Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתם מוזמנים לעזור לי לתכנן איזו דלת לשים בין המטבח לבין המטבחון בבית,חצי דלת? דלת מתקפלת? שער נמוך.

המטרה: שהילדה בת השנה וחצי לא תעבור לשם {היא כבר למדה לפתוח את המכונה,להכניס כביסה,להוציא,להפסיק את המכונה,להפעיל,לגעת בתנור,לשחק עם התנור,להציק לארנבת שיש שם-לא בתוך התנור! הארנבת ליד}

תודה על הרעיונות.

IMG_1101.JPG

IMG_1099.JPG

IMG_1102.JPG

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אחלה משקאות חריפים יש לך שם. :wink:

השאלה היא האם חשוב לכם עניין העיצוב? או שאתם רוצים יותר יעילות מאשר יופי? אם מדובר ביעילות, ובעלות נמוכה גם,

הייתי ממליץ על גדר תינוקות שניתן לפתוח ולסגור אותה. אמנם זה לא הכי פרקטי, אבל זה הכי זול + הכי פחות עבודה.

gader947.jpg

אני לא שולל את האופציה של דלת, אם כי זה רעיון יותר יקר אבל בהחלט יותר נוח וגם נראה טוב.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

גדר תינוקות, יש כמה סוגים; יש סוג שמרכיבים עם ברגים\מדבקות ויש סוג שהוא עם קפיץ פנימי (חזק) שנתפס בלחץ על חלקו הפנימי של המשקוף (נקרא גם "גדר לחץ").

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

gader947.jpg

+1

מנסיון עובד מצויין.

רק לראות שאין אצבעות כאשר מקפלים.

אופציה נוספת.

פלטה + 2 צירים. + מנעול בצד הפנימי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
ילדים הם כמו חתולים. קח רובה מים ותרטיב אותה כל פעם שהיא עוברת את הגבול.

+1

dPLWKBWkn3s דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שים לב שהפין נעילה בקונצרטינות האלה לפעמים לא נסגר טוב ודי קל לפתוח אותו (הכלב פשוט למד להרים טיפה את כל העסק ככה שהפין יצא החוצה מהטבעת), לכן שמתי שאקל קטן לנעילה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תסתכל כאן: http://www.toyland.co.il/division.tmpl?division=%E0%E1%E9%E6%F8%E9%20%E1%E8%E9%E7%E5%FA%20-%20%F9%F2%F8%E9%ED%20%E5%EE%E7%F1%E5%EE%E9%ED&cart=1305793381126209290&lang=heb

יש מגוון רחב מאוד של השערים האלה.

יש את אלה מהמתכת, שנראים גם יותר נורמלי, ולא יקרים בהרבה.

פורסם

אושרי יא בעל X5 טחון שכמוך,,,

:-)

ראיתי את זה ב99 שקל מעץ בהום סנטר....

אני לא נותן על זה שקל יותר מ99.99

תודה.

g_bmw-carbon-fiber-hood-trunk-emblem-e30-e36-e46-e90-m-dc269.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...