Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לראות עם אבא שלי פיאט פונטו ספייס 2005 110 אלף קילומטראז' שהייתה עד 12 חודשים בהשכרה כאשר המחירון של הרכב הוא 23.5 ומורידים את אחוזי ההשכרה המחירון הוא 21.5 הבחור רצה 20 והורדנו אותו ל 18

נסעתי על הרכב והוא מרגיש בסדר מבחינת נסיעה ואין רעשים מוזרים או משהו.

גיליתי שהמוכר השתמש במי קירור מהברז והידית של הדלת ליד הנהג חצי שבורה מבחוץ אך עדיין אפשר לפתוח את הדלת, טיפול טיימינג עדיין לא נעשה, רציתי לדעת מה אתם חושבים על הקנייה הזאת וחוץ מזה אבא שלי אומר שאין צורך לעשות בדיקה לרכב,

המוכר אומר שאין פגיעה בשילדה ואבא שלי מאמין לו (וגם אני הוא בחור טוב) ובגלל שהרכב ישן גם ככה יהיו הרבה x

מה אתם אומרים כדאי לוותר על הבדיקה או האם בכלל זה קנייה טובה

ההעברת העלות צריכה להיות בקרוב אז אם אפשר בבקשה עזרה

תודה!!

אדיר

פורסם

אני מסכים עם מיכאל עדיף שתיכח אותו לבדיקה

גם אני בפעם הראשונה שקניתי רכב היה בנאדם טוב שניראה הגון אמר לי אין בעיות אין כלום

אחרי 3 חודשים כבר השקעתי על הרכב הרבה כסף וגילתי שיש לו פגיעה בשילדה

תנסה להסתדר עם הבנאדם על הבדיקה תעשו חצי חצי

פורסם

חוץ מזה שגם הסימנים פה לא מעיד על אחזקה תקינה.

אם הוא השתמש במים מהברז אז אולי הוא גם השתמש בשמן מהצ׳יפסר.

ואי ביצוע טיימינג במועד זה גם לא בדיוק נקודה לטובתו.

וזה שהוא אומר שלא היו פגיעות זה יופי באמת. אז אומר.

ואגב- לא צריך להיות פה עניין של ״מאמינים לו״.

אמונה יש בבית כנסת. בקניית רכב יש עובדות.

V5

פורסם

נושא למחשבה (שאולי אומר משהו על הטיפול שקיבל הרכב)

מי ברז במערכת הקירור זה דבר גרוע מאוד,

ויש שיגידו שברכבי פיאט יש אפילו רגישות גדולה יותר לדבר.

so far so good so what

פורסם

הבעיה שמאטים יודעים שצריך את הנוזל היעודי פארלו,אבל לפחות נוזל קירור ממוצע אפשר היה לשים,מים זה אויב מספר 1.

אפשר ללמוד מכך איך הוא טיפל ברכב.טיימינג צריך להחליף 5 שנים או 120. אני מקווה שב 2010 הוא הוחלף,אם לא זה באמת מראה על מצב הטיפול ברכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב בן 7 שלא עבר טיפול טיימינג זה אמור להדליק נורה אדומה.

למרות שהעובדה שחסכו מהרכב נוזל קירור כבר הייתה אמורה להדליק את הנורה.

כמה חאפר אפשר להיות:x

אני לא מבין על סמך מה קבעת שהוא אדם טוב? זה שהוא מחייך? זה שהוא ממוצא כזה או אחר?

התחזוקה של הרכב לוקה מאד, אם אתה מתעקש עליו לפחות קח אותו לבדיקה. גם 18K זה הרבה כסף

פורסם

יכולה רק לספר מנסיוני שקניתי רכב מ"בנאדם טוב", לא שמעתי לכל המנורות האדומות שהיו לי בראש, הייתי צעירה והיה לי "לא נעים" מהמוכר, וקניתי את הרכב.

שלושה חודשים שלא הרווחתי שומדבר, כל מה שהרווחתי עבר ישירות למוסך. הפעמים שהאוטו הזה לא הניע בבוקר עלו בהרבה על הפעמים שהצלחתי להגיע איתו לעבודה...

מאז אני עושה בדיקה כפולה - מביאה למוסכניק שלי שייתן חוות דעת ראשונית על האוטו, ורק אם הוא "מעביר" לי אותו אני לוקחת לבדיקה במכון (שלי, כמובן, לא של המוכר).

פורסם

שלום.

קראתי מה שכתבת וממש הזדעזתי.

לשים כמי קרור מים זה פשע בלתי נסלח!(ואני לא מגזים)

כמה כבר עולים מי קרור? 80 ש"ח? וזה מחזיק 3 שנים.עד להחלפה הבאה.

מים גורמים לאכילת ראשי מנועים.ראש מנוע בפיאט הוא עם ראש אלומניום וידוע שמתאכל מהר.

לכן מה שאני אומר:

א.אין לקנות רכב לעולם ללא בדיקה.

ב.את הרכב הזה שימכור לפראיירים אחרים-הזנחה כזאת מעידה גם על רמת אחזקה לקויה

בקיצור תתרחק מהרכב כמו מאש.

לא חסרים אנשים פדאנטים שמטפלים יפה ברכבם-צריך רק לחפש אותם בחריצות ואתה תמצא אותם.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...