Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 431 מהירות גבוהה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נסעתי שבוע שעבר בכביש 431 מרמלה לכיוון לראשון לציון ויצאתי במחלף ראשון לציון מערב מתחת לגשר הייתי על 120 קמ''ש כאשר אני יוצא מהמחלף הזה אחרי 500-600 מטר יש כיכר ולפי מה שנראה לי כאשר ירדתי במחלף הזה שמתי לב לאיזה פלאש ולא שמתי לב אם היה שם מצלמה ומעניין אותי אם זה היה באמת מצלמה או השתקפות של השמש

תודה לכל העוזרים

פורסם

אין מצלמה קבועה, אם לא היתה ניידת מולטנובה בצד אז לא צולמת.

נ"ב מלא לייזרים יש בדיוק במקומות האלה, תזהר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אין שם מצלמה, אתה לא צולמת אז אל תדאג.

ואכן תזהר, כי שוטרים נוהגים לעמוד שם באיזור כל הזמן.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תיזהר כי זה כביש שכשאתה נוסע בו 200 זה מרגיש כמו 100... (על פי פרסומים זרים :))

יש שם גם דבורים מסתובבות בדרך, מולטנובות ע"ג ניידת בצד הדרך וגם לא מעט הכנות לגאטסו...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ראיתי שם מידי פעם ניידות סמוייות שמצלמות, אבל זה לא על תקן קבוע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שימו לב, קטע כביש ממחלף נס צייונה ועד כביש 20 (מחלף מבוא איילון) מהירות מקסימלית המותרת היא 100 קמ"ש.

כאשר עוברים מתחת לגשר בזמן שיש שמש, אכן יש תחושה של פלאש/ים, עקב המרווחים.

לדוגמא:

431-(3)_wa.jpg

פורסם

השאלה היא אם הייתה ניידת והייתי על 120 קמ''ש היא הייתה אמורה לעצור אותי או רק לצלם לשלוח את הדו'ח כי לפי מה שנראה לי בדיוק איך שניכנסתי מיתחת לגשר ליציאה לראשון מערב היה מן פלאש כזהאו שזה היה השתקפות של השמש הכוונה שליהיא בדיוק איך שאני נכנס למחלף ואם הייתה ניידת היא הייתהאמורה לעצור אותי?

פורסם

אם ניידת צילמה אותך ישלח אלייך דוח בדואר.

אני לא מבין איך כולם אומרים שאין מצלמה במקום ואין מה לדאוג אבל מצד שני אומרים שניידות אוהבות "לנוח" שם, אז יש מה לדאוג או לא?

פורסם

כ-400 מטר לפני הכיכר (תחילת העליה), יש מפרצון בצד הכביש, אך אף פעם לא יצא לי לראות שם ניידת.

בד"כ, במיוחד אם מדובר במצלמה ניידת, הם מתמקמים בשול ימני ובקטע ישר של הכביש,

היכן שיש סבירות גבוהה להגברת מהירות ע"י הנהגים.

SuRuk, אין מצלמה קבועה בכביש הנ"ל.

יש מארבי לייזר (לרוב מתוך המפרצים שבשוליים) והפעלת F6 (מולטנובה ניידת)

למיטב ידיעתי אין אכיפה ע"י "דבורה" באיזור המרכז, בכלל.

פורסם

אם הייתה עומדת שם ניידת הייתי יכול לראות אותה או את המכשיר שמראה על כמה אני נוסע אם ככה אז לא היה שם כלום ויכול להיות שאולי היה שם ולא שמתי לב ולפי מה שהבנתי המחלף הזה הוא נסיעה עד 70 קמ''ש ואם צילם אותי אז תוך כמה זמן אני מקבל את הדו''ח הבייתה וכמה זה יכול להיות הקנס ואם זה עם נקודות ויש מצב גם לשלילה כי אני נהג צעיר לפני 3 חודשים נגמר לי הנהג חדש

פורסם
תיזהר כי זה כביש שכשאתה נוסע בו 200 זה מרגיש כמו 100... (על פי פרסומים זרים :))

יש שם גם דבורים מסתובבות בדרך, מולטנובות ע"ג ניידת בצד הדרך וגם לא מעט הכנות לגאטסו...

בדיוק! יש שמועות שכל פעם כשמישהו נוסע שם 110 כי יש באיזור ניידת הוא מתחרפן כי הוא מרגיש שהוא לא זז ,הניידת כמובן נוסעת 140 ,והדבורה מבצבצת יפה יפה על הגג שלה ברקע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...