Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירות 206+ החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה 206+ במחיר של 70K ש"ח במבצע "שופרסל" גורמים לי לשקול שנית את קנייתה של הקיה פיקנטו.

מבלי לגשת לסוכנות ולראות מקרוב את ה 206+ אין לי כל ספק שזה יותר רכב ושהיא בהחלט ראויה לתוספת של שמנייה.

תוכלו לספר לי על תנאי רכישה, אפשרויות מימון דרך היבואן, אחריות וכו' ?

בתודה מראש, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
את ההרצה אני מבצע על פי המלצות חכמי הפורום. כל המטרה היא לא לאמץ את המנוע יותר מדי ב-1,000 - 1,500 הק"מ הראשונים (זה לאו דווקא קשור למהירות אלא לסל"ד). "הרצה" זו ככל הנראה לא הכרחית (גם אני חיפשתי בנרות מידע על כך בספר הרכב) אבל אם כבר רכב חדש... אז מקדמי ביטחון לא מזיקים. חוץ מזה, זה רק יגביר את התענוג כשאתחיל ללחוץ את האוטו, ובינתיים אני אפילו חוסך דלק :) כמובן שאין כל צורך בטיפול לאחר ה"הרצה" הנ"ל.

עד איזה סל"ד אתה מגיע?

פורסם
ה 206+ במחיר של 70K ש"ח במבצע "שופרסל" גורמים לי לשקול שנית את קנייתה של הקיה פיקנטו.

מבלי לגשת לסוכנות ולראות מקרוב את ה 206+ אין לי כל ספק שזה יותר רכב ושהיא בהחלט ראויה לתוספת של שמנייה.

תוכלו לספר לי על תנאי רכישה, אפשרויות מימון דרך היבואן, אחריות וכו' ?

בתודה מראש, אבי.

היי אבי,

1. הפיקנטו נראית מדהים לדעתי בתמונות. עד שיצא לי להחנות לידה בחניון... אהמ. בוא נגיד, לא מתחרט (ואני עוד רכשתי ב-74K במבצע של 13.5, אמנם קיבלתי מערכת מולטימדיה, ועדיין, לדעתי העסקה טובה אפילו במחיר הזה). וזה לפני שדיברנו על כח והתנהגות. מה שכן, אין מה לצפות לחסכוניות של הפיקנטו (עם כל הטררם סביב צריכת הדלק של הקוריאנית, היא עדיין טובה יותר משל ה-206+, גם אם לא באופן מזעזע אמות סיפים כלכליות). יחד עם זאת, אין מה להשוות! הרכב יותר טוב, יותר נעים, יותר חזק, יותר מרשים - לא במכפלות, אלא בסדרי גודל! גש לסוכנות כלשהי וראה בעצמך. הרכב לחלוטין יותר מרשים במציאות מכפי שהוא נראה בתמונות.
  2. תנאי הרכישה הם: במזומן + המתנה של עד 12 ימי עסקים למועד קבלת הרכב (בדרך כלל מקבלים כמה ימים קודם). לגבי אפשרויות מימון ראה מטה.
  3. אחריות ל-3 שנים או 100,000 ק"מ לפי המוקדם.
  4. עלויות ביטוח: תלוי בסוכן, בקומבינות ובכושר המיקוח. אני ביטחתי דרך סוכן שמלווה אותי שנים (ומומלץ בחום אגב) ושילמתי כ-2,600 ש"ח בגין הביטוח המקיף וכ-1,700 ש"ח בגין ביטוח החובה. רוב המבטחים לא דורשים מיגון מעבר לאימובילייזר המובנה (מה גם שלדעתי קודנית בכל מקרה מקבלים כסטנדרט - אך שווה לבדוק). אם תרצה הפניה לסוכן ביטוח שלח אליי מסר פרטי.
  5. אפשרויות מימון דרך היבואן כוללות אפשרות לליסינג פרטי באופן שרושם את הרכב על שמך כיד ראשונה + התחייבות לטרייד אין במחיר מחירון בתום התקופה, אבל אני לא התעניינתי יותר מדי באופציה הזו ולכן אין לי מושג בדבר שיעורי הריבית ו/או עלויות עסקה אחרות ככל שקיימות (תוכל להתייעץ עם היבואן עצמו בהקשר הזה, והכי חשוב - להשוות להצעה בנקאית מקבילה).
  6. מסים ואגרות: לא לשכוח שכרגיל יש להוסיף למחיר הרכישה שהנו 69,990 ש"ח סכום של 1,142 ש"ח בגין אגרת רישוי.

בהצלחה!

שי

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

פורסם
עד איזה סל"ד אתה מגיע?

3,000

אתמול לראשונה ראיתי 206+ בשחור נראית לא רע בכלל .(חבל שלא צילמתי )

איפה מיצרים את הרכב ? והאם הניקלים המזעזעים האלו זאת תוספת ? אם כן עדיף בלי .

יוסי

הרכב נראה מעולה בשחור. גם בכחול (כמו שיש לידידנו בפורום) נראה ממש טוב. לדעתי, הניקלים שבאמת לא נראים להיט מהצד, נעימים לעין כשמביטים על הרכב כמכלול (הסמל הגדול כסוף, מעל המראות יש נגיעות קטנות שממשיכות לדלתות ועוברות לתחת). מעבר להבעת הדיעה האישית: מדובר ב"סטנדרט בר סירוב". כלומר, אפשרי לוותר, כמובן שזה לא יוזיל לך עלויות. לפחות כשאני הזמנתי, הסוכן אמר שההתקנה של הניקלים היא מקומית ולכן בתיאום מראש ניתן לבקש שהם לא יותקנו. אם הרכב לא שחור, גם לדעתי (השונה משלך בהקשר לצבע הספציפי) יש מקום לשקול את נושא ויתור הניקלים.

בנושא התמונות - יש תמונות של הכחולה המקסימה של ידידנו ושל השחורה האווילית שלי בפורום. בצע חיפוש.

פורסם

הרכב צרפתי. מיוצר בצרפת. גם על סמך הרישיון. באופן אישי לא תופס מזה ערובה מי יודע מה לאיכות כשלעצמה אבל, נחמד לדעת שטיפלו לך באוטו אנשים שאכלו צפרדעים לארוחת צהריים.

פורסם
נחמד לדעת שטיפלו לך באוטו אנשים שאכלו צפרדעים לארוחת צהריים.

אני כמעט בטוח שהם נוהגים לאכול קוסקוס בצהריים :wink: :wink:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

התחילו לשים מודעות גם בסניפים.

הIMAG0214.jpg

היום במקרה ראיתי כזאת לבנה, נראית טוב אבל לא הכי מתאים לה הניקלים. אני גם לא ממש הבנתי אם כולן מגיעות ככה או שזה בחירה.

IMAG0216.jpg

פורסם

לבן עם ניקלים לא מתאים בכלל. באופן עקרוני ככל שהצבע בהיר יותר הניקלים נראים מוזר יותר.

לעניין "חובת הניקלים" - תוכל לעיין במקטעים קודמים בשרשור. דיברנו על זה.

פורסם
אני כמעט בטוח שהם נוהגים לאכול קוסקוס בצהריים :wink: :wink:

אוי לא! אתה רוצה לומר לי שיצרו את האוטו שלי בטריפולי? לא סביר, לא כתוב לי על מכסה התדלוק "פפלצ'ומה בלבד".

פורסם

טוב אז עדכון מהמוסך מהיום בקשר לבעיה של המזגן:

לאחר בדיקה של הרכב, נאמר לי שיש במזגן יותר מידי גז והתאימו את כמות הגז לפי הוראות היצרן. שיהיה. הייתי בטוח שהרכב הגיע ישירות מהיצרן. :-)

אז אחרי שהורידו קצת גז, ביצעו נסיעה והבעיה לא נפתרה. לקחו שוב את הרכב ואמרו לי ללכת ויקראו לי כשיסיימו לטפל בו. שניה לפני שעמדתי לעזוב, ניגש אלי העובד שמטפל במזגן ואמר לי שאין שום בעיה במזגן, וככה פועל התרמוסטט ושנעשה נסיעה ביחד והוא יראה לי שהכל בסדר.

הלבישו מין מדחום על התריסים של המזגן והתחלנו לנסוע. הטמפרטורה נעה בין 6 מעלות לבין 12 כשהעוצמה של האיוורור היא בין 2 ל- 3 (מתוך 4).

תכלס, הבעיה לא נפתרה אף על פי שהם טענו שככה עובד התרמוסטט והרכב עודנו זורק אויר כל כמה דקות (בעיקר כשהעוצמה היא על אבל גם כשהיא על 2.

המליצו לי לנסות לנסוע ככה עוד יום יומיים ואם זה לא יפתר, אז שאחזור. כנראה שאחזור כי הבעיה לא נפתרה.

למי שתוהה מדוע לא התעקשתי להשאר אז המוסכניק אמר לי שתכלס אין לו מה לעשות וגם אם אני אשאיר את הרכב, אז הוא לא יעשה כלום והוא יגיד שהוא כן עשה, כי תכלס המזגן תקין מבחינתו. נו, לפחות הוא כן וישיר.

אני אשמח לעצות.

פורסם

מחפשים אצלי במשפחה רכב קטן בטווח המחירים הזה וזו נראית אופציה מעניינת. אבל:

רק לי זה מוזר? מה הקטע של הרכב הזה? מכרו את פס הייצור ללוב?? למה מייצרים את הרכב המיושן הזה עדיין?

תקנו אותי אם אני תועה

• תוכן חדש...