Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבל שאתם מזלזלים ככה במשטרת ישראל...רק תעשו טובה אם יפרצו לכם לבית או יגנבו לכם את הרכב או סתם, אל תתקשרו למשטרה טוב? הרי אתם חושבים שהם לא מועילים לכם...

אם אתה רומז, אז אני לא סתם מדבר. לפני 4 שנים ניסו לפרוץ אלינו הביתה (והשכנה הפריעה להם) - אמרתי לאשתי לא לטרוח להזמין משטרה, אבל היא לא הקשיבה. 2 שוטרים הסתובבו בבית במשך שעה, מילאו טופס ארוך מלא פרטים לא רלוונטים והלכו. למחרת בא שוטר שלישי, הסתובב 10 דקות בגינה והלך. יותר משעתיים מכח האדם היקר של המשטרה בוזבזו על מילוי טפסים במקרה אזוטרי של "נסיון פריצה" (חלון שבור). במקום שימלאו טפסים אולי כדאי שיפטרלו וימנעו פשעים.

פעמיים פרצו לי לאוטו (פעם אחת גנבו ארגז מלא כלים יקרים, פעם שנייה לא לקחו כלום) - ואכן לא טרחתי להגיש תלונה. בשביל מה?

:turn-l:
פורסם
חבל שאתם מזלזלים ככה במשטרת ישראל...רק תעשו טובה אם יפרצו לכם לבית או יגנבו לכם את הרכב או סתם, אל תתקשרו למשטרה טוב? הרי אתם חושבים שהם לא מועילים לכם...

הסיבה שמישהו מתקשר למשטרה זה לצרכי ביטוח בלבד.

מדינת ישראל כבר הבינה שהמשטרה זה מקרה אבוד ונותנת לך את הזכות להגן על הרכוש שלך שנמצא בתוך הבית (חוק דרומי).

פעם מישהו התקשר למשטרה ובאמת ציפה שהם ימצאו לו את הרכוש שנגנב מהבית או את הרכב?

פורסם
אם אתה רומז, אז אני לא סתם מדבר. לפני 4 שנים ניסו לפרוץ אלינו הביתה (והשכנה הפריעה להם) - אמרתי לאשתי לא לטרוח להזמין משטרה, אבל היא לא הקשיבה. 2 שוטרים הסתובבו בבית במשך שעה, מילאו טופס ארוך מלא פרטים לא רלוונטים והלכו. למחרת בא שוטר שלישי, הסתובב 10 דקות בגינה והלך. יותר משעתיים מכח האדם היקר של המשטרה בוזבזו על מילוי טפסים במקרה אזוטרי של "נסיון פריצה" (חלון שבור). במקום שימלאו טפסים אולי כדאי שיפטרלו וימנעו פשעים.

פעמיים פרצו לי לאוטו (פעם אחת גנבו ארגז מלא כלים יקרים, פעם שנייה לא לקחו כלום) - ואכן לא טרחתי להגיש תלונה. בשביל מה?

באמת ציפת שהם ימצאו את הפורצים?

ומה זאת אומרת שיפטרלו? נראה לך שיש למשטרה מספיק כוח אדם להעמיד שוטר בכל רחוב?

במשטרה יש חוסר בכוח אדם בגלל זה המשטרה נראת כמו שאתם טוענים, אם היו מתגייסים יותר אנשים למשטרה היית רואה משטרה אחרת, אבל בין זה לבין להגיד שהם לא עוזרים בשום דבר זו כבר חוצפה ששוטרים מסתובבים לילה שלם בלנסות למנוע פשעים וכו' בנתיים שאתם מתחת לפוך שלכם ומתחממים. קצת כבוד לשוטרים לא יזיק בגלל אנשים כמוכם שלא מעריכים שום מקצוע של בן אדם המדינה שלנו נראת כמו שהיא נראת!!!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
הסיבה שמישהו מתקשר למשטרה זה לצרכי ביטוח בלבד.

מדינת ישראל כבר הבינה שהמשטרה זה מקרה אבוד ונותנת לך את הזכות להגן על הרכוש שלך שנמצא בתוך הבית (חוק דרומי).

פעם מישהו התקשר למשטרה ובאמת ציפה שהם ימצאו לו את הרכוש שנגנב מהבית או את הרכב?

כל כך נכון שזה מצער.

מתקשרים למשטרה על מנת לקבל טופס בשביל הביטוח.

השוטר לא בא אליך לפריצה אלא אם אתה מתעקש.

תגיע לתחנה תגיש תלונה נאמר לשכן שפרצו לו.

פורסם

במשטרה יש חוסר בכוח אדם בגלל זה המשטרה נראת כמו שאתם טוענים, אם היו מתגייסים יותר אנשים למשטרה היית רואה משטרה אחרת, אבל בין זה לבין להגיד שהם לא עוזרים בשום דבר זו כבר חוצפה ששוטרים מסתובבים לילה שלם בלנסות למנוע פשעים וכו' בנתיים שאתם מתחת לפוך שלכם ומתחממים. קצת כבוד לשוטרים לא יזיק בגלל אנשים כמוכם שלא מעריכים שום מקצוע של בן אדם המדינה שלנו נראת כמו שהיא נראת!!!

לחלוטין לא ציפיתי - לכן לא ראיתי טעם בלהזמין משטרה. הבעייה שהמשטרה מכלה את זמנה בלמלא טפסים, במקום לעשות משהו באמת. אם למשטרה אין די כח אדם, למה היא מבזבזת את זמנה?

כן, שיפטרלו! וישעשו את מחסומי הביקורת שלהם לפנות בוקר ולא ב-9 בבוקר או 5 בערב, בשעות שנוחות להם. כדי שמי שגונב

רכב או פורץ יחשוש, כי יש סיכוי ממשי שיתפס!

ונכון, אין לי שום כבוד למשטרה, והיא הרוויחה זאת בכבוד. לי יש כבוד למי שנותן כבוד לתפקיד שלו ולמטרה שלו - להגן עלי ועל הרכוש שלי.

פורסם

יאללה, מה אתה מקשקש, השוטר מפטרל בזמן שאני מתחת לפוך שלי..

תעשה לי טובה, את מה שאתה חושב שאתה יודע על המשטרה, אני כבר שכחתי, אז אל תנסה ללמד אותי על זה.

1. כן. אנחנו מצפים מהמשטרה למצוא את הפושעים. ששברו לניצב מחוז ירושלים את האגרטל בלובי של הבניין הקפיצו חצי משטרה ומצאו את הילדים שעשו את זה.

2. נראה לי שיש למשטרה מספיק כוח אדם? קודם כל כן, הבעיה היא שהמטות מנופחים ב-OVER. כל השוטרים רוצים לשבת מאחורי שולחן במשרד עד שעה 15:00. בשביל זה אני לא צריך שוטרים. רוצה להיות פקידה? לך תעבוד בבנק. באת להיות שוטר? לך תעבוד ברחוב.

3. אם במשטרה יש חוסר בכוח אדם זה לא כי אין אנשים שרוצים להתגייס, תאמין לי שיש להם רשימות על גבי רשימות של אנשים שרוצים להתגייס - הבעיות הרבה יותר מורכבות ואני לא אכנס לזה.

4. המדינה שלנו נראית איך שהיא נראית בגלל חינוך גרוע, מוות של הערכים הבסיסים של הכבוד בין 2 בני אדם ולא כי אנחנו חושבים שהמשטרה לא עושה את התפקיד שלה.

ועכשיו תקרא את מה שאני אומר לך טוב: מי שלא מכבד את עבודת השיטור זאת המשטרה.

אני רוצה שהמשטרה שלי תורכב משוטרים.

לא מילדים בני 16 עם חצ'וקנים על הפנים, אפוד זוהר וזקפה כל פעם שהם שומעים שיש איזה מסיבה שהם צריכים להפסיק אותה.

לא מזקנים גריאטרים שמסתובבים עם הניידת אור ירוק בבוקר 3 שעות כי הם שכחו את הדרך חזרה לתחנה.

לא משח"מים/שח"מיות - שמגיעות ממשפחות שחצי מהן יושבים בכלא - ועושות טובה בכלל שהן מדברות איתך, ושהן מדברות אז השתן עולה להן לראש - יחס של חפ"ש אין לי בעיה שיהיה לפקידה בקרייה - לא לשוטר שאמור לשמור עלינו.

שמשטרה תפסיק לקבל את כל האומללים האלו שאין להם חיים, או את כל הזבל שהצבא זורק להם - אז אולי יהיה על מה להתחיל לדבר.

בינתיים זה נוח להם.

עם 2 שוטרים אפשר להפעיל 5 ניידות.

זה לא אמור להיות ככה.

הם סתם יורים לעצמם ברגל - במקום להראות למדינה את המצוקה בכוח האדם הם מפשפשים בפחי הזבל וכל אחד שהם מוצאים זורקים לו קראבין ואפוד - ויאללה, אתה שוטר.

שבכל ניידת יישבו 2 שוטרים מקצועיים, שעברו הכשרה מתאימה ויידעו לתת את הטיפול המתאים - אז אולי אני יתחיל לתת כבוד למשטרה.

שאיזה ילד בן 16 וסבא שלו באים אלי לטפל באירוע - זה יותר עצוב מאשר מצחיק.

פורסם

Nakamichi אתה היית בעבר שוטר שאתה אומר לי שמה שאני חשוב על המשטרה אתה כבר שכחת?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

מענין אם עשו סקר בין יחס למשטרה ואורך גיליון ההרשעות.

רוב אלה שמסביבי , ש"מעולם לא יצאו זכאי " - אדישים,אין להם שום ענין לא לתקוף ולא להגן עליה.

פורסם
מענין אם עשו סקר בין יחס למשטרה ואורך גיליון ההרשעות.

רוב אלה שמסביבי , ש"מעולם לא יצאו זכאי " - אדישים,אין להם שום ענין לא לתקוף ולא להגן עליה.

אני לא מבין מה אתה מנסה לומר.

גליון ההרשעות שלי די קצר וכולל סעיף אחד: עברת מהירות בודדת (ודי שולית) משנת 1987, ואכן לא יצאתי זכאי, כי הודתי באשמה. וזה פוסל אותי מלמתוח ביקורת על כחולי המדים?

פורסם
יאללה, מה אתה מקשקש, השוטר מפטרל בזמן שאני מתחת לפוך שלי..

תעשה לי טובה, את מה שאתה חושב שאתה יודע על המשטרה, אני כבר שכחתי, אז אל תנסה ללמד אותי על זה.

1. כן. אנחנו מצפים מהמשטרה למצוא את הפושעים. ששברו לניצב מחוז ירושלים את האגרטל בלובי של הבניין הקפיצו חצי משטרה ומצאו את הילדים שעשו את זה.

2. נראה לי שיש למשטרה מספיק כוח אדם? קודם כל כן, הבעיה היא שהמטות מנופחים ב-OVER. כל השוטרים רוצים לשבת מאחורי שולחן במשרד עד שעה 15:00. בשביל זה אני לא צריך שוטרים. רוצה להיות פקידה? לך תעבוד בבנק. באת להיות שוטר? לך תעבוד ברחוב. 3. אם במשטרה יש חוסר בכוח אדם זה לא כי אין אנשים שרוצים להתגייס, תאמין לי שיש להם רשימות על גבי רשימות של אנשים שרוצים להתגייס - הבעיות הרבה יותר מורכבות ואני לא אכנס לזה. כמה נוח לכתוב עובדות טפשיות וחסרות אחריות בעליל מאחורי מסך ומקלדת. מחסור בכוח אדם אולי אין (לא בכל מרחב) אבל מחסור בכלי רכב וציוד מורגש מאוד.

4. המדינה שלנו נראית איך שהיא נראית בגלל חינוך גרוע, מוות של הערכים הבסיסים של הכבוד בין 2 בני אדם ולא כי אנחנו חושבים שהמשטרה לא עושה את התפקיד שלה.

ועכשיו תקרא את מה שאני אומר לך טוב: מי שלא מכבד את עבודת השיטור זאת המשטרה.

אני רוצה שהמשטרה שלי תורכב משוטרים.

לא מילדים בני 16 עם חצ'וקנים על הפנים, אפוד זוהר וזקפה כל פעם שהם שומעים שיש איזה מסיבה שהם צריכים להפסיק אותה.

שמבצעים תפקיד חשוב בכך שהם מטפלים באירועים כמו מסיבה שמפריעה לתושבים, או חבורת שיכורים גועליים בגן ציבורי שמטילה אימה על העוברים והשבים בשכונה. אם אתה מצפה שתשלח ניידת יס"מ עם 500 שוטרים חמושים אתה יכול להמשיך לצפות. בזמן שנפתח אירוע כזה הסיור מתפנה לעבודה המעט יותר חשובה.

לא מזקנים גריאטרים שמסתובבים עם הניידת אור ירוק בבוקר 3 שעות כי הם שכחו את הדרך חזרה לתחנה.

לא משח"מים/שח"מיות - שמגיעות ממשפחות שחצי מהן יושבים בכלא - ועושות טובה בכלל שהן מדברות איתך, ושהן מדברות אז השתן עולה להן לראש - יחס של חפ"ש אין לי בעיה שיהיה לפקידה בקרייה - לא לשוטר שאמור לשמור עלינו.

גאון הדור. כמה שטויות בתגובה אחת, לא להאמין.

שמשטרה תפסיק לקבל את כל האומללים האלו שאין להם חיים, או את כל הזבל שהצבא זורק להם - אז אולי יהיה על מה להתחיל לדבר.

אתה מנהל ריב אינטרנטי טיפשי וטוען שלאנשים אחרים אין חיים? תודעה עצמית זה לא הצד החזק שלך.

לידיעתך, ישנם לא מעט מתנדבים גם במשא"ז, גם ביח"ם וגם בבילוש שעושים עבודה מצוינת, בדיוק כמו השוטרים ומסייעים למשטרה ולאזרחים איפה שצריך. ה"חסרי חיים" הללו עדיפים בעיני על בכיינים מקצועיים שמנהלים ריבים אינטרנטיים במזגן.

בינתיים זה נוח להם.

עם 2 שוטרים אפשר להפעיל 5 ניידות. מה אתה אומר??? תנסה להגיע לאירוע קטטה לבד כשכל מבט לעבר האנשים נהפך ל"אלימות משטרתית".

זה לא אמור להיות ככה.

הם סתם יורים לעצמם ברגל - במקום להראות למדינה את המצוקה בכוח האדם הם מפשפשים בפחי הזבל וכל אחד שהם מוצאים זורקים לו קראבין ואפוד - ויאללה, אתה שוטר. יש רק דבר אחד שאיתו אני מסכים: לא כל מתנדב משא"ז יודע ומסוגל לבצע את העבודה כמו שצריך. מצד שני, כבר הרבה זמן שלא מקבלים יותר מתנדבים חדשים והולכים להעביר את הקיימים (אלה שנותנים עבודה רצינית) קורסים מקצועיים.

שבכל ניידת יישבו 2 שוטרים מקצועיים, שעברו הכשרה מתאימה ויידעו לתת את הטיפול המתאים - אז אולי אני יתחיל לתת כבוד למשטרה.

את הכבוד שלך אתה יכול לשמור לעצמך. ואם כבר איבחנת בצורה מרשימה מאוד את הבעיה שלנו במדינה (ככה המדינה נראית בגלל...) אני רוצה להוסיף עוד טיפוס לרשימה, היבבן הכרוני שיודע רק לצרוח, לבכות ולהתלונן, שבשבילו שום דבר לא טוב ובטוח שהוא מחרבן זהב ומשתין מיץ פטל זך.

שאיזה ילד בן 16 וסבא שלו באים אלי לטפל באירוע - זה יותר עצוב מאשר מצחיק. כשהמשטרה תקבל תקציב נורמלי, היא תוכל לעשות סלקציה ולבחור את הטובים ביותר. כל מה שאתה יכול לעשות כרגע, חוץ מלבחור נכון בקלפי, זה לכבד את המשטרה בנוכחותך המרשימה - אם אתה בטוח שאתה יודע יותר טוב מכוווולם.

תגובתי באדום...

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

קודם כל מה שנראה כמו ''משהו שרואים רק בסרטים'' זה הימ''מ ואולי הימ''ס, מי שמזלזל בהם כנראה חי בסרט קשה!

בכל מקרה קל לדבר, תבואו פעם אחת להתנדב בת''א, תבואו להתנדב בשטחים, תכירו קצת יותר את המציאות שאתם חיים בה וכמה דברים קורים סביבכם שאתם בכלל לא מודעים להם. הדבר הכי קל זה להשמיץ, אבל אל תשכחו שגם לכל אחד אצלו בעבודה יש סתומים ויש חכמים, יותר טובים ופחות טובים. כרגע הם נמצאים בחוץ ועושים עבודה כזאת או אחרת ואתם יושבים ומשמיצים אותם!

בקיצור כל עוד אנשים לא התנדבו במקומות מסויימים במשטרה, השתיקה יפה להם!

אגב היום לא כל כך קל להתקבל למשטרה! מה שכן כמו בצבא ניתן לראות את הדור הישן של השוטרים שאין מה לעשות ולא יזרקו אותם עד הפנסיה (וגם הם בצורה כזאת או אחרת, מתישהו או עכשיו עשו\עושים עבודה שלא נראת בעיני כל אחד).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...