Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחמישי בלילה נרצח הרב אבוחצירא ואין כותרות בעיתון,לא דיברו עם זה בחדשות, לא מדברים על זה בפורומים...

אין לי אהבה גדולה לרבנים עם כוחות על שגרים בארמונות ששווים מיליונים אבל החוסר התיחסות לנושא קצת מוגזם.

אם רב היה נרצח בארה"ב CNN לא היו מפסיקים לדבר על זה.

אייל

פורסם

כנראה בת"א לא משדרים את אותן החדשות ולא קוראים את אותם העיתונים שקוראים בשאר חלקי הארץ.

אני ראיתי את זה הן בחדשות הן בעיתונים וגם שמעתי ברדיו. מוזר.

פורסם

יש דברים אחרים לחשוב עליהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה דווח בכל כלי התקשורת.

אני רק לא מבין לאיזה סוג של עניין, ציפית שזה יעורר? ציפית שיהיה יום אבל לאומי? אני באמת לא מבין במה זה שונה מרצח של פקיד בנק או כל אדם אחר בסגנון.

רצח זה רצח, ורב הוא אדם.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

עם כל הכבוד לרוב האוכלוסיה אבל תרצו או לא, לאדם כזה יש ייחוס גבוה יותר מאשר לרובנו. ודווקא כן דיווחו על זה וזה הופיע בעיתונים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ראשית, ברור שלא מדברים, הפרזיטים לא רואים כאן פוטנציאל לקבל כסף כמו אם יקימו אוהל.

שנית, לא ברור לי איזה בנאדם מטומטם כל כך לרצוח אדם כזה, הוא כנראה רוצה לפגוש מקרוב את הגהנום.

פורסם
ראשית, ברור שלא מדברים, הפרזיטים לא רואים כאן פוטנציאל לקבל כסף כמו אם יקימו אוהל.

שנית, לא ברור לי איזה בנאדם מטומטם כל כך לרצוח אדם כזה, הוא כנראה רוצה לפגוש מקרוב את הגהנום.

אני חושב שרצח הרב היה מעשה מזעזע. אבל צא רגע מהעמדה המתגוננת שלך ותבין 2 דברים:

1. דווח בכל מקום. אבל להבדיל מהמחאות החברתיות הצודקות של הפריזיטים (מעמד הביניים שמחזיק את המדינה הזאת ופשוט מגעיל אותי שאתה קורה להם פרזיטים כי כל החרדים ניזונים כמו עלוקות מהכסף שלהם) - הרצח היה ונגמר. הוא לא אירוע מתמשך כמו המחאה. יום אחרי שהמחאה תיגמר גם עליה לא תשמע יותר. אתה שומע היום על הפנתרים השחורים? על רצח רבין? על ההתנקשות בקנדי? על שביתת הסטודנטים? לא. למה? כי נגמר. היסטוריה לא אקטואליה.

2. רוצח של רב זה דבר בזוי ביותר. אבל גם רוצח של כל אדם אחר. בתנ"ך כתוב: "לא תרצח". לא כתוב: "לא תרצח*" ובכוכבית יש אישורים לכל מיני אנשים שמותר לרצוח וכאלו שאסור.

פורסם

דווקא אצלי בפייסבוק היו כמה אנשים שמלאו את הסטטוסים שלהם בשוק שחוו מגילוי על הרצח.

דווקא הם עצבנו אותי מאוד.

כל יום נרצחים אנשים, אנשים שהשפיעו על הסביבה שלהם ותרמו לחברה. כל יום משודר/ לא משודר בחדשות, אך אנשים נרצחים בתאונות דרכים, בטיול עם הכלב, בישיבה בים וכו... אף אחד לא בשוק מכל כך הרבה רציחות, אבל כשרב נרצח, כל העולם התהפך.

אז יש לנו שתי אפשרויות

1. מאמינים גדולים - אז תאמינו שזאת תוכנית האל הגדולה וזה בסדר.

2. לא מאמינים גדולים - אז תתעוררו ותבינו שכל רצח הוא מזוויע ושאין אין טיפול ומספיק טוב ברוצחים. לכן, לא רק הרצח הזה מזוויע וחשוב לציין, אלא כל רצח שקורה במדינה הזאת. זה באמת חשוב לכם, אז כל יום תכתבו סטטוסים על הרצח האחרון, אולי גם פה תהיה התעוררות ומערכת המשפט תראה שאנחנו כבר לא בוטחים בה.

• תוכן חדש...