Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים!

אני ירדתי מהסלטרה 1.6.

אחרי כל מיני התלבטויות והחלטות וכמובן עזרות רבות מחברי הפורום ,

בהתחלה חשבתי להביא מגבר של זאד אדיו,

אבל אחרי הרבה התיעצויות ועזרה מחברי הפורום הותיקים החלטתי על המגבר הזה.

http://www.sundownaudio.com/index.php/products/item/saz-1500d-v2.html?category_id=1

אפשר בבקשה עוד חוות דעת עליו?

(נ.ב - תודה רבה לכל חברי הפורום על העזרה שלכם.:-P)

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

מגבר מעולה

אליקו הרים עד כמה שזכור לי את שני הFI Q שלו על סאן דאון 1500D - לא יודע עם בדיוק הדגם הזה אבל מדובר באותם ההספקים.

אני באופן אישי התקשיתי להיות בתוך הרכב כשהוא הפעיל את הסאבוופרים אבל אם אתה רוצה לקבל חיווי ליכולת של המגבר הזה על שני סאבים 15 אינטש מפלצתיים שכאלו - הם גרמו לבקבוק קולה 1.5 ליטר לקפוץ לו על הגג של הרכב - וכל זה תוך כדי שמירה על נתון SQ טוב!

בקיצור מגברים נהדרים ונותנים תמורה אדירה למחיר.

אליקו הוא גם היבואן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואם אני לא טועה ההספקים שלהם זה כך:

4*500

2*1000

1*1500

(לא ממש בטוח)

לא או שתתקן אותי?

יש הרבה תגובות טובות על המגבר הזה, אדי אתה אישית היה לך גם סאן דאון לא?

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

פורסם

מה זאת אומרת היה לי?

תביט טוב טוב בחתימה שלי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם לגורל היתה את הגרסא של הילדים והוא הרים עליה ארסנל...

:wink:

Pioneer TS-X150

פורסם

ישראל את מצחיק אותי כל פעם מחדש.:lol::lol::lol:

אדי צודק עכשיו ראיתי בחתימה שלך את ה1000d.

וגם דיברתי עם אליקו הוא אמר שזה מוציא 600 rms ב4 אום המגבר החמוד הזה....

אני כנראה היום ירכוש אותו.

ואז מקווה לעשות איטום יותר רציני כמו שדברתי עם ישראל.

בכל מקרה תודה רבה לכם.

ישראל תמשיך להצחיק!!:wink:

פורסם

לא הופתעתי בכלל!

המגבר חזק מאוד! אפילו מאוד מאוד!

כמו שישראל אמר זה מגבר למתבגרים יותר.

אני בטוח עכשיו שגם אם אני ירצה להחליף סאב בעתיד, הוא יספק לי את כל מה שאני צריך.

העוצמות שלו מטורפות באמת, אני ינהנה מהמגבר הזה.

אדיו קינג תודה.

פורסם
אולי בגלל זה הוא כבר לא כותב כאן?

לא

זה בגלל שהוא קיבל רכב מהעבודה מיד אחרי שהוא קנה אאודי A4 ידנית עם 190 כוחות סוס... חבל - הCARPC שהיה לו שם והמערכת עצמה היו יכולים להיות גלגול יפה לאאודי אבל הכל הלך כשהוא קיבל הטבה מהעבודה :-D

הארסנל שלו על ה1000D נתן פצצות מדוייקות וחזקות - SQL אמיתי!

דודי מזל טוב - ד"ש לאליקו!

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...