של משהו כמו 40ש"ח.

היתרונות של וקס של טרטל זה מחיר, קלות להשגה ותוצאות. אני משתמש בו שנים. בהתחלה עבדתי עם משחה, אבל היא לא הבריקה עד כדי כך טוב כמו הנוזלי של צבע מטלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
קניתי קופסא של טרטל וקס ב39 שקל, מחיר סבבה לגמרי אני חושב.

פעם ראשונה שאני שם וקס לרכב, איזו עבודה קשה לעשות ידנית! אבל רואים תוצאות, רואים שנוסף ברק לרכב.

לפעם הבאה נראה לי אני אקנה ראש מיוחד פוליש/וקס למקדחה ששמעתי שקיים, יעשה את התהליך הרבה יותר קל.

נסה mothers powerball.

הופך להיות כיף לשים ווקס, וגם אטרקציה לשכנים

פורסם

גם על לבן וקס מוסיף. סיימתי וקס שבועי לא מזמן והחלטתי לצלם כמה תמונות אבסטרקצייה.

הסוד בעבודה על טרטל שלא צריך ללחוץ חזק אם וקס נדבק חזק, אלא בתנועות סיבוביות בלי לחיצה להוריד.

IMG_0327.JPG

IMG_0328.JPG

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ווקס זול כמו טרטל עושה את העבודה ומגן על הרכב. כנ"ל גם קארפלן.

ווקס איכותי כמו מנזרנה הרבה יותר קל לעבוד איתו. נמרח בקלות וניתן למרוח שכבה דקיקה דקיקה, הוא לא מתייבש מהר ולא סיוט להסיר אותו. ניתן אפילו להשאיר אותו על הרכב ולהסיר למחרת ללא שום בעיה.

קארפלן עושה עבודה מצויינת ומחזיק הרבה זמן. קל גם למרוח אותו הבעיה שצריך לעבוד איתו בצורה מאד מבוקרת ולמרוח אותו בכל פעם על חלק אחד. אם החומר נשאר מעל 2-3 דק' על הצבע זה נעשה סיוט להסיר אותו.

פורסם

גם הוקס קרנובה של מגווייר׳ס מאוד נעים לשימוש, מספיקה כמות קטנה יחסית כדי לכסות משטחים גדולים, הוא מאוד שמנוני ולכן לא מתייבש מהר (מרחתי חצי רכב ואז הסרתי את הוקס וכבתי לצד השני של הרכב) והפלוס הענק- הוא לא משאיר סימנים לבנים מכוערים כאשר בא במגע עם פלסטיקים.

ההסרה שלו מתבצעת בקלילות ללא צורך להפעיל כוח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
גם הוקס קרנובה של מגווייר׳ס מאוד נעים לשימוש, מספיקה כמות קטנה יחסית כדי לכסות משטחים גדולים, הוא מאוד שמנוני ולכן לא מתייבש מהר (מרחתי חצי רכב ואז הסרתי את הוקס וכבתי לצד השני של הרכב) והפלוס הענק- הוא לא משאיר סימנים לבנים מכוערים כאשר בא במגע עם פלסטיקים.

ההסרה שלו מתבצעת בקלילות ללא צורך להפעיל כוח.

אתה צודק בהכל, אפשר להוסיף שקארנובה הוא גם יותר אקולוגי ובדר"כ ניתן למרוח אותו גם על פלסטיקה, אבל קארנובה גם מחזיק פחות זמן.

פורסם
מצטער, לא יודע מי זה הג'וני הזה, אבל נראה שהוא באמת סידר לכם מחיר מיוחד למועדון.

כשנכנסים לדף הראשי של אתר harlywax, יש שם 4 כפתורים של Buy Now. לחיצה על כל אחד מהם מעבירה לאתר התשלומים PayPal. לפני שמזדהים ונכנסים לשלם, משנים בצד שמאל את היעד למשלוח. בחירה של israel מוסיפה שורה של משלוח עם סכום $0.00. עכשיו, נכנסים לאתר עם הסיסמה שלכם, ומופיעה שם כתובת המשלוח, ישראל, ניתן לראות שאין שום תוספת על משלוח לישראל. לחיצה על הכפתור התשלום (למטה בצהוב), והווקס בדרך אליכם.

מצ"ב טופס ההזמנה שלי, שניה לפני שאישרתי את התשלום. ואם נדייק, יצא לי קצת פחות מ-80 ש"ח :wink:.

מצטער, לי הוא הוסיף את עלות המשלוח אחרי שבחרתי את ארצנו הקטנטונת. בדוק שבמקרה לא הוסיפו גם לך.

הרלי.jpg

פורסם

איזה מגעיל זה לבקש מחיר משלוח כזה גבוהה בשביל קופסא/בקבוק ווקס.

המשלוח עולה להם בלחץ 5$.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שרשור מעניין.. נראה לי שגם אני אצטרף לווקסיאדה :-D

מכל ההמלצות כאן, מה הכי כדאי לצבע מטאלי (סיאט איביזה חדשה בת שנה, אפור מטאלי)

1. משהו ממוצרי AUTOGLYM באתר סיאט

2. הווקס של אוטופיניש

3. או MEGUIARS

מאד חשוב לי לשמר את הצבע המטאלי..

פורסם

אפשרי לעשות וקס גם לחלונות על הדרך?

זה פוגע/עוזר/ לא משנה?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם
שרשור מעניין.. נראה לי שגם אני אצטרף לווקסיאדה :-D

מכל ההמלצות כאן, מה הכי כדאי לצבע מטאלי (סיאט איביזה חדשה בת שנה, אפור מטאלי)

1. משהו ממוצרי AUTOGLYM באתר סיאט

2. הווקס של אוטופיניש

3. או MEGUIARS

מאד חשוב לי לשמר את הצבע המטאלי..

רק שבאתר סיאט זה עולה ביוקר.

תקנה מהחנות באייבי. ווקס HD של autoglym צריך להיות מוצר איכותי מאד.

http://www.ebay.co.uk/itm/AutoGlym-HD-High-Definition-Car-Wax-Polish-Care-Extra-Microfibre-/330723709872?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item4d00ab53b0#ht_974wt_1037

זה האתר הכי טוב למוצרים האלה:

http://www.shinearama.co.uk/

לשים לב, המשלוח עולה 20 פאונד ל-2.5 ק"ג. אפשר להכניס כמה מוצרים שרוצים עד למשקל הזה, והוא שולח ב-FEDEX. זה תוך שבוע או פחות אצלך.

פורסם

יצא לי לעבוד על הרכב שלי השבוע עם חומר של MENZERNA ויצאתי פשוט המום מהתוצאה.

יחד עם פלסטלינה wolf gang ואוטם צבע של מנזרנה התוצאה הייתה פשוט מדהימה.

פורסם

אין שום בעיה להסיר את האבקה שה-Turtle הנוזלי משאיר. ניגוב קל וחסל.

אישית אני משתמש בו (בגרסת המטאלי או בגרסת הטפלון) כבר הרבה שנים, מרוצה מהמראה וגם מההגנה על הצבע - מעולם לא צבעתי רכב, גם בן 10-12 שנה. אני מורח וקס בד"כ כל 2-4 חודשים, בהתאם לעונה ולחשק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...