Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה משיגים מושבי עור ל Bmw 550I 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ענו לך כבר על כל מיני שטויות שרשמת בת'רד אחר.

לפחות תעשה קצת שיעורי בית לפני שאתה מז**ן את השכל.

לידע כללי: 550 2011 מגיעה עם ריפודי עור.

אז עד שיהיה לך (או לי) 550I 2011 נשאר רק לאחל לך : :wave:

פורסם

יש בחור אחד בשם יעקב ברח' המסגר בת"א. עשה לי ריפודי עור ל-S65 AMG וגם לפורשה 911 TS. פשוט בושה שהם דורשים כל כך הרבה כסף עבור הרכב ולמרות זאת לא מציידים אותו בריפודי עור, אני לא מדבר בכלל על כיוון חשמלי למושבים ובנוגע לפונק' מסאג\חימום\אוורור אני בכלל לא אעיז לפתוח את הפה.

נ.ב. כדאי לך להחליף את ה550i במאזדה 6 פרימיום, היא מגיעה עם ריפודי עור כסטנדרט.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אתה באמת משווה סדרה 5 עם מאזדה 6?

תקרא את כל השרשור ,לפותח אין באמת ב.מ.וו ,כל השרשור הוא בדיחה אחת גדולה.

הבחור מעליך היה ציני וברור שהוא לא משווה מאזדה 6 לב.מ.וו בואו נזכור שזה כולה מאזדה ,לא סקודה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היי

מקום מעולה שנקרא אוטו אלגנס שנמצא באזור התעשייה של יהוד.

מקצועיים מאוד, אני חידשתי שם את העור בגלגל ההגה שלי.

עיקר העבודה שלהם היא התקנה של מושבי עור ברכבי יוקרה חדשים.

אני יודע שגם קמור ויבואנים נוספים שולחים רכבים לשם.

ממליץ בחום.

הטלפון שלהם: 03-9603456

פורסם
למה מזכירים סקודה בשירשור מונפץ?

לא תישא את שם סקודה לשוא.

+45 שאלוהי הסקודה לא יעניש אותי ,זה דג קטן ירוק שיורק דיזל.

צריך להכניס את זה לחוקי הפורום ,ואז אני אקבל אזהרה מידידי מנהל המערכת על כך שנשאתי את שם סקודה לשווא.

לבחור שמעליי ,בהתחלה חשבתי שאתה צוחק ,אבל נזכרתי במחירי הדלק וישר רצתי לשים מאוורר באוטו ,שאני אפעיל מזגן?!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...