Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי זה לא שונה ממישהו שרוצח רופא כי הוא לא טיפל בו כמו שצריך, או עו"ד כי הוא לא ייצג אותו כמו שצריך, אבל בשביל הציבור הדתי זה כמובן יותר מזה. בכל מקרה, זה סיפור עצוב מאוד. בלי קשר לדת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

:mm_yeah:

ובלי קשר - אני בד"כ לא מתיימר לתת הוראות לאף אחד - אבל מדובר כאן ברצח של אדם שהיה אהוב על רבים מצד אחד ומצד שני מייצג משהו שחלק מהעם לא מקבל ולפעמים שונא (דת וחצרות רבנים).

אני חושב שויכוח סביב מותו של אדם הוא לא לעניין ואם אפשר לנעול את השרשור או לפחות להגיב בו בצורה לא מתריסה - בכל זאת נרצח אדם. שזה טראגי.

לדעתי כל חיי אדם קדושים.

פורסם
אני חושב שרצח הרב היה מעשה מזעזע. אבל צא רגע מהעמדה המתגוננת שלך ותבין 2 דברים:

1. דווח בכל מקום. אבל להבדיל מהמחאות החברתיות הצודקות של הפריזיטים (מעמד הביניים שמחזיק את המדינה הזאת ופשוט מגעיל אותי שאתה קורה להם פרזיטים כי כל החרדים ניזונים כמו עלוקות מהכסף שלהם) .

2

נראה לי שהוא כינה את התקשורת פרזיטים , ולא את המפגינים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...