Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ - איך החבילת מחשב הזאת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 10 שנים עם אותו מחשב הגיע הזמן שיצא לגמלאות.

איך המפרט של המחשב הזה בהתחשב במחיר?

http://www.shirion-computers.com/pl_product~SHIRION-C2D5700G-GF8400-1~35~158.htm

כעיקרון זה מחשב לבית.

עבודה עיקרית זה לאנטרנט, אופיס, אימיול וכו', מתכנן להפעיל עליו וינדוס XP PRO.

ייתכן ויעבוד מדי פעם גם עם תוכנות גרפיות, אוטוקאד וכו'.

י.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

רשום 1GB זכרון, תשכח מתוכנות גרפיות.

מחיר לא תואם למפרט, אני לא אוהב שלא מציינים רכיבים מדוייקים אך גם אני לעיתים חוטא בכך במבצעים מסויימים.

ברגע שהם רשמו על E5700 מעבד אינטל הדור החדש הם כבר איבדו אותי לגמרי.

ניסיתי למצוא באתר מערכת אחרת מתאימה אך לדאבוני רק מצאתי עוד טעויות ברישום המעבדים ורוב המערכות עם 1GB זכרון..

עדיף לך להשקיע בלפחות I3-2300 עם 2GB זכרון לפחות, בלוח עם חיבורי USB3 לפחות, תמיד ניתן לשדרג זיכרון ולהתקין כרטיס מסך רציני יותר מהמובנה במעבד (אך עדיין עדיף על ה8400 המוצע בהצעה הראשונה).

מערכת כזו עולה בסביבות ה1400 ש"ח.

מומלץ להתקין עליה דווקא חלונות 7 ולא XP.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

core duo זה הדור הישן של מעבדים כפולי ליבה של אינטל. אין סיבה לרכוש מחשב חדש עם המעבדים האלה.

עריכה: חשבתי שאתה שואל ברצינות, עכשיו ראיתי את הטעות במודעה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...