Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i10 מול מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו זוג צעיר בתחילת הדרך, והייתי שמח להתייעץ איתכם בעניין רכישת הרכב הבא שלנו.

הדילמה העיקרית היא רכב חדש או ישן.

החדש- מדובר על I10, אוטומאט 1.1 מחיר ל"חבר" - 69000

הישן - מאזדה 2, דינאמיק, ליסינג, יד 00, עברה 33000, סגרנו על -66500.

יש צורך להשקיע בטסט עוד חודשיים וטיפול.

כרגע רוב הנסיעות הן בעיר, ובסופי שבוע אנחנו נוסעים מבאר שבע לחדרה וחזרה.

אשמח לשמוע מאוד את דעתכם.

תודה.

פורסם

קשה מעט להחליט.

האופציה הראשונה היא בעצם רכב חדש מהניילונים, עם ראש שקט ואחריות מלאה ל3 שנים.

האופציה השניה היא רכב משומש אמנם, שלא נסע יותר מדי, אבל יהיה חזק יותר וגם סביר להניח מרווח ונוח יותר מהi10.

כאן צריכה לבוא ההחלטה שלכם. האם אתם מחפשים רכב קטן יותר אבל חדיש עם ראש שקט? (למרות שלטעמי זוג צעיר ממוצע יסתדר בצורה טובה עם הi10) ומצד שני לא חזק במיוחד, או שמא אתם מחפשים תא נוסעים מרווח יותר ומנוע חזק יותר?

באופן אישי, סביר להניח שהייתי בוחר בi10, אבל היות ואינני זוג צעיר אלא בודד שבמקרה הטוב מסיע בנאדם אחד או שניים ברכב, לא ממש אכפת לי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלום ושבוע טוב,

אני מבינה את ההתלבטות, מאז שנכנסו המכוניות הקטנות והזולות לשוק קשה מאוד להחליט אם לרכוש חדש או משומש קצת יותר גדול.

במקרה הזה אני די בטוחה שבכל זאת עדיף לכם לרכוש את המאזדה. קודם כל כי קיבלתם עליה מחיר טוב, אני מאוד מקווה שבדקתם טוב את הרכב והכל בסדר איתו.

דבר שני, היא מתאימה יותר למי שנוסע נסיעות ארוכות מבאר-שבע לחדרה. לא שהI10 לא תגיע, אבל היא פחות מתאימה בגלל המנוע הקטן.

ודבר אחרון, המאזדה 2 כבר ספגה ירידת ערך גדולה והמחיר שלה יהיה די יציב בשנים הקרובות. רכב חדש כמו הI10 בדרך כלל מאבד הרבה מהערך שלו בשנים הראשונות.

בכל מקרה, אם תרצו לשמוע הצעות נוספות אתם מוזמנים לפנות אלי בהודעה פרטית.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

קח בחשבון, שלמרות שהמדובר במכוניות קטנות, הן נמנות על קטגוריה שונה:

מאזדה2 היא סופר-מיני, ויונדאי i10 היא מכונית מיני, כלומר, קטנה יותר.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תראה המזדה 2 יותר גדולה אבל עם היונדאי אתה מקבל שלוש שנים אחריות ואוטו חדש למרות שאני לא חסיד של מכוניות חדשות הייתי לוקח את היונדאי

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

לדעתי ה-I10 ממש לא מתאימה לכם. אם כבר יונדאי - I20 עדיפה כמתחרה מול ה-2.

אז לא יהיה אוטו חדש חדש, מה חקרה? אולי לרדת שנה שנתיים בשנתון ולבדוק משהו בגודל קומפקטי.

תחשבו שהרכב מיועד לכמה שנים: פה ושם צריך לסחוב פריטים חדשים, אולי המשפחה תגדל... וגם הנוחות ובטיחות בנסיעה של שעה וחצי-שעתיים לכל כיוון.

ילה גבר בא נראה! מר +1
Guest רונן יצחק
פורסם

מאזדה2 היא סופר-מיני, ויונדאי i10 היא מכונית מיני, כלומר, קטנה יותר.

זה ניסוח מבלבל. הייתי בטוח ש'סופר מיני' משמעו קטנה יותר. 'סופר'.

פורסם

ה-2 עדיפה על ה-I10 כמעט בכל היבט.

היא איכותית, מרווחת וגדולה יותר. היא נוחה ולטעמי גם הרבה יותר יפה.

והיא לאחר איבוד הערך המשמעותי שלה.

החסרון היחידי הוא באחריות. מנגד למזדה רקורד אמין דבר שמצמצם את ההיבט הנ"ל.

יתרון נוסף הוא שיקול הסחירות בעתיד, שוב יתרון למזדה.

• תוכן חדש...