Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא שומע קירקושים ופלסטיקים זזים גם בווליום גבוה, האם עדיין יש תועלת גדולה באיטום דלתות ?

פורסם

יש לי את הסט הרשמי של הפורום: Morel Dotech Ovation

אילו הבדלים משמעותיים בסאונד אני אקבל בעקבות איטום שתי הדלתות הקדמיות ?, או שלא ניתן להבטיח הבדלים משמעותיים ?

פורסם

זה ישפר לך את השמיעה באופן דרסטי.

למרות שאין לך קרקושים וכל הדברים שזזים.

אבל עדין אתה חייב איטום זה משהו שאתה חייב לשים בשביל השיפור הסאונד!:lol:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

מחזק את קודמיי בנושא איטום, ברגע שרואים דלת מפורקת ללא הדיפון (הפאנל שלה) רואים כל כך הרבה פתחים בדלת ומבינים שהרמקול מנגן לתוך החלל, ברגע שסוגרים את כל הפתחים הללו ומוסיפים שכבה על גביי הפח הקיים אתה יוצר סוג של תיבה אטומה הרמקול מנגן לתוך. התוצאה צליל עמוק יותר , ירידה לתדרים נמוכים יותר והפרדה יותר טובה של הצלילים.

בקיצור מומלץ ביותר

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

+1 לכולם,איטום רק ישפר לך את השמיעה ולא להפך ככה שזה החלטה שלך כבר.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

גם אני הייתי בנקודה הזו של ההתלבטות (ובטוח גם חברי פורום נוספים), לא היו לי קירקושים (דלת מאוד מסיבית) ,ובכל זאת זו השקעה כספית שאתה לא יכול להעביר לרכב הבא, אבל לאחר קריאת שירשורים רבים הבנתי את החשיבות והצורך באיטום.

כמו כן גם החשיבות של מתקין טוב שיעשה את העבודה הזו... או כל עבודה בנושא האודיו, למדתי מהמשפט " הזול יוצא יקר" או " הקמצן משלם פעמיים".

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...