Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יכול לומר איזה כלב זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה לי שהוא גזעי. סביר להניח שהוא גור של אחד מכלבי הבדואים בסביבה שלך.

תשאיר אותו ותהנו אחד מהשני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה אומנם לא אותו סוג אבל סתם רציתי לעלות את זה לכאן

http://www.youtube.com/watch?v=h-1MnpI20gI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אגב לברדורים הם כן כלבים עם הרבה אנרגייה שצריך להוציא, אבל זב כלב מאוד חמוד!

פורסם

כך בחשבון שזה כלב שקצת קשה לגדל בבית.

זה כלב מדהים, אבל זה פצצת אנרגיה, הוא דורש הרבה משחק וריצות בטיולים והוא גודל לגודל דיי נכבד

טוב, עם רציונל כזה אף אחד לא יעשה ילדים :wink::lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני דווקא חושב שמדובר בגולדן, לפי כמות הפרווה.

בכל מקרה, גש לוטרינר ל"שיעור ראשון בהחזקת כלבים" :).

בין אם תחליט לאמץ אותו ובין אם לא, כל הכבוד על גילוי האנושות הטובה.

פורסם
זה אומנם לא אותו סוג אבל סתם רציתי לעלות את זה לכאן

h-1MnpI20gI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אגב לברדורים הם כן כלבים עם הרבה אנרגייה שצריך להוציא, אבל זב כלב מאוד חמוד!

לא יודע איזה לברדורים אתם מכירים, אבל אלה שאני מכיר הם עצלים ואם לא מוציאים אותם לטייל / לרוץ הם הופכים לחביות שומן.

גולדנים יותר נעימים, נוחים, יפים ואתלטים :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הכל תלוי בצורת הגידול של בעל הגולדן/ לברדור, להזכירכם, מדובר בכלבי צייד (לא ממש כלבי צייד אלא כלבי לוויה לציד) אשר אמורים להתרוצץ כל היום בשדות ולהחזיר (ומפה השם רטריבר) את העופות השונים שמחליטים פתאום לצנוח מתים מהשמיים.

כאשר לוקחים כלב מסיבי שכזה שבמקרה הוא גם גרגרן בילתי נלאה ולא נותנים לו את הפעילות שלשמה הוא הונדס, אכן מקבלים בטטה עצלנים ובד"כ, שמנה.

stock-photo-14765868-men-duck-hunting-with-their-labrador-retriever.jpg

682_EMMIE_12.jpg

פורסם

יניב, אצלך בחנות מוכרים אפודי קרב לכלבים?

לברדורים הם כלבים כאלו ידידותיים שקשה לי להאמין שהם איכשהו קשורים לנושא צייד. מקסימום צייד זבובים, וגם זה אחרי שהזבוב באמת הגזים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יניב, ידוע לי בדיוק לשם מה "הונדסו" הרטריברים. למרות זאת - הם כלבים מקסימים, נוחים לגידול ושובבים במידה.

יש מספר די גדול של לברדורים בשכונתי היקרה - וכולם במימדי טנק, גם אלה שמשתדלים לטייל / להריץ אותם. רק הגולדן (המזדקן שלי :-() שומר על אתלטיות וחיטוב :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS,

אכן כלבי משפחה מעולים!

צביקה,

הם לא ציידים, אין להם את היצר הזה ואת הזיק בעיניים שיש לכלבי ציד אמיתיים (ויסלה, ויימרנר, פוינטר וכו') בשניה שהם מזהים טרף פוטנציאלי אבל הגזע נוצר עם מספר תכונות עיקריות :

להיות בן לוויה לציד בעל כושר גבוהה (ריצה בשדה על מנת להפחיד פסיונים),

חוש ריח מפותח (על מנת למצוא ציד פוטנציאלי חי או ירוי),

גוף מסיבי (להצליח להחזיר ציד כבד)

יכולת שחיה מעולה (החזרה של עופות מים)

להחזיר את מה שזורקים להם ללא פגיעה בו (אין ממש תועלת בכלב אם הוא יחזיר לך את הברווז לעוס למחצה)

ובזה הם ממש מצטיינים.

רוצה דוגמאות? בבקשה:

http://www.youtube.com/watch?v=OPBzu2mevWw דרך יוטיוב

בסרטון הבא אתה יכול לראות עד כמה הלברדור הוא לא צייד, כל כלב צייד ממוצע היה יוצא מהסרטון הבא עם כמה וכמה פסיונים בפה אבל לא זה היעוד של הכלב, הוא רק צריך להפחיד את הפסיונים, הצייד כבר יעשה את היתר.

http://www.youtube.com/watch?v=GqEOUbPvLJU&feature=related דרך יוטיוב

פורסם

היה לי פעם סרטון מצחיק של איזה כלב מעורב קטן שהיה לי שהבאתי אותו פעם ראשונה לים, הוא כ"כ התלהב שישר רץ לתוכו, בא איזה גל והדביק אותו לקרקעית.

היית צריך לראות את הטיסה שהוא הביא החוצה, התחבא מתחת לאוטו, סרב לצאת וכל פעם שהיה גל גדול הוא היה נובח על הים בטירוף מתחת לאוטו :lol:

פורסם
תכין לו פינה בבית עם שמיכה לשכב עליה ותקשור אותו שם ברדיוס קצר (אבל שמאפשר מחיה סבירה) ולאט לאט תגדיל את הרדיוס. כך הוא יתרגל לא לחרבן בבית. (כלבים לא אוהבים לחרבן איפה שהם ישנים)

מזל טוב, נראה כלב חמוד!

לא לקשור גור קשירה קצרה.

לתחם, לא לקשור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
היה לי פעם סרטון מצחיק של איזה כלב מעורב קטן שהיה לי שהבאתי אותו פעם ראשונה לים, הוא כ"כ התלהב שישר רץ לתוכו, בא איזה גל והדביק אותו לקרקעית.

היית צריך לראות את הטיסה שהוא הביא החוצה, התחבא מתחת לאוטו, סרב לצאת וכל פעם שהיה גל גדול הוא היה נובח על הים בטירוף מתחת לאוטו :lol:

:lol:

יניב, הוא רואה ים - וחוזר אחורה. הפחדן... :lol:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה נראה כמו משהו מעורב עם רטריבר כלשהו.

אלו כלבים שובבים ומקסימים. כלבי בית נהדרים!

כמה דברים:

דבר ראשון, עד גיל שלושה וחצי חודשים בערך הכלב לא מסוגל להתאפק! פיזיולוגית הוא לא מסוגל. כך שאי אפשר לצפות ממנו לכלום.

זה לא אומר שאי אפשר להרגיל את הכלב לעשות צרכים במקום ספציפי (עיתונים).

דבר שני, אלו כלבים שצריך לדעת איך ואיפה להחזיק אותם כשאין אף אחד בבית. וזאת על מנת שהבית ישאר שלם!

אם זכרוני אינו מטעה אותי, אתה ירושלמי. גם אני. ולמדתי אילוף כלבים. אז אם אתה מעוניין בעצות לגידול, אתה יותר ממוזמן לפנות אלי.

ככל שתקדים לחנך את הכלב, כך יהיה קל יותר לכולם. (לך, לאישה, לכלב ולבית עצמו!)

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

תודה לכולם.

עודד. אני גר די קרוב לירושלים.

הכלב נמצא בשעות היום בגינה גדולה עם עצים והרבה קשקושים שהוא יכול לשחק איתם. יש לו גם אוכל ושתיה.

בלילה ישן בבית.

הבעיה של הצרכים היא בד"כ לפני השינה/אחרי ההתעוררות.

לא משהו נורא במיוחד.

השאלה באמת מתי מתחילים לחנך את הבחור (או בחורה-עדיין לא מצליח לזהות סופית. יש לו/ה ציוד כפול:lol:)

• תוכן חדש...