Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שאלה לי :-)

ברגע שאני עוברת את ה-100 קמ"ש ההגה שלי מתחיל לרעוד ומאד קשה לנהוג ככה כמובן.

אמרו לי שצריך לעשות איזון, זה לא עזר.

במסגרת הבדיקות והטיפול שעשינו במוסך רנו (הודעתי הקודמת) אמרו שהם לא רואים כל בעיה.

אבל זה עדיין רועד.

האם מישהו יודע ממה זה יכול להיות ואיך (ואיפה) אני יכולה לפתור את זה?

מדובר ברנו סניק II שנת 2004 שנקנתה מיד ראשונה לפני שנתיים, בערך 60 אלף קמ'ש, עד כה לא היו בעיות מיוחדות.

תודה!

פורסם

זה אולי ישמע מצחיק,

אבל בדקו את לחץ האויר בצמיגים בזמן האיזון?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן, בדקו לחץ אויר.

האיזון נעשה קצת מזמן, למרות שגם אחרי זה היה רעד וזה לא עזר (קניתי את האוטו לפני שנתיים ומאז תמיד היה את הרעד הזה).

מחר אני עושה שוב איזון, רק כי צריך, לא כי אני חושבת שזה יעזור לרעד...

פורסם

איזון, לחץ אויר בצמיגים, החלפת צמיגים לחדשים (אם הקדמיים גמורים כבר או בדרך לזה). גם אצלי כרגע זו הבעיה, אבל הקדמיים שחוקים כבר ולכן אחרי ההחלפה, כמעט בודאות שלא יהיו רעידות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא חושב שכיוון גלגלים (alignment; תורגם בצורה לא נכונה לכיוון פרונט) ישנה משהו, אבל מומלץ לעשות את זה מדי כמה שנים בכל מקרה. "כיוון פרונט" למרות השם יש לבצע על כל ארבעת הגלגלים.

לדעתי פשוט לא ביצעו איזון גלגלים כמו שצריך. תבקשי שיעשו על כל ה-4 למרות שאם הרעידות הם רק בהגה ולא בכל הרכב אז זה מהקדמיים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

יש הרבה סיבות להרגיש ככה לעניות דעתי..כל אחד יכול להגיד לך משו אחר..ויכול להיות שהוא נכון אשמח מאג לעזור אם תבואי לבקר באחד מסניפנו בארץ...

פורסם

דבר ראשון אני ממליץ לך לבדוק את התאריך של הצמיגים ואת השחיקה שלהם, אם אתה לא מכיר יש ארבעה מספרים ברצף (בד"כ מופיעים בתוך עיגול).

המספרים מעידים על תאריך הייצור של צמיג - לדוגמה:1012 - 10 הוא מספר השבוע (בשנה) 12 הכוונה לשנה.

לאחר שנתת לפנצ'רייה לבדוק את הצמיג הוא כבר ימליץ לך, כיצד לפעול.

פורסם

אני לא מאמין שזה בעיה של איזון.

אני ממליץ ללכת לעשות כיוון פרונט ואז זה לא עוזר אז יש צורך ללכת למוסך לבדוק את המשולשים הקידמיים, כמובן שזה אחרי בדיקה ויזואלית של הצמיגים לראות שהם לא שחוקים או בלויים.

היו גם מקרים נדירים שרעידות בנסיעה נובעות מצלחות בלמים מעוותות. אבל זאת ניתן לאבחן בבלימה האם הרכב ממש רועד בבלימה אז זה הבלמים!

מקווה שעזרתי לך בהצלחה!:-)

• תוכן חדש...