Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 431 מהירות גבוהה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה העונש שאני צפוי לו זאת אומרת:

קנס כמה בערך יכול להיות הקנס?

נקודות כמה נקודות

שלילה אם יש מצב שזה מגיע לשלילה כי אני 3 חודש אחרי נהג חדש

ותוך כמה זמן מגיע הדו''ח הבייתה ואיך הוא מגיע בדואר רשום או מכתב רגיל

תודה לכל העונים

פורסם

אני מכיר את המקום, יוצא לי לנסוע בו הרבה ואכן יש שם קטע בין גשרים שבו יש אשליה של פלאש, נלחצתי כבר בעבר אבל היה מוזר לי כי נסעתי במהירות מותרת, בפעם הבאה שנסעתי שם בדקתי ופשוט השמש מופיעה בין הגשרים כמו שכבר נאמר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
תיזהר כי זה כביש שכשאתה נוסע בו 200 זה מרגיש כמו 100... (על פי פרסומים זרים :))

:))) אהבתי!

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
זה קרה לך באותו מקום איפה שאני מתאר?

אם ככה זה אומר שבדוק צולמתי ואני אמור לחכות לקנס ואין מצב שאני מגיע לשלילה נכון?

תלוי במהירות שצולמת.

(אם צולמת).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדיוק באותו המקום

צולמתי על 127 קמ"ש

מאז יצא לי כמה פעמים לחפש את המצלמה ה@#%! שצילמה אותי אך לעולם לא מצאתי אותה.

מצד שני ראיתי את הפלאש וידעתי ברגע שזה קרה... אין לי הסביר.

מקווה בשבילך שזו רק אשליה, אל תשכח לעדכן בעוד חודש בערך.

• תוכן חדש...