Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר חיפוש בפורום לא מצאתי מידע מספק.

היום בנסיעה בבוקר עצרתי לאסוף חבר ועם כניסתו לרכב נדלקה הנורית של כרית האוויר באדום, הבהבה וכבתה.

עד כה בוצעו עוד נסיעות ולא נדלקה שוב חלילה.

על מה הדבר מצביע?, מדובר על לאנטיס 2001 1840 סמ"ק.

תודה לעונים.

פורסם

הבעיה שאני לא יכול לספור, זה היה חד פעמי בדיוק שתי הבהובים או יותר וזהו לא חזר אחר כך.

האם ידוע על מה הדבר מצביע?

פעולה בלתי רצונית שאני לא יכול לנחש מתי תגיע ואין לי אפשרות לספור...

פורסם

אוקי אז היום בבוקר התקלה שוב חזרה

היו שני הבהובים ארוכים וחמישה קצרים כמעט בטוח או שניים או שלושה ארוכים האם ידוע מה התקלה

פורסם

היי.

בעיה נפוצה בדגם הזה של המזדה.

לרוב, מדובר בחיישנים של הכיסא שליד הנהג -מצריך החלפה של המושב קומפלט.

לצערי, רוב מה שקיים בפירוקיות לא תקינים (עם ניסיון ב 626 של מכר, עד שמצאנו אחד תקין יצאה הנשמה).

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

האם אפשר להישאר עם הנורית ככה?

ראוי לציין שהיא נדלקת לעיתים רחוקות כלומר הבהוב לכמה שניות ואז מפסיקה.

האם זה אומר כי כל ארבעת הכריות לא תקינות?

לצערי אני סטודנט ואין לי כסף מיותר אולם אם מדובר בסכנת חיים ממש שהכרית תיפתח באמצע נהיגה אז בלית ברירה אגש לבדוק.

פורסם

הבעיה לא בחיישן של הכיסא!!

התקלה 25 מציינת תקלה בחיישן קריסה בצד של בהנג, יש להחליף אותו, אצל בעל מקצוע/ מוסך מורשה.

לפני כן כדאי לנסות לנקות את המגעים בקונקטור שלו, אבל אל תתעסק עם זה בעצמך.

פורסם

תודה רבה על המענה,

אני סבור כי היה מדובר על תקלה 25 למרות יכול להיות כי פספסתי והיה מדובר על 35 מה שכן היו 5 הבהובים קצרים זה בדוק.

האם בכל זאת לגשת למורשה לסריקת תקלות?, מה יכולה להיות תקלה 35 מנסיונך?, ומה עלות התיקון של כל אחד מהשניים?

תודה רבה!

פורסם

הבנתי,

איך אני ממשיך מכאן?

הנורית לא דלקה כל היום רק בבוקר היה את ההבהוב, האם זה אומר שזה תקין לכאורה?

ידוע מה עלות התיקון?

• תוכן חדש...