Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 296
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקיצור נחכה לתמונה רשמית יותר של האינטריור.

בנוגע לשואל לגבי הבדלים מול ה-206+ - קרא את הקישור להלן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3028790#post3028790

על פי הנתונים היבשים, יש מנצחת. אך דרושה נסיעת מבחן.

פרט לכך, המבצע על ה-206+ מסתיים באופן רשמי היום. אם המחיר שלה יחזור להיות 80,000 ש"ח או אפילו קרוב, במבחן העלות/תמורה היא נופלת מהקליאו באופן דרסטי. המחירון של הקליאו הוא 69,990. בלי שופרסל וללא מועדונים.

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

פורסם
האם התמונה לקוחה מאולם התצוגה? לא טריוויאלי לטעון שתקבל את הרנו בגירסתה הנוכחית עם מושבי עור, למשל. בכל מקרה, אכן נאה ויאה.

התמונה לקוחה משיטוט ברשת. אולי טעיתי ולא מדובר בגירסת ה-1.2 ליטר.

אז כמו שאמרת, נחכה לתמונות רשמיות יותר של מה שהולך להגיע אלינו.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

לפי אתר רנו-צרפת רמת הגימור שמתאימה למחיר ולאבזור שפורסם בmako היא הAccess, כך *כנראה* יראה פנים הרכב בארץ:

FRAVP_X85_2_VP_e062ad658d600cc0858bbf1a867db41a_600_420.JPEG

FRAVP_X85_2_VP_e062ad658d600cc0858bbf1a867db41a_600_420.JPEG

אפילו אלטו נראית יותר מאובזרת לעומת זה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אין סטריאו, זה אומר שגם אין רמקולים? ומה לגבי חיווט לרמקולים?

או בכלל צמה לסטריאו?

נורא מרתיע אותי, האמת.

(לא מנסה להיטפל לקטנות, פשוט המחשבה של לחווט את כל הרכב והתעסקות עם האלקטרוניקה רגישה משהו ברכב צרפתי לא ממש מעודד אותי..)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אמנם פשוט,מוצא חן בעיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

או בכלל צמה לסטריאו?

נורא מרתיע אותי, האמת.

(לא מנסה להיטפל לקטנות, פשוט המחשבה של לחווט את כל הרכב והתעסקות עם האלקטרוניקה רגישה משהו ברכב צרפתי לא ממש מעודד אותי..)

רואים את הגרילים בצדדים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

או בכלל צמה לסטריאו?

נורא מרתיע אותי, האמת.

מה הלחץ? נכון, אין סטריאו מקורי, אבל הרכב יגיע עם סטריאו לא מקורי. להפך, עבור חלק מהאנשים זה אפילו יתרון...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני אנסה לענות על השאלה שהצגתי: להערכתי הגסה, האיום הרציני הנשקף לקליאו המוצעת בעתיד הקרוב הוא מצד דלק מוטורס (לא אלאה אתכם בסיבות).

כולנו שמענו על הירידה במכירות של מאזדה, מה שיכול לדרבן את היבואן להביא את הגרסא הידנית של המאזדה 2. אלא שקהל הלקוחות של מאזדה הוא ברובו גם זה שבאופן מובנה משובץ בקטגוריית ה"רק אוטומט". זהו תמריץ שלילי שיקשה על דלק מוטורס להביאה לנוכח הערכות דלות לגבי נתוני מכירה עתידיים. באשר לפיאסטה, זה כבר יותר מעניין. הרוכשים שלה בארץ הם מטבעם יותר petrol heads (הכל יחסי), כך שגרסא ידנית בהחלט עשויה להיות על הפרק. מה הסכוי שהיא תתומחר בצורה אגרסיבית כמו הקליאו?

:idea:
פורסם

לטעמי - נמוך מאוד.

מי שכן יכולה להוות איום אם היא רק תרצה, זו דווקא פיאט - עם פונטו 1.2 במחיר זול. לדעתי היא יכולה להשיג מחיר זול על המכונית גם בגלל שהרכב כבר מתיישן, בדומה לקליאו.

עוד מתחרות פוטנציאליות - אופל עם קורסה בסיסית יותר (היבואן החדש רוצה דריסת רגל בשוק...) וקבוצת פולקסווגן עם גרסאות 1.2 לא מוגדשות לפאביה ולפולו, בין השאר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

פיאט תסכים שתימכר פונטו בסיסית במחיר נמוך מפנדה בסיסית? להערכתי, סיכוי אפסי.

קורסה בסיסית - נמכרת כעת ב-78 אלף, עם אבזור נחות משמעותית מהקליאו ומאד לא סביר שתשיל מעליה עוד 8 אלפיות בעקבות שינמוך מנוע.

מבית צ'מפיון, רק סקודה תורשה לדעתי לרדת ל-70 אלפיות, עם גרסאת 1.2. אלא שהיא נחותה מהקליאו מבחינת בטיחות וזה משמעותי.

:idea:
פורסם

לדעתי גם וולסווגן יכולה להיכנס למשחק בשוק המקומי עם FOX ולתמחר אותה מול אלטו, פיקאנטו ו-107 סביבות ה60K-65K.

כמו כן מחירה של שברולט ספארק חייב לרדת לגזרת 64K כדי להיות אטראקטיבי מול מתחרות בפלח המיני.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

המחיר של הפנדה לא ריאלי בגרוש. הם צריכים להפסיק למכור אותה (או להחזיר את המבצע) ולתת לפונטו גרסה מוזלת. זה לא כזה מופרך.

קורסה - אתה מדבר על 1.4 ידנית? דווקא כן סביר שעם 1.2 ירדו 8 אלפיות. בקליאו ירדו 30 בזכות 1.2 במקום 1.6 ותיבה ידנית במקום אוטומטית...

פאביה - היא עדיין בטוחה יותר ממרבית המיני הקטנות, כך שיש לה לגיטימיות בשוק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...