Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצחיק, הרכב שמוצג בסרטון מגיע כסטנדרט עם GPS מובנה בדשבורד ומתג התנעה.

ניתן לראות גם נגיעות קוסמטיות יפות מאוד כגון ניקלים וחישוקי מגנזיום.

אבל חלונות חשמל ליושבים מאחור ? השתגעתם ? זה כבר יותר מידי.

מחשבה בוראת מציאות.

• תגובות 296
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או! הנה לכם עסקה אטרקטיבית באמת. HANDS DOWN. שום פאביה דור קודם מאובזרת ב-85K. אם כבר דור קודם, שימכרו אותו ב-70K ויצרפו לו שילדה של מלכים.

בנוגע לכל אלו שמצרים על רוכשי ה-206+: כל אלו שרכשו ב-70K לא הפסידו יותר מדי, לטעמי האישי. המתבאסים העיקריים הם:

1. מי שרכש את הספארק ב-70K בקירוב

2. מי שרכש את ה-206+ ב-80K (היו כאלה?)

קרסו שיחקו אותה שיניים, רכב ללא פשרות היסטריות, שגם יודע לספק הנאה בסיסית מנהיגה, במחיר מצוין.

ש.

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

פורסם

והיא גם יפה יותר.

בכלל, למעט הפלואנס הנוראית, העיצובים (החיצוניים) שלהם ממש מוצאים חן בעיני.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
קרסו שיחקו אותה שיניים...

אני כנראה מזדקן, שיחקו אותה מה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא עברתי על כל הדיון כאן, אבל חשוב לי לציין פרט שאולי לא שמו לב אליו - רנו קליאו תגיע במחיר הזה גם עם בקרת שיוט ומגביל מהירות. אלה תוספות שנחשבות מאוד יוקרתיות ובדרך כלל קיימות רק בדגמים משודרגים. בהחלט מרשים!

"גם מפרט האבזור נדיב למדי וכולל נעילה מרכזית, חלונות חשמליים קדמיים, מחשב דרך, בקרת שיוט עם מגביל מהירות, מושב נהג מתכוון לגובה, תאורת קריאה לנוסע, מראות חשמליות ואפילו פנסי ערפל אך לא כולל רדיו דיסק מקורי."

http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-ff99f3905c81131006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498

פורסם

אם סמכות בכירה דורשת תרגום אז נספקו.

אני כנראה מזדקן, שיחקו אותה מה?

שיניים = המונח הדנטלי המוכר, המאפשר לעיסה ובגילאים מתקדמים עשוי מחומרים מלאכותיים ומאוחסן בכוס מים ליד המיטה.

במקום שאני בא ממנו, משובץ המונח כדי להבדיל בין הילדים שסתם "שיחקו אותה" לגברים ש"שיחקו אותה שיניים" (כלומר, שיחקו אותה יותר).

אנתרופולוגים טוענים כי מדובר בעיוות הגייה למונח הברור "שיחקו אותה פי שניים", שאומץ על ידי פקאצה אלמונית וכבדת שמיעה, והופץ משם כמגיפה ברחבי תבל.

פורסם
לא עברתי על כל הדיון כאן, אבל חשוב לי לציין פרט שאולי לא שמו לב אליו - רנו קליאו תגיע במחיר הזה גם עם בקרת שיוט ומגביל מהירות. אלה תוספות שנחשבות מאוד יוקרתיות ובדרך כלל קיימות רק בדגמים משודרגים. בהחלט מרשים!

"גם מפרט האבזור נדיב למדי וכולל נעילה מרכזית, חלונות חשמליים קדמיים, מחשב דרך, בקרת שיוט עם מגביל מהירות, מושב נהג מתכוון לגובה, תאורת קריאה לנוסע, מראות חשמליות ואפילו פנסי ערפל אך לא כולל רדיו דיסק מקורי."

http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-ff99f3905c81131006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=529170498

באמת מרשים!

עכשיו רק נותר לראות שהמנוע שנתון המומנט שלו לא מרשים במיוחד הן ברמתו הן בעקומו מסתדר באופן סביר עם המרכב הלא קטן ויש כאן קלף מנצח. באופן אישי ממש משמח אותי לגלות מכוניות טובות (הכל יחסי) שנותנות פייט גם במחיר למכוניות הבסיסיות.

פורסם

אכן מחיר אטרקטיבי אבל בעית האמינות של הרכבים האלו היא בעיה חמורה מאוד (מניסיון).

גם בתקופת האחריות לא נעים להגיע למוסך על שטויות.

קשה לי להאמין שמשהו השתפר, אני זוכר מקרה ספציפי מהחודשים האחרונים (בארוע רכב) שנדלקה נורת אזהרה של המנוע במגאן ספורט (מודל 2010 או 2011).

כדי לקבל פרופרציה, באותו ארוע נכחו כ-20 מכוניות ברובם יפניות וגרמניות, נסעו ללא נורות וללא תקלות.

לא הייתי רץ לקנות רנו.

תודה מראש.

פורסם
אכן מחיר אטרקטיבי אבל בעית האמינות של הרכבים האלו היא בעיה חמורה מאוד (מניסיון).

קשה לי להאמין שמשהו השתפר, אני זוכר מקרה ספציפי מהחודשים האחרונים (בארוע רכב) שנדלקה נורת אזהרה של המנוע במגאן ספורט (מודל 2010 או 2011).

כדי לקבל פרופרציה, באותו ארוע נכחו כ-20 מכוניות ברובם יפניות וגרמניות, נסעו ללא נורות וללא תקלות.

לא הייתי רץ לקנות רנו.

מצד שני רנו ובכלל הצרפתיות טובות יותר כשהם פשוטות יחסית ,

לא ברמה יפנית אבל עדיין טובות יותר.

יוסי

פורסם

לא הייתי רץ לקנות רנו.

לא יודע לגבי בעיות אמינות ברנו כיצרן, אבל ספציפית הקליאו נחשבת אמינה למדי. הדגם הזה הוא ותיק מאוד ואפשר להניח שפתרו את רוב המחלות שלו.

emotion of motion

פורסם

לא הייתי רץ לקנות רנו.

אני לא יודע מה הבעיות שלך היו עם רנו, לא היו 2 מאגאן שונות מליסינג , הרכבים לא עשו שום בעיות.

ההכללה שלך על תוצרת שלמה אינה לענין , וכמו כל הכללה היא אינה מדויקת וזו בלשון עדינה.

ההסתמכות שלך על מקרה שבו נדלקה מנורה במאגאן ספורט רק מוכיחה את הנקודה, מקרה רנדומאלי של רכב אשר אין לך מושג מה הוא עבר מבחינת שיפורים ואו התנהגות של בעל הרכב, אבל אתה כבר מסיק לגבי התוצרת כולה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא הייתי רץ לקנות רנו.

מדגם לא מייצג (רכב בודד) מוביל להסקת מסקנות שגויה.

אין באמור בכדי לאושש או להפריך אמינות רכב מסוים, אלא להצביע על העובדה שדעות כה גורפות צריכות להיות מנומקות ומגובות כהלכה ולא בהתבסס על נורה (!) ברכב ספורט בודד באירוע בודד.

לפחות מזל שאתה אומר את זה בפורום שבו כולם יכולים לתקן אותך ולא בטוקבק.

ובכלל, הרנו מספקת כל כך הרבה ערך מוסף (יחסית לפחנועים במחיר דומה), שהתפשרות סבירה בתחום האמינות היא אפשרית בהחלט. לטעמי. במונח "התפשרות סבירה" הכוונה היא שיש לטפל ברכב בנוזלים ושמנים מקוריים ולא בשמן צ'יפסר משומש (שעליהם הג'סטי שהיתה לי נסעה בלי בעיות).

בהנתן טיפולים הולמים, אין ראיות גורפות לכך שקליאו איננה מפגינה אמינות סבירה, לכל הפחות.

פורסם

האם התמונה לקוחה מאולם התצוגה? לא טריוויאלי לטעון שתקבל את הרנו בגירסתה הנוכחית עם מושבי עור, למשל. בכל מקרה, אכן נאה ויאה.

• תוכן חדש...