Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday ברשת באג

Derish
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א) יש גם מקומות שזה נמכר ב3 שקל לבקבוק.

ב) מציע לחכות עם קניית קריסטל:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4155997,00.html

יפאורה אוספת קריסטל מנטה מהמדפים

בקבוקים של המשקה האהוב מתאריך ייצור 3 באוקטובר, נאספים מנקודות המכירה עקב תלונות צרכנים על טעם וריח לא אופייניים. מי שיחזיר את הבקבוקים יפוצה

אני משער שהיה להם מחסור בצבע שצובע את קריסטל מנטה ואת המים הירוקים שמוכרים באוטו דיפו. :roll:

אפשר בינתיים לקנות את המשקה המוגז בטעם שחור (קולה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני משער שהיה להם מחסור בצבע שצובע את קריסטל מנטה ואת המים הירוקים שמוכרים באוטו דיפו. :roll:

]

הירקון התייבש?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אז היום הגדול הגיע ויצא לי לראות את בקבוק הקולה המדובר ב-2.79 ש"ח. האמת? למרות שבבית שלי, ממזמן הבנו שמותג הרשת, שעולה לפעמים בעשרות אחוזים פחות ממותגים הרגילים, עדיף בדר"כ, הפעם המשכתי במנהגי ורכשתי שישיית RC ב-23 ש"ח.

פורסם

לא יודע.

האמת שמשקאות שאני לא מסוגל בין הטעמים של הסוגים שלהם זה בירה, וודקה וקולה.

בעצם וודקה עוד כן, יש מגעיל יותר ומגעיל פחות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממזר, יש בבירה יש הבדלים משמעותיים בטעם בין הסוגים השונים. בנסיבות הנכונות הבירה הנכונה תהיה טעימה.

וודקה - בחיי טעמתי שלוק אחד. אחד יותר מדי. נשארתי בטראומה (מהטעם בלבד).

קולה - אני לא מכיר יותר מסוג אחד של סוכר. בהתאם לכך אני לא מבחין בין סוגי קולה, אפילו דיאט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתה לא מבחין בין קולה, דיאט קולה וקולה ללא סוכר, אז כנראה שאתה לא חד אבחנה :). הרבה מחקרים נעשו וייעשו, אשר מראים כי לא נוכל להבדיל בין RC,קוקה וכו"...לאורך זמן או בכלל, אבל לא להבדיל בין הסוגים? הגזמנו קצת :).

אגב, לא כדאי לאכול סוכריה (עם סוכר, כמובן) ולשתות ביחד קולה ללא סוכר - זה לא טעים :).

פורסם

קוקה התכוונתי לכך שאיני מבחין בין סוגי הקולה המסוכרים לבין עצמם, ובין סוגי הדיאט לבין עצמם. כלומר אין לי מושג אם אני שותה קולה זירו, פפסי מקס או קולה דיאט של "המותג". בין קולה מסוכרת כזו עם ממתיק מלאכותי יש סיכוי שאבחין, אם כי לא ביצעתי מבחני טעימה, משקאות מסוכרים לא נכנסים לביתי.

ובאותו עניין - יש תרכיזי משקה ממותקים בממתיק מלאכותי בכל מיני טעמים של "יכין" - עולים בסופר סביב 6 ש"ח. בארגז שכן עומדים אותם תרכיזים, בבקבוק זהה, אבל עם מדבקה של "מרמולייט". המחיר 10 ש"ח. הדמיון כה גדול עד שפעם אחת התבלבלתי וקניתי בקובוק מרמולייט, חוץ מחסר 4 ש"ח בארנק לא הבחנתי בהבדל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה צודק ולכן, לפי דעתי, ברוב המוחלט של המקרים, כדאי ללכת על מוצרים של מותג הרשת ולא של המותגים המקוריים. בין אם זה מרכך כביסה ובין אם זה במבה:).

פורסם

לגבי דיאט אני לא יודע אם אהיה מסוגל להבדיל, אני כן יודע שזירו מגעיל אותי.

(אני שותה בעיקרון ביום-יום דיאט קוקה)

אבל לגבי בירה וקולה (רגילה), אני מסוגל בקלות להבדיל.

פפסי=מר יותר, גזים נעלמים מהר, משאיר טעם לוואי.

RC=מדולל יותר, מרגיש "מימי".

קריסטל, סופרסל ושות': פעם אחרונה שטעמתי, לגיל שלי הייתה רק סיפרה אחת (קריסטל), ושופרסל לא היו לי בי3ים לנסות בכלל.

בירה, אני מבדיל במה שאני מכיר, שזה לא הרבה סוגים... הכי טעים לי זה טובורג וקורונה. פעם הייתי שותה מכבי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אתה צודק ולכן, לפי דעתי, ברוב המוחלט של המקרים, כדאי ללכת על מוצרים של מותג הרשת ולא של המותגים המקוריים. בין אם זה מרכך כביסה ובין אם זה במבה:).

מעבר לזה, אם תסתכל טוב על היצרנים של מותגי הרשת, אתה תיווכח לראות שזה תמיד יצרן גדול ומוכר, לדוגמא, אבקת כביסה של המותג "שופרסל" מיוצרת על ידי סוד.

פורסם
אם אתה לא מבחין בין קולה, דיאט קולה וקולה ללא סוכר, אז כנראה שאתה לא חד אבחנה :).

בין משקה עם סוכר לדיאט (כולל מקס, זירו ושאר הזבאלה) אני מסוגל להבדיל. לכל תחליפי סוכר מלאכותיים יש מין טעם לוואי פלסטיקי דוחה, וזה הסיבה שאני לא שותה משקאות דיאט.

ד"א, הידעתם שזה במקור לא נועד להרזיה, הדברים האלה הומצאו בשביל חולי סכרת.

פורסם

וודקה - בחיי טעמתי שלוק אחד. אחד יותר מדי. נשארתי בטראומה (מהטעם בלבד).

אתם הילדים לא זוכרים אבל פעם, בערך לפני 30 שנה, מסכן הילד שהיה צריך לקבל אקמול להורדת חום.

זאת היתה אחת הזוועות הנוראות ביותר שזכורות לי.

העדפתי להיות בריא במקום לטעום את הדבר המזוויע הזה.

לא מזמן כשטעמתי וודקה, חזרתי בבום לטעם של האקמול הזה.

תודה. לא תודה.

• תוכן חדש...