Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב ליסינג מהעבודה ובשש השנים האחרונות הייתה לי מאזדה 3 (התחלפה כמה פעמים אבל תמיד למאזדה 3) ובגדול הייתי מרוצה. אלא שלאחרונה המשפחה התרחבה ויש לי 2 ילדים, וכדי לשים שני מושבי בטיחות מאחורה חייבים להזיז את המושבים הקדמיים מאד קדימה. זה מאד מפריע ובקושי יש מקום לנהג ולנוסע.

אני אמור לעבור לעבודה חדשה וגם שם אני אמור לקבל רכב מקבוצה 2 וזו הזדמנות להחליף את המאזדה 3 ברכב קצת יותר מרווח.

אז אני מציין פה מספר רכבי ליסינג פופולאריים (תרגישו חופשי להוסיף אם שכחתי משהו) ומבקש שתעזרו לי לבחור רכב שמצד אחד תא הנוסעים שלו מספיק מרווח לשני כסאות בטיחות + שני מבוגרים ארוכי רגליים מקדימה, ומצד שני אין לו איזה מגרעות קיצוניות (אני לא ארצה רכב שהוא מרווח מאד אבל כל שאר הפרמטרים שלו מזעזעים):

1. טויוטה קורולה

2. פורד פוקוס

3. קאיה פורטה

4. שברולט קרוז

5. רנו פלואנס

תודה

פורסם

לפלואנס יש תא נוסעים מאוד מרווח ואני בטוח ששתי כסאות בטיחות יכנסו בו בקלות, כולל רבע בית בתא המטען. החיסרון העיקרי שלה הוא הביצועים המאכזבים בגרסת הליסינג.

מבחן דרך לפלואנס תוכל לקרוא במגזין הרכב שלנו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום

יש לי רכב ליסינג מהעבודה ובשש השנים האחרונות הייתה לי מאזדה 3 (התחלפה כמה פעמים אבל תמיד למאזדה 3) ובגדול הייתי מרוצה. אלא שלאחרונה המשפחה התרחבה ויש לי 2 ילדים, וכדי לשים שני מושבי בטיחות מאחורה חייבים להזיז את המושבים הקדמיים מאד קדימה. זה מאד מפריע ובקושי יש מקום לנהג ולנוסע.

אני אמור לעבור לעבודה חדשה וגם שם אני אמור לקבל רכב מקבוצה 2 וזו הזדמנות להחליף את המאזדה 3 ברכב קצת יותר מרווח.

אז אני מציין פה מספר רכבי ליסינג פופולאריים (תרגישו חופשי להוסיף אם שכחתי משהו) ומבקש שתעזרו לי לבחור רכב שמצד אחד תא הנוסעים שלו מספיק מרווח לשני כסאות בטיחות + שני מבוגרים ארוכי רגליים מקדימה, ומצד שני אין לו איזה מגרעות קיצוניות (אני לא ארצה רכב שהוא מרווח מאד אבל כל שאר הפרמטרים שלו מזעזעים):

1. טויוטה קורולה

2. פורד פוקוס

3. קאיה פורטה

4. שברולט קרוז

5. רנו פלואנס

תודה

בגדול, רוב כלי הרכב בקבוצה 2 הם בעלי מרחב פנימי דומה.

רנו פלואנס מעט מרווחת יותר, אך מכיוון שמדובר ברכב חדש יחסית קשה לנקוב במגרעות בולטות של הרכב (אם היו קיצוניות כאלה, כנראה שהן היו כבר צצות, אך אולי יצוצו כאלה בקילומטרז' גבוה). מניסיון לקוחותינו, לא אמורה להיות בעיה להושיב 2 ילדים במושבי בטיחות במושב האחורי בכל האלטרנטיבות,

אך אם מדובר בשני מבוגרים "ארוכי רגליים" כפי שציינת – ליושבים מאחור יהיה קצת צפוף בכולן.

מקווה שעזרתי,

גיל מאוויס

פורסם

אני בחרתי לאחרונה בקיה פורטה.

לדעתי מציעה מכלול תכונות דיי מאוזן.

היא מרווחת מספיק, מציעה ביצועים טובים והתנהגות סבירה, אהבתי את העיצוב בפנים ובחוץ.

אם יש אפשרות ל-I30 CW יכול להיות שהיא תתאים מאוד. היא מרווחת מאוד עקב בסיס גלגלים גדול וגם מציעה תא מטען מספיק גדול. האביזור והביצועים טובים וגם כאן מוצעת חבילה מאוזנת למדי.

בהצלחה.

פורסם

אני מסכים עם גיל מאוויס בתגובתו שכל הרכבים שציינת פחות או יותר מציעים את אותה נוחות מאחור. פלואנס כמובן התפרסמה בנוחות מעולה אז שווה לנסות. הייתי מציע לך ללכת לעשות סיבוב לכמה מהרכבים באולמות תצוגה, זה יתן לך קצת פרספקטיבה להחלטה שלך.

כמובן שאין מה להשוואת, מאזדה 3 התפרסמה לרעה בעניין הנוחות מאחור, חוץ מכך היא מעולה.

רכב שאני רכשתי מלפני שנה , ניסאן טידה, מאוד מאוד מרווחת בעניין שאמרת, אך גרסת הליסינגים, לא מאובזרת מבחינה בטיחותית בצורה מלאה, אך חוץ מיזה זהו רכב מעולה, מנוע וגיר נהדרים, נוחות נהיגה מדהימה ובנוסף על כך נוחות ישיבה טובה בהחלט, אבל שוב, לא הייתי מתפשר על בטיחות המשפחה, אז אולי כדאי שתבדוק את הניסאן אם זה מתאים לדרישות.

שאר הרכבים אני לא מכיר מבחינה פיזית, רק על הנייר. אני הייתי מוריד את הפוקוס מהשיכול, פשוט כי שאר הרכבים מספקים את אותם צרכים ואף יותר ! מהרשימה שנתת הייתי בוחר בין הקרוז, קורולה, ופורטה. בהחלטת הם החזקים מבין כולם, אמינים, ומידותיהם מספקות גם כן. שוב, הייתי הולך לבדוק את השלושה באולם התצוגה ! זה הכי טוב וככה תיהיה בטוח בהחלטה!

פורסם
אני בחרתי לאחרונה בקיה פורטה.

לדעתי מציעה מכלול תכונות דיי מאוזן.

היא מרווחת מספיק, מציעה ביצועים טובים והתנהגות סבירה, אהבתי את העיצוב בפנים ובחוץ.

אם יש אפשרות ל-I30 CW יכול להיות שהיא תתאים מאוד. היא מרווחת מאוד עקב בסיס גלגלים גדול וגם מציעה תא מטען מספיק גדול. האביזור והביצועים טובים וגם כאן מוצעת חבילה מאוזנת למדי.

בהצלחה.

+1

רכב מאוד נוח, מרווח וחזק בקטגורייה של משפחתיות אוטומטיות עם מנוע 1.6. בהחלט בחירה נבונה, גם ברמת הליסינג הבסיסית הוא מגיע מאובזר כראוי, לא מבייש את הטויוטה קורולה GLI אפילו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שווה לך לשקול גם את החלופה של האוקטביה. שילוב מצוין של מנוע וגיר. תא מטען עצום. איכות גרמנית.

לא כולם יאהבו את הגיר הרובוטי, הייתי מציע לבדוק בנסיעת מבחן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...