Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday ברשת באג

Derish
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המסך נראה גרוע. ציינת שהם מקבלים ביקורות טובות, אבל הביקורות הראשונות שאני מוצא בפורומים שהבאת אליהם קישורים הן של האנשים שמוכרים את המכשירים האלה.

גם בטאבלט הקודם שקניתי האיכות של המסך לא הייתה בשמיים, אבל היא הייתה מספקת. אני לא מצפה לקבל לא Ips, לא Amoled ולא Super lcd במחיר הזה. כמובן שאם הייתי משלם 1000 שקל הייתי מצפה לקבל מסך יותר טוב, אבל כמו כל דבר בחיים, גם כאן זה עלות מול תועלת. אני לא טענתי שהטאבלטים הסיניים טובים יותר מהמיינסטרימים שמוכרים בארץ, אבל למחיר, אפשר למצוא מציאות חבל"ז. בסופו של דבר, המחיר כולל משלוח אקספרס יצא לי 600 שקל, ותמורת זה אני אקבל טאבלט שרץ חלק (ללא לאגים), מריץ משחקים תובעניים, יכול לבצע שיחות וידאו בסקייפ ( יצא עידכון fw), ויכול להריץ וידאו hd. בנוסף, בגלל שבמהות שלו הוא לא מכשיר יקר, יהיה יותר נוח להסתובב איתו בלי לפחד עליו יותר מדי.

תראה לי עוד טאבלט שנמכר בארץ במחיר של פחות מכפול ממחיר הטאבלט הזה, שעושה את הדברים הנ"ל.

פורסם

מנסיון של חבר שעובד בבאג, הוא אומר שאין לו זמן לנשום בימים האלו. כנראה שה"ימי מבצע" האלה כן משכנעים את קהל הלקוחות, ויש המון קונים, למרות שיש מקומות זולים יותר (הוא טוען שפה יש לך אבא ואמא למכשירים לעומת במקומות אחרים, זו הטענה שלו, לא שלי!).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא הכול זה רק נתונים יבשים, יש עוד המון גורמים אחרים שיכולים להעיב על החוויה שלך מהמוצר, והם לא מפורטים ע"פ הנתונים הללו.

זה לא הכי כיף להשתמש במוצר כזה, אבל לגלות שהסוללה בפועל מספיקה לשעתיים וחצי, או שהמערכת הקירור זולה מאוד ובגלל זה הוא מתחמם לרמות מטורפות ונכבה בכול משימה טובענית(סתם זורק דוגמאות).

כי ראיתי את החלקים והמחיר שלהם לסמסונג גלקסי טאב. בשביל לחתוך את המחיר ביותר מפי 2, באמת צריך להשתמש בחלקים גרועים או שנוצרו ע"י חברה סינית שרק יודעת להעתיק(ד"א, עד לא מזמן, LG היו מייצרים לאפל את המסכים אבל בגלל שהם לא היו מרוצים מטיב ביקורת האיכות, הם עברו לסמסונג. וזה LG(!) ולא איזה יצרן סיני עלום שם)

ככה שאמנם המחיר הוא זול פי 2, אבל מה זה עוזר לך גם אם המוצר יהיה סביר, הוא יתקלקל אחרי שנה?

פורסם

אני לא מחפש מוצר שהוא הטופ של הטופ, למרות שאם היה לי התקציב כנראה הייתי מכוון לרמה קצת יותר גבוהה. ברור שלא הכל זה נתונים יבשים, וכמובן שעד שהמוצר יהיה בידיים שלי אני לא באמת אדע אילו מהציפיות שלי הוא ממלא ואילו לא, אבל יש לי הרגשה טובה לגבי הטאבלט הספציפי שאני מעוניין להזמין.

לאחר קריאה בפורומים ומחקר מעמיק שעשיתי (כמו על כל מוצר שאני קונה), נראה שהרב הגדול של המשתמשים מרוצים ממנו, לפי מה שראיתי החברה מוציאה עידכונים באופן שוטף ואפילו ICS כבר נמצא בתכנון.

פורסם
מנסיון של חבר שעובד בבאג, הוא אומר שאין לו זמן לנשום בימים האלו. כנראה שה"ימי מבצע" האלה כן משכנעים את קהל הלקוחות, ויש המון קונים, למרות שיש מקומות זולים יותר (הוא טוען שפה יש לך אבא ואמא למכשירים לעומת במקומות אחרים, זו הטענה שלו, לא שלי!).

ישראלים - תן לו הנחה של שקל וחצי (גם אם זה בא על חשבון איכות/אמינות/אחריות, וכן, גם אם אותו מוצר בדיוק נמכר במחיר יותר זול ללא כל הנחה בחנות ליד) והוא יהיה בטוח שדפק את המערכת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הדיון הזה מזכיר לי שיחה שהייתה לי פעם עם נגד בחיל האוויר על למה אני אוהב RC קולה ולמה לא כולם חייבים לקנות קוקה קולה. חיה ותן לחיות, רבותיי.

פורסם

ואדים, הוויכוח הוא דווקא לא על טעם, אלא על צרכים, טכנולוגיה, וכמה הסינים השתפרו בתחום הספציפי הזה בשנה האחרונה.

הזמנתי עכשיו את הטאבלט עם משלוח מהיר של DHL, מקווה שיגיע ככה לקראת יום חמישי בשבוע הקרוב :)

פורסם

לגבי הארכוס- שימו לב שיש מבצע לטאבלט ארכוס 7 16GB ב400 ש"ח (+-20 ש"ח) במכרז ממון שפורסם בשבוע האחרון.

ושאלה למבינים- הוא שווה את ה400 ש"ח?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בתור טאבלט אתה לא הולך להנות ממנו, זה בטוח.

אבל אם אתה צריך נגן סרטים נייד, ואתה הולך לראות בו סרטים לבד(חשוב מאוד מאוד! זוויות הצפייה שלו בילתי נסבלות) אז יכול שהוא שווה את זה.

פורסם

יש לי אותו. קיבלתי מתנה.

400 ש"ח הוא שווה.

הוא עובד עם דואר, אפשר לצפות בסרטים, המהירות בסדר גמור, יש לו גרסאות הפעלה שונות כמו URUKANDROID למשל וקהילה של מפתחים ב XDA.

מה שמעניין הוא שהמכשיר מגיע עם הרשאות ROOT ואפשר להתקין רומים שונים למערכת ההפעלה שיעבדו במקביל ובמסך האתחול לבחור ביניהם.

סה"כ חביב למדי למשתמש ביתי שמחפש צפיה בסרטים/מוסיקה וגלישה באינטרנט.

אפשר לחבר לו מקלדת ועכבר חיצוניים.

אם היה לו GPS ומודם, הוא היה מעולה.

פורסם
הדיון הזה מזכיר לי שיחה שהייתה לי פעם עם נגד בחיל האוויר על למה אני אוהב RC קולה ולמה לא כולם חייבים לקנות קוקה קולה. חיה ותן לחיות, רבותיי.

לא רק שאתה מסוגל להבדיל בטעם, אתה עוד שותה RC?!

אני לא מצליח להבין איך. זה ממש לא טעים לדעתי. אני דווקא עם הקוקה-קולה.

העיקר שיהיה לך לבריאות! אכן, כל אחד והטעם שלו- בדיוק כמו שהקניבלים אומרים.

יש מבצעים טובים על מחשבים ניידים איפה שהוא?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נראה שבבאג ואופיס דיפו יש כעת מבצעים לא רעים.

לי יש נסיון טוב עם KSP ברוממה (חיפה) - המחשב שבו נכתבת ההודעה נרכש שם לפני 4 שנים וכן לפני מספר חודשים רכשתי אצלם מחשב לבני , שניהם במחירים סבירים בהחלט לתקופתם, וכמובן באספקה מיידית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מקווה שלא תזדקק לאחריות שלהם. אני לא רוצה לחזור שוב על דבריי בנוגע ל-KSP ולמשפט שהיה לי מולם. רשת לחלוטין לא מומלצת לדעתי, עקב איך שהם "טיפלו" בי בניגוד להנחיות יצרן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה ההבדל בין מחשב בהרכבה מקומית שבה צריך לקבל אחריות של KSP (או החנות המרכיבה, מי שלה ת היה) לבין מחשב נייד שבו האחרות ניתנת על ידי היבואן ו-KSP משמשת, לכל היותר, כנקודת איסוף במקרה שהאחריות איהנה בבית הלקוח.

והאמת היא של-KSP לא יכולים להיות יותר גרועים משתי החנויות המכובדות שבהן רכשתי שני מחשבים שולחניים בשנים האחרונות ואשר פשטו את הרגל. במקרה הטוב מהשניים הלך מעבד, אינטל החליפו אותו ללא תשלום ושילמתי רק תמורת העבודה במעבדה אחרת, במקרה השני היה מדובר בכרטיס מסך והיבואן לא היה מוכן לקבל כרטיס אלא מהחנות שהרכיבה את המחשב, וכיון שזו פשטה את הרגל נאלצתי לשלם את מלוא מחיר הכרטיס החדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...