Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה הכנף קיבל מכה רצינית

איפה אפשר להשיג בצפון כנף קדמית ימנית למרצדס C220

מודל 95-97

ומה העלות כי במוסך מורשה יקר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עזרה בבקשה הייתי במגרש רכב

והוא משוגע הוא רוצה על כנף מפירוק 600 שקל

ועוד אני צריך לפרק הם לא יודעים כלום

בזמנו שהחלפתי כנף עלה לי 250 שקל חדש סיני

ואני לא מוצא את המקום בבקשה עזרה

פורסם

אתה רציני? כנף שלמה ב 600 ש"ח יקר לך? ראשית, תגיד תודה כי אתה מוצא היום בפרוקיה חלפים לרכב בן 15 ושנית, שאל כמה עולה כנף של מאזדה 97.

תוכל להתקשר למספר פרוקיות באיזור המרכז (על הכביש בין אזה"ת חולון לת"א) ולשאול, אני בספק אם תמצא אותה במחיר נמוך כפי שאתה מצפה.

פורסם

נראה לי מוגזם כי זה מפירוקיה ופירוקיה לא אמורים לדרוש יקר אז קניתי מראה לרכב מפירוקיה ב-300

שמראה זה דבר יקר מאוד לרכב הנ"ל יותר מכנף מראת צד חשמל אם מפשיר אדים וכל זה

אז על כנף 600?

פורסם

גם לי 600 ש"ח לכנף מפירוק הייה נשמע קצת יקר במיוחד לאור העובדה כי חלקי חילוף תחליפים במרסדס יחסית זולים (הרבה מוניות וכו)

בכל מקרה הרמתי טלפון לספק החלפים שלי ומה הפלא כנף תחליפית חדשה לבודי 202 עולה סביב ה 300 ש"ח. חדשה.

קח בחשבון שכנף חדשה באה בצבע שחור ויש צורך לצבוע אותה בגוון הרכב , על צביעה והרכבה אמורים לקחת לך עוד כ 400 ש"ח.

אריק.

פורסם

אם קונים כנף תחליפית אם ניתן לצבוע אותה בספריי לבן ועל זה לקה האם יצא טוב?

הרכבה זה לא בעיה לפרק ולהרכיב צריך רק את הבוקסה המתאימה

פורסם

גם בפירוקיות, קח בחשבון כי מחיר פאנל חלונות (הכפתורים ליד מוט ההילוכים) מפרוקייה הוא בערך 1000 ש"ח (נכון ללפני שנתיים) ובדוק כי אינו גמור בזמן הרכישה.

פורסם

אתה רציני?

ובאיזה פירוקיה יש?

לא מצאתי את זה

האם יש קשר בין הפאנל חלונות למראה של הרכב הפנימית?

כי לפעמיים יש רעש של קצר במראה

פורסם

קרא את כללי הפורום בכלל, וגם את כללי הפורום הטכני.

אין להקפיץ מודעות בקצב כזה.

נעול.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...