Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טסט בעוד זמן קצר,כחודש. מה לדעתכם כדאי לעשות לפני הטסט? יש לי פיאסטה 95 ידני,בעיקרון הוא נוסע סבבה והוא שמור יחסית (האורות עובדים+פנסים+אורות רווס).

זו הפעם הראשונה שאני הולך לקחת רכב בכדי להעביר אותו טסט,

אז,שאלה ראשונה: איזה טסט מומלץ בירושלים?(אמרו לי שיש בגבעת שאול)מישהו מכיר?

שאלה שניה; אני מתלבט מה לעשות:

1: לקחת את הרכב כמו שהוא לטסט, והוא יבדוק את זה כמו שזה ויביא לי רשימה מה לתקן (בטוח שיש,הרי הרכב טרנטה)

2:לתקן אותו לפני זה (אין לי מושג מה ואיך ) ואז לקחת אותו לטסט?

שאלה שלישית; בעיות שאני חושש:

1:כשאני מדליק את הפנסים הקדמיים ,לפעמים נדלק אורות חיווי (בתוך האוטו,זה של המהירות ,סיבובי מנוע ודלק) ולפעמים לא.כנראה החוט בתוכו לא הכי חזק.

2:כמו"כ הויישר האחורי עובד מידי פעם ומידי פעם לא עובד (כשהווישר האחורי דלוק ואני נוסע,מידי פעם הוא מתחיל לעבוד ואז כשאני ממשיך לנסוע והכביש לא הכי ישר הוא מפסיק לעבוד)

3:זיהום אוויר.איך אני בודק אם זה טוב?? (אין נזילות,אם זה קשור למשהו)

שאלה רביעית; היות והזכרתי שזו הפעם הראשונה שאני הולך לעשות טסט לאוטו (בכללי) אשמח לדעת כמה זמן אני אצטרך בשביל כל הדבר הזה [התיכנון: פשוט לקחת את האוטו לטסט,הוא יכשיל אותי ויביא לי רשימה מה לתקן,אני הולך למוסך ומביא לו את הרשימה והוא מתקן את מה שצריך (אני סומך על המוסך שלי) משאיר את האוטו אצלו וחוזר מאוחר יותר/למחרת]

אז מה אתם אומרים? תודה למגיבים.

פורסם

הוצא אישור בלמים וגש לטסט.

וודא שאתה מגיע לטסט עם רישיו ןהרכב משולם, תעודת זהות וביטוח בתוקף.

וודא שכל האורות (החיצוניים) דולקים ותקינים.

נקה לפני זה את הפנסים, המספרים ומחזירי האור.

בהצלחה.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תוכן חדש...