Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוף של הסרט רק מוכיח כמה מרוויח שוטר בישראל.

לא אמרתי שהוא צריך לגור בווילה בסביון , אבל מה הקטע בדירת שיכון הזאת שתקעו בסוף ?

:smilecolr:snipersmi
  • תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיפור: לפני כמה חודשים, ביום שבת שקט בצהריים, ניגשתי לרכבי על מנת לנסוע. ניגש אלי אדם מוזר, ממש לדלת של הרכב, ואמר שהוא מבקש כסף כי נתקע ללא דלק (היה לו תירוץ שהוא בעל מסעדה ושהוא יחזיר לי כסף), היה ברור שהוא מזיין את השכל.

כדי לא להתעסק איתו יותר מדי הבאתי לו חמישה שקלים - החוצפן עוד שאל אם אין לי יותר ! ושהוא יכול להביא לי עודף אם צריך (הוא הראה לי בארנק שלו כמה שטרות של כסף) , בשלב הזה טרקתי את דלת המכונית ונסעתי.

זכרתי שראיתי את אותו האדם בפעם נוספת ביום שבת (כשרחצתי את רכבי), גם מטריד אנשים, ולכן החלטתי לנסות ולטפל במפגע הזה.

התקשרתי למשטרה, סיפרתי על המקרה ודיווחתי על המיקום המדויק שלו, במהלך 10 הדקות הבאות המשכתי לעקוב אחריו, הוא נשאר פחות או יותר באותו האזור והטריד עוד מספר אנשים, כשראיתי שלא מגיע ניידת התקשרתי שוב, כמובן שלא היה רישום של הפנייה שלי, מסרתי שוב את פרטי המקרה ואת מיקומו של האדם. לאחר כ 5 דקות (כמובן ששום דבר לא קורה) הוא הבחין שאני עוקב אחריו ועלה על מונית (עם הכסף שהוא לוקח מאנשים) - עקבתי אחרי המונית, הוא עבר מהרחוב הראשי בקריית מוצקין למרכז מסחרי קטן בקריית ים - שם הוא ירד והטריד אנשים בעודם מוציאים כסף מהכספומט, ממש עמד לידם וחיכה שיוציאו את הכסף !

התקשרתי שוב, אותו סיפור, הפעם שאלתי למה לא שלחו אף אחד וקיבלתי תשובה שמפקד התחנה החליט שהמקרה לא מספיק חשוב, אמרתי שחבל מאוד שלמשטרה לא חשוב כאשר אדם מטריד אנשים ברחוב באופן סידרתי, הסברתי שהוא עושה זאת לאנשים מבוגרים ליד כספומט ושיש לי גם תמונות שלו עושה זאת (צילמתי אותו באייפון), בשלב זה היא אמרה שהם יטפלו בזה.

השיחה הסתיימה, חיכיתי עוד מספר דקות, האיש המשיך לתוך המרכז הקטן כך שלא יכולתי לראותו מהרכב. המשכתי לדרכי - כמה אפשר להיות אזרח טוב ולקבל ז*ן ?!

משטרת ישראל 2010,

סרט תדמית, עלאק...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אין אחד בחיפה שלא מכיר אותו. גרוזיני/קווקאזי כזה שבדרך כלל אומר גם שהוא קווקאזי וזה בושה בישבילו אבל הוא נתקע בלי דלק בלה בלה בלה. אחרי שאומרים לו ביפה שעוד פעם אחת ואתה שובר לו את הראש הוא עוזב אותך, מנסיון.

פורסם

אתה באמת יכול להגיד למי שאתה רוצה שתשבור לו את הראש, כי אתה גבוה בראש וחצי מכל אחד אחר שאני מכיר, וזה לפני שמדברים על מסת שריר :-P

אם הוא כל כך מוכר אולי הוא מוציא חשבוניות מס ? :lol:

פורסם

אולי, לך תדע:-D . אגב לא צריך להיות גבוהה בראש וחצי מכולם בישביל להגיד לו את זה. הוא אומנם שמן ומזוקן, אולי קצת מאיים במבט ראשון, אבל זאת הדרך היחידה שהוא מבין. זאת בדיוק הסיבה שבדרך כלל הוא אורב לאיזה סבתא או אישה ליד כספומט ונמנע מלגשת לגברים. אני מתפלא איך אנשים מביאים לו כסף, הוא אפילו לא ניראה סימפטי שאתה מרחם עליו או משהו כזה.

לא פעם אני רואה אותו מרחוק מדבר עם איזה סטודנט עם תיק או אישה ברמזור והם שולפים לו מהארנק כסף.

פורסם

המבט והרושם הראשוני הם כל מה שקובעים בסיטואציה כזו. אתה רואה איש מאיים, הסיטואציה עצמה מאוד לא נוחה, אני מבין את הרצון לסיים את הסיטואציה במחיר של כמה שקלים מאשר התעמתות עם פסיכי.

רוב האנשים לא מכירים את הדמות הזו ולא יודעים שהוא לא יעשה להם רע, בדיוק כמו שאני לא ידעתי, ולכן הם בוחרים לפתור את זה בדרך המהירה והבטוחה ביותר.

בדיוק כאן צריכה להתערב המשטרה, מדובר במטרד ציבורי, חבל שהם לא עשו כלום, הגשתי להם אותו על מגש של כסף. כנראה ברגעים אלו ממש הוא מטריד אנשים.

פורסם
שוטר שוטר, זו אשתי, היא יולדת ...

זה היה אחד המצחיקים :lol:

סרטון של 5 שקל , ש 90% ממנו הוא חרטה

הרג אותי דווקא טוב קצת קומי.

זה קצת בעייתי נכון שככה משטרה אמורה להראות אבל אלו מקרי קיצון , רק הסתייגות קלה - בחיים לא ראיתי שוטרים מחלצים אנשים , תמיד זה 669 (חילוץ והצלה , לא חילוץ בני ערובה).

נ.ב.

רק אני מקווה לסרטון קומי נגדי שיציג את הפנים האמתיות של המשטרה? זה יהיה גאוני.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

על מה ?! על זה שהוא עומד ליד כספומט ואחרי שמישהו מוציא כסף הוא נטפל אליו ולא עוזב עד שהוא מביא לו כסף או עד שמישהו כמו bmw מאיים אליו.

כשאתה אומר למישהו שאתה לא מוכן להביא לו כסף ומבקש ממנו להתרחק ממך - והוא לא עושה את זה, אתה יכול להגיש תלונה, בטח אם עוד 10 אנשים יגידו אותו דבר בטווח של רבע שעה. ואם אי אפשר, אז שיפסיקו לבכות לי על רוצחים\אנסים\מטרידים.

אם המשטרה היתה מתייחסת ברצינות לדברים שלי הם היו יכולים להגיע למרכז המסחרי הזה, לעקב אותו, ולתשאל לפחות שלושה ארבעה אנשים בקשר להטרדות שלו. אני הייתי מוכן להגיש נגדו תלונה, אבל במקום לעשות משהו לפני שנגרם נזק מחכים שיהיו כותרות ב YNET ואז יהיה אפשר לצעוק - לא עשו לא ראו לא שמעו.

פורסם

פרנקוס אני פשוט מתגלגל מצחוק על הרצפה עכשיו :lol::lol::lol:

איך אומרים? תמונה אחת שווה אלף מילים.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

זה מזכיר לי את האישה הנבלה הזאת סליחה על הביטוי אבל היא באמת כזאת, בתחנה המרכזית בתל אביב שהייתי חייל, היא הייתה ניגשת לחיילים ומבקשת כמה שקלים לאוטובוס ושהיא נתקעה.

היה לה פאוץ מלא בכסף - אני עם העצבים המרוקאים שלי התחלתי לצעוק עליה (גם בגלל שהרגשתי את הצורך לעשות זאת בכל זאת הייתי במצח בזמנו) והיא הלכה אבל מרחוק ראיתי שהיא ממשיכה להטריד חיילים , וזה הרג אותי שחייל מרוויח 300 שקל בחודש והיא הולכת ועושה על הרחמים שלהם כסף

חבל שאין חוק שמותר לתת כאפת התעוררות לכל אדם מטומטם

פורסם
פרנקוס אני פשוט מתגלגל מצחוק על הרצפה עכשיו :lol::lol::lol:

איך אומרים? תמונה אחת שווה אלף מילים.

+1

וואלה פרנקוס הרגת אותי גם, לא הפסקתי לצחוק.

• תוכן חדש...