Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי I10 שנת 2010 ואני מרגיש שככל שעובר הזמן אני צריך לעלות בבורר

הקירור, בהתחלה האוטו קורר טוב על מצב 1 בבורר היום מצב 3 בקושי מגיע

לאותה רמת קירור. מזה אני מבין שיש בריחת גז איטית. (אולי טבעית ?)

השאלה שלי היא ,כיוון שהרכב חדש ,האם זה במסגרת אחריות היבואן?

פורסם

תיגש למוסך היבואן, הם צריכים לתקן לך את התקלה במסגרת האחריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ביום חם כמו היום שום רכב לא יתקרר כמו שצריך במצב 1 במזגן :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם המזגן בורח יש רק דבר אחד לעשות, לתפוס אותו.:lol:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

נשמע כאילו קנית את האוטו בתחילת הקיץ ועכשיו באמצע הקיץ המהירות הנמוכה לא מספיקה. ואפרופו מהירות, מהירות הבורר היא רק לכמות האוויר שנדחף לאוטו, אין שום משמעות לרמת הקור.(להיפך ברמת מהירות גבוהה יותר האוויר מתחכך יותר ולכן מתחמם יותר אבל זה רק בתיאוריה ולא תרגיש את זה ברכב). משום מה נתקלתי בהרבה אנשים שחושבים שבמהירות 4 בבורר האוטו צורך יותר דלק מאשר במהירות הראשונה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
יש לי I10 שנת 2010 ואני מרגיש שככל שעובר הזמן אני צריך לעלות בבורר

הקירור, בהתחלה האוטו קורר טוב על מצב 1 בבורר היום מצב 3 בקושי מגיע

לאותה רמת קירור. מזה אני מבין שיש בריחת גז איטית. (אולי טבעית ?)

השאלה שלי היא ,כיוון שהרכב חדש ,האם זה במסגרת אחריות היבואן?

גבר מקורי,

לא ניתקלתי בחיים שלי ברכב חדש שרק ירד מפס היצור סובל מבריחת גז.

פעל לפי ההנחיות שכתבו לך.

איזה כייף לי :)

פורסם
גבר מקורי,

לא ניתקלתי בחיים שלי ברכב חדש שרק ירד מפס היצור סובל מבריחת גז.

פעל לפי ההנחיות שכתבו לך.

מרק- קרה לי בדיוק מקרה כזה ברכב חדש לגמרי שאחרי חודש המזגן הפסיק לקרר בגלל בריחת גז ממש קטנה { פעם בחודשיים היה נגמר הגז} רק אחרי פירוק והרכבה מחדש של כל חלקי המזגן נפתרה הבעיה במסגרת האחריות כמובן .

בקיצור תקלות יש לפעמים גם במכוניות חדשות .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

קרה לי גם ב-I10 שלי, לאחר כ-10 חודשים של שימוש המזגן לא קירר כמו בעבר.

הגעתי למוסך מורשה בראשל"צ (הילוך שישי, ממליץ בחום), בדקו את עוצמת הקירור עם מד טמפרטורה בתוך הרכב ואכן הייתה סטייה של כמה מעלות מהגדרות היצרן.

ביצעו בדיקה ומצאו שהיה ברכב עודף גז :shock: (מזכיר לכם שזה רכב חדש שאני הוצאתי מהסוכנות שלא הספיק לבקר בשום מוסך עד לרגע הכניסה לבדיקה הזו ועד היום תרבית הגז הזו קיררה באופן מצויין בחום היומיומי של אילת),

עשו ריקון גז למערכת וכאשר מילאו ביקשתי שימלאו ביחד עם זרחן כדי שאם בעתיד תהיה נזילה לפחות יהיה ניתן לזהות מאיפה.

כאמור כל זה בוצע במסגרת האחריות ללא תשלום, אני בהחלט התרשמתי מהמקצועיות והנכונות לבדוק ולתקן את הבעיה. בכל מוסך אחר אני בטוח שהיו מנפנפים אותי עם שלל תירוצים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני רואה שהייתי לא מספיק מדויק בכתיבה, אז קודם הרכב בן 11 חודשים, ובאמת

קניתי אותו בקיץ. ובבורר דחיפת האוויר יש 4 מצבים, וכבר אחרי הקנייה מצב 1 בבורר

היה קר מאוד ,ומעבר ל-2 בבורר, היה יותר מידי קר. ולאט לאט ירדה עוצמת הקור.

כיוון שזה רכב חדש ראשון שלי אין לי מושג מה הפרוצדורה ,אני צריך לפנות

ליבואן או למקום בו קניתי את הרכב? או לפנות ישירות לאחד מהמוסכים המורשים?

ותודה לכל המשיבים בנתיים.

• תוכן חדש...