Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

סבתא שלי אוהבת לשמור דברים, לפני המון שנים היתה לה חנות בגדים (30 שנה בשביל הדיוק).

היום במקרה היא הוציאה איזה ג'ינס להראות לאחי, ואני ישר קפצתי ולקחתי אותו.

הגי'נס עצמו גם מלפני 30 שנה, העניין הוא שהוא לא נלבש מעולם! התוויות עדיין עליו.

סתם נכנסתי לאיביי וראיתי שמוכרים ג'ינס זהה, אבל אחד שלבשו אותו וכ'ו, והוא נמכר ב270 דולר!

הג'ינס הוא מדגם 501 של לייוויס.

תודה לעוזרים, בן.

426380_3015215973111_1043923601_3126849_1691965481_n.jpg

Got To love It

פורסם

לא יודע עד כמה 501 בן 30 יכול להיות יקר. עדיין מייצרים אותם (אני קניתי אחד לפני 7-8 שנים), בדרך כלל דברים שהערך שלהם נוסק הם דברים במהדורות מוגבלות שכבר לא מייצרים. כמה שהפריט יותר נדיר ו"מעניין" ככה הוא יותר יקר.

אני מציע לך לחכות שליויי'ס יפשטו את הרגל, אחרי זה לחכות 40-50 שנה ואז למכור. אז בטוח תעשה עליו הרבה כסף.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני במקומך, הייתי מארגן יום חופש מהעבודה ועושה עם סבתא ניקיון בית רציני:).

לא יודע למה חשבתי על הסיטואציה הזו, אבל זה נראה לי מצחיק לצאת עם בחורה לדייט ראשון ובדקות של השקט, להגיד לה: את יודעת בן כמה הג'ינס שאני לובש עכשיו?...:)

נ.ב

אני יודע...לא באים עם ג'ינס לפגישה ראשונה...

פורסם

ג'וקר, אתה יודע שבכמעט כל משחק קלפים מוציאים אותך החוצה?

השאלה היתה לא באמת כדי לנסות למכור אותו, אלא לנסות להבין למה לעזעזל מוכרים ג'ינס כזה בכמעט 300 דולר.

זה שכנראה הבד שלו איכותי לעומת מה שקונים היום זה ידוע, אבל למה אנשים מוכנים לשלם סכום כזה על על פריט לבוש ישן? כי הוא "עתיק"?

"אני יודע...לא באים עם ג'ינס לפגישה ראשונה.."

אם זה מה שאתה יודע, תשלח לבנצי הודעה פרטית שיסביר לך דבר או שניים.

Got To love It

פורסם

אולי לא הבנת נכון, אבל עצם זה שהג'ינס הוא בן 30 שנה, דווקא מוצא חן בעייני והייתי לובש אותו בכייף. לכן, גם הצעתי לך לעזור לסבתך ולחפש עוד מציאות כאלו.

אני אומנם לא יכול לכתוב את ספר הדרכה לדייט המושלם (אני רחוק מזה שנות אור, אבל עדיין לא סובל:)), אבל לא באים עם ג'ינס לפגישה ראשונה! במיוחד לא אם הוא בהיר.

בנצי יכול ללמד אותנו יותר מדבר אחד או שניים :).

פורסם

חסרים מכנסים שהם לא ג'ינס? מכנסיים פשוטים שחורים עושים את העבודה מצויין.

אולי זה רק אני, אבל כשאני מכיר אנשים חדשים (במיוחד נשים), אני אוהב להתלבש אלגנט.

פורסם

להתלבש אלגנט? אתה רוצה להשאיר רושם של אוליגרך?

מחשבה דבילית, תלבש מה שאתה תמיד לובש. על ההתחלה מנסה לעבוד על מי שיושבת מולו.

הכי טוב זה להיות אתה! אם אתה תמיד הולך עם אלגנט אז תלבש אלגנט.

Got To love It

פורסם

בן,

חבל לתקוף ועוד יותר חבל להשתמש במילה "דבילית", זה רק מוריד את הרמה של הדיון.

יש לי כ-10 זוגות ג'ינסים (הערכה, לא ישבתי וספרתי) ואני משתמש בהם ליום יום. את הלבוש היום-יומי שלי ניתן להגדיר כג'ינס וחולצה מכופתרת. כך הכי נוח לי ללכת.

אולגירך? איפה ראית שרשמתי חליפות של ארמאני/בוס/you name it?

אולי זה רק אני, אבל להתלבש טוב נותן לי ביטחון עצמי ועוד יותר חשוב, נותן לי הרגשה נעימה (וכולנו יודעים שזה חשוב בדייט ראשון:)).

ברור שהכי טוב זה להיות אתה עצמך, אבל מה הקשר ללבוש? אתה מדמיין אותי כאחד שנולד בשכונת התקווה ובא לדייט עם מרצדס וחליפה? לאן הדימיון שלך לקח אותך?:roll:

סה"כ רשמתי שזה מוזר ללבוש ג'ינס בפגישה ראשונה עם בחורה והפכת אותי לאדם שאני לא? לא לעניין.

בכל מקרה, כנראה שראיתי את הטופיק שלך ונזכרתי מהדייט (הלא מוצלח) שלי משבוע שעבר.

פורסם

אני לובש ג'ינס לכל מקום (טוב נו,חוץ מכשהולכים לישון ;))

גם בדייט,גם באירועים (משפחתיים או של העבודה)

לא סובל מכנסיים אלגנטיים (עם חולצות אין לי בעיה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...