Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה טובה. עד עכשיו טרם נתקלתי בטכנולוגיית טעינה מהירה שלא מקרטעת בזמן שנעשה שימוש במכשיר (מסך דלוק) מלבד הדאעש צ'ארג' של וואנלוס.

Sent from my Galaxy Note 9

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

פריקת קיטור קטנה להיום,

החלטתי ליקנות את הXIAOMI A2 LITE מגומובייל ראשון לאחר שהמסך נישבר סופית בסמארטפון העכשווי ובMDK בידיוק ניגמר המלאי, כמו שאתם רואים באתר גומובייל הם מציינים "מוצר זה מגיע בערכה המקורית עם מטען תואם" , ביקשתי מהמוכר לקחת את המכשיר ולפני שהוא מביא לי שאלתי אותו אם אכן מגיע עם הערכה המקורית ורק המטען הוחלף לתואם- כי בערכה המקורית יש גם מגן סיליקון. המוכר מיד אמר שאין קייס כי זה ייבוא מקביל, כלומר הם מחליפים את המטען ומוציאים את הקייס המקורי שיש באריזה. אותי זה עיצבן ואמרתי תודה ולא תודה ויצאתי.

האם זה הגיוני? לי הרגיש כמו ניסיון לימכור מגינים בניפרד במחיר מופרך, ממש עיצבן אותי, מזל שהסוללה מובנית או אולי גם את זה היו מוציאים כי "זה ביבוא מקביל "חחח.

אחכה כמה ימים ואקנה מMDK בכמה שקלים יותר אריזה מקורית ואטומה עם הכל.

gomobile.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תהיה רגוע, הכיסוי שמגיע עם השיאומי לא שווה כלום, היה עדיף שלא יחלקו אותו, אני לא יודע אם מגיע בכלל כיסוי עם הa2 lite, או המוכר לא יודע ולכן אמר שאין, זאת לא סיבה לא לקנות.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

כנ"ל, אתמול, A2 ב"בסט סל", מזרח ראשון.

הקופסא פתוחה :shock: ואותו טריק עם המטען (המוכר טען שהטלפון מרגיש הרבה יותר נוח עם המטען המקורי, ולא ידע מה זה Q.C.ואם המטען שנתן לי תומך).

נדמה לי שעניין המטענים זה בשביל לחסוך תקינה. די בטוח שאין תקינה על המגן, וזאת סתם חמורות כפי שאתה חושד.

אגב, למה לייט? בגלל הסוללה?

פורסם

התעצבנתי לא ביגלל הסיליקון בשקל תישעים, אלא כי זה מעשה מסריח לדעתי, מטען זה תקינה אני מבין, אבל להוציא איבזור מקורי מהיצרן רק בשביל שתוכל להשחיל ללקוח מגן דומה בכמעט עשירית מעלות המכשיר? זה מעצבן ולא בא לי לשלם על התנהגות כזו.

מי שיתן לי הרגשה של "עשינו לך טובה שהבאנו לך את המוצר לארץ ותגיד תודה" לא יראה שקל ממני, לא מממן קומבינות חח.

וכן הולך על הלייט בעיקר בשביל הסוללה וגם גודל פיזי כללי קטן יותר יחד עם המגן לעומת A2/A1.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אף אחד לא יוציא כיסוי, אבל המוכר לא יודע כנראה ולא רוצה להתחייב על זה, אח"כ אם לא יהיה אתה תוכל לבטל את הקנייה, והוא אכל אותה, הוא פעל בהגיון, אני הייתי עושה כמוהו, אם יש כיסוי מהיצרן, אתה תמצא את זה בחבילה, הסיבה שאין מטען זה לחסוך כסף על מכון התקנים, הם הגורם האשם.

פורסם
פריקת קיטור קטנה להיום,

החלטתי ליקנות את הXIAOMI A2 LITE מגומובייל ראשון לאחר שהמסך נישבר סופית בסמארטפון העכשווי ובMDK בידיוק ניגמר המלאי, כמו שאתם רואים באתר גומובייל הם מציינים "מוצר זה מגיע בערכה המקורית עם מטען תואם" , ביקשתי מהמוכר לקחת את המכשיר ולפני שהוא מביא לי שאלתי אותו אם אכן מגיע עם הערכה המקורית ורק המטען הוחלף לתואם- כי בערכה המקורית יש גם מגן סיליקון. המוכר מיד אמר שאין קייס כי זה ייבוא מקביל, כלומר הם מחליפים את המטען ומוציאים את הקייס המקורי שיש באריזה. אותי זה עיצבן ואמרתי תודה ולא תודה ויצאתי.

האם זה הגיוני? לי הרגיש כמו ניסיון לימכור מגינים בניפרד במחיר מופרך, ממש עיצבן אותי, מזל שהסוללה מובנית או אולי גם את זה היו מוציאים כי "זה ביבוא מקביל "חחח.

אחכה כמה ימים ואקנה מMDK בכמה שקלים יותר אריזה מקורית ואטומה עם הכל.

[ATTACH=CONFIG]510485[/ATTACH]

אח שלי קנה A2 מ MDK עם מטען מקורי, קייס, תקן אירופאי.

הקטע של תקן סיני ובלי מטען של גומובייל ממש מצעבן.

אייל

פורסם

שו עשרים אחוז? זה 769 בגומובייל לעומת 798 לאריזה מקורית בMDK.

והמוכר כן היה בטוח בעצמו שביבוא מקביל מגיע ללא הקייס והמטען, אז לא יודע מה לאמר לך, הפסד שלהם.

פורסם
הכל עניין של מחיר, שווה לך לשלם עשרים אחוז יותר או לא, לדעתי לא, אבל לדעת אחרים כן, זכותם.

באופן כללי יש פער מאוד קטן בין MDK וגומובייל.

גומובייל אתה מקבל תקן סיני שזה אומר שכמעט בטוח שעשו התקנות בארץ.

MDK אתה מקבל תקן אירופאי עם מטען אירופה בקופסה, בלי משחקים

אייל

פורסם

אני קניתי כאמור ב"בסט-סל", מכשיר רום גלובלי (עם עדכונים, במכשירים האלה לא צריך להתקין עברית רק לבחור שפה בעת ההפעלה)

בA2 ההפרש בין מה שקניתי לבין MDK הוא 170 ש"ח. לטעמי זה יותר מדי.

לי הכי הפריע שהאריזה לא אטומה. זאת אומרת אין לי בעיה לקנות מכשיר משומש. אבל אם חדש שיגיע מהיצרן ושאני לא אצטרך לבדוק עם הגיע עם כל מה שנלווה אליו.

אגב, מצויין על האריזה שמכילה בין היתר "clear soft case".

פורסם

אישית הייתי מקפיד על רכישת מכשיר עם רום גלובלי - הרומים הסיניים עלולים לסבול מתקלות כמו אבדן google services בעת עדכון.

מעבר לכך שאני לא רוצה לרכוש מכשיר בקופסא פתוחה שמי יודע מי טיפל בו ואיזה נזק עשה לו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

נקנה היום A2 LITE מMDK עם אריזת פלומבה של הניילון כולל כל התכולה עם אחריות של "סל נאו".

יש לציין שהיו עוד קופסאות של המכשיר בצבע אחר שהיו עם כל התכולה אבל בלי הניילון וסגורים עם מדבקת היבואן, אני העדפתי לקחת את הקופסא עם הניילון להרגשה טובה :-).

אחלה מכשיר ממש חמוד וביכלל לא ניראה או מרגיש כמו מכשיר של 800 שקל, מדהים.

אבל הוא ממש כבד גם מS8+ ומכשירים גדולים אחרים, כניראה מהחיסכון הלכו על יציקת גוף פלדה במקום אלומיניום.

אין תלונות בינתיים ממבט ראשון, אעדכן בהמשך איך חוויית הWAZE/קליטה וכו'.

כבר מחכה לי עידכון של ספטמבר :-).

תכלס יוצא לי ליקנות כל שנתיים וקצת מכשיר במחיר דומה, לדעתי ממש לא יקר.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

• תוכן חדש...