Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספורט המוטורי מגיע לצפון

פארק מוטורי חדש בקצרין מוקם על שטח של 60 דונמים ובהשקעה של כחמישה מיליון שקלים. ייחנך באירוע מוטו אקסטרים בסוף השבוע של יום העצמאות

http://cars.walla.co.il/?w=/4704/2513866

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

בסוף הכתבה רשום שמתכננים להקים פארק מוטורי בחצרים (אאלט היתה על זה כתבה בערוץ 2).

מישהו יודע אולי מה קורה עם זה?

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

פארק מוטורי חדש נבנה בקצרין

05.03.12 עמרי ספיר | צילם: אסף רחמים, טל זהר

צעד נוסף לספורט המוטורי בישראל – פארק בגודל של 60 דונם נבנה בימים אלו בקצרין בהשקעה של 5 מיליון שקלים

http://www.auto.co.il/view.aspx?article=28406

פורסם

הספורט המוטורי הישראלי בתנופה:

פארק מוטורי בגודל שישים דונם נבנה ברמת הגולן

מתחם הספורט המוטורי בקצרין ייחנך באירוע מוטו אקסטרים בסוף השבוע של יום העצמאות. ראש מועצת קצרין סמי בר לב: אנו בונים את הבית של האקסטרים המוטורי"

http://motocar.ifeel.co.il//article/14356.aspx

ספורט מוטורי: פארק מוטורי בקצרין, השקעה של 5 מיליון שקלים

מאת דובי מילר

פורסם בתאריך 05-03-12 12:30 מספר צפיות: 612

http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2449-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%A7%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9F-%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%94-%D7%A9%D7%9C-5-%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D

פורסם
בסוף הכתבה רשום שמתכננים להקים פארק מוטורי בחצרים (אאלט היתה על זה כתבה בערוץ 2).

מישהו יודע אולי מה קורה עם זה?

כרגע אין שום תזוזה של כלים כבדים באזור חצרים, הפארק אמור להיות בצמוד למוזיאון חיל האויר או במקומו. לפי הידוע לי כרגע לא יתחילו לעבוד על פארק מוטורי מאחר ויעקב טרנר הוא זה שמקים את הפארק המוטורי. מה גם תוך שנה וחצי-שנתיים הוא אמור להשתחרר מהצבא [הוא מנהל את מוזיאון ח"א-ואזור לאנשי צבא לעבוד בשתי עבודות].

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

התרוץ לדחייה נשמע מאד קלוש ולא רציני לדעתי.

סידור עבודות עפר למסלול ספרינט לוקח מכסימום יומיים (עבודות "שופל"),מסלול מכשולים לאופנועי שטח? עוד עבודת טרקטור של יומיים במקביל.

משהו אחר גרם לדחייה בודאי לא מה שפורסם, היינו בסרט של הקמת מסלולים,שחזור,הכנה ובדיקה,זורים פה חול בעיניים.

אבל מה זה חשוב? סקפטים היינו סקפטים נשאר. העיקר הרצון והכותרות

חג שמח

מירוצי מכוניות

פורסם

בשנת 1999 ערכנו מרוץ בגליל העליון (ללא עבודות הכנה מגוחכות) כולל נהיגה ברמת הגולן בציר הנפט,קטעי מהירות בירדן ההררי,כולל טיפוס וירידה מהרמה לאזור ראש פינה.

שום הכנות וטרקטורים וסיפורים למעט רצון אדיר מכולם ,אישורים והתאמות מול גורמי אכיפת החוק והמירוץ זרם חבל"ז,שיספרו לכם ותיקי האזור איזו הצלחה זו היתה מבית הארחה בקיבוץ האון ועד לאלפי אנשים שצפו באירוע.

וכבר נאמר אם תרצו אין זו אגדה (אגדה =בירוקרטיה וכסת"ח)

מירוצי מכוניות

פורסם

עכשיו שרוב המכוניות "חוקיות" אליבא משרד הספורט,אופנועי שטח כנ"ל,כולם מתגאים שיש ביטוח (שמועות?) אז מה הבעיה להפיק אירוע כפי שכתבתי קודם? יודעים מה זה יעשה לאיזור הגליל העליון? הרבה פיתות וחומוס ייבלסו שם,מסעדות יפרחו,בתי הארחה,דלק,חשיפה,טלויזייה,עיתונות (פריים טיים) ולא יסלחו לי כולם איזו כתבה בנישה צדדית על "רס"ן שמועתי"(ברווזים יש באגמון החולה)

ממש מקומם,תנו למקצוענים ובעלי הנסיון בינינו לעבוד!!

מירוצי מכוניות

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן חברים!

הפארק אכן בתהליכי בנייה, זה קורה לי מול העיניים, אולי נראה מישהו מכם שם :)

מדובר על פארק שיתאים לאופנועים, מכוניות וכו' ויכלול גם טריבונות מסודרות, לא מדובר על סתם יישור שטח!

אלעד.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...