Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לא מזמן רכשתי סוזוקי בלנו 2000 אוטומטית. לקחתי אותו למוסך אחרי הקניה (אני לא כזה מבין במכניקה של הרכב) , המוסכניק אמר שהאוטו במצב ממש טוב, רק צריך לעשות לו טיפול 10 אלף (הטיפול האחרון היה לפני 15 אלף) לנקות שסתומים כי האוטו היה אצל זקנים ובקושי נסע ורק עמד בחנייה לרוב ,להחליף רפידות בלמים קדמיים ועוד כמה טיפולים קוסמטיים כמו לשפשף את הפנסים ולתקן מראה בצד כל זה יצא לי 800 שקלים וזה בסדר מבחינתי .

עכשיו הוא אומר לי שבגלל שפעם אחרונה שהחליפו את הטיימינג היה לפני יותר מ80 אלף (היה בערך לפני 90 אלף , את זה בדקתי במוסך מורשה) אז כדי לי לעשות טיפול טיימינג וזה יצא לי 900 שקל אם אין בעיה במשאבת מים ואם צריך להחליף גם את המשאבת מים זה יצא לי 1100 שקל . מבחינתי האוטו נוסע תקין לחלוטין ואני לא רואה שום בעיות , כדאי לי בכלל לעשות טיפול טיימינג?? ואם אני עושה איך אני יכול לבדוק אם המשאבת מים בסדר? שלא יעבוד עלי.. תודה רבה לעוזרים!!

פורסם

לגבי הטיימינג אני ממליץ לעשות כי לעולם אי אפשר לדעת מתי הרצועה יכולה חס וחלילה להיקרע בפיתאומיות אם לא הוחלפה כבר המון זמן ולא משנה אם הרכב נוסע כרגע מצוין. לגבי משאבת מיים אם כבר עושים טיימינג אז עדיף לעשות גם אותה על הדרך. כדי לדעת אם הוחלפה פשוט תבקש שיישמור לך את כל מה שהוחלף. המחיר סביר.

:)
פורסם

כמובן, טיפול טיימניג הוא הכרחי בהחלט כל 90,000 ק"מ ובד"כ כלל מחליפים גם משאבת מים "על הדרך". המחיר נשמע סביר. גש לבצע את הטיפול אל תחכה שיילך מנוע!

פורסם

זה יוצא 900 שקל בגלל שהמחיר שסגרתי איתו על הכל הוא 1700.. 800 שקל עלה לי טיפול 10000,

ששם הוא החליף לי רפידות מקדימה , וניקה את השסתומים ותיקן לי את המראה בצד כי היא הייתה שבורה ועוד כמה טיפולים קומטיים .ו900 שקל טיימינג לא כולל משאבת מים

המוסך בחדרה לא זוכר את השם , אומנם אני לא מבין במכוניות אבל באנשים אני מבין והוא בחור זהב .

אם תרצה מחר בבוקר אני אביא לך את השם של המוסך

פורסם

תתחדש על האוטו , רכב מעולה , פשוט להניע ולנסוע ואני אומר מנסיון

לגבי הטיימינג אני חושב שכדאי לעשו עם קניית הרכב .

לגבי משאבת המים זה לא קשור ישירות לטיימינג אלא למערכת המים , אם האוטו מאבד מים מהרדיאטור לעיתים תכופות לך תבדוק את זה כמה שיותר מהר . אם הבעלים הקודם דאג שיהיו ברדיאטור מים ירוקים אז הייתי חושב פעמיים לגבי המשאבה .

בהצלחה

Suzuki Baleno 1998

Suzuki Liana 2005

Mes Que UN Club

פורסם

תתחדש על הרכב, עם ABS או בלי? שנת 2000, תאמין לי הרכב הזה שווה יותר מסוזוקי אלטו חדשה

בכמה ק"מ הבאת אותו מאנשים זקנים?? אם הבאת מתחת ל100 אלף באמת שיחקת אותה...

תחליף גם משאבת מים, זה גם ככה חוסך את העבודה, כדי להחליף משאבה פותחים את הטיימינג.

בטח לא שמים לך רצועה ומותחנים מקוריים? עדיף רצועת טיימינג מקורית לדעתי.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תוכן חדש...