Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע עם גאנטים זולים, מאוד זולים, כולל 4 הצמיגים עלו בזמנו 1900 שקל. (אל דאגה הצמיגים הוחלפו לא מזמן בצמיגים איכותים)

לגבי השברות אני לא הייתי דואג, אלא אם החתך ממש נמוך, כך שהצמיג בקושי מרכך את הפגיעה. מה שכן חשוב זה לשמור על משקל לא מוקפץ נמוך, אני ואנשים נוספים אמרנו לך את זה ואתה ממשיך להתעלם. אין בעיה לקנות זולים, רק תדאג שהם לא יותר כבדים מהברזל שהגיעו עם הרכב, לפחות ככה לא תעשה נזק להתנהגות כביש של הרכב.

לגבי בעיות איזון, תרכיב ותאזן איפה שאתה קונה. אם אתה רואה שהמכונה מראה שהצמיג לא מאוזן, למרות ששמו כבר הרבה משקולות, תבקש להחליף חישוק.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

BDB תודה וכמובן סליחה כי באמת לא עניתי לגבי נושא המשקל הלא מוקפץ

זה משהו שנלקח בחשבון ואני אבדוק כמובן ואשווה את משקל החישוק שארכוש למשקל הג'אנט המקורי.

והחתך של הצמיג הוא 65 - יותר גבוה מזה והרכב כבר יהיה צריך שלייקס :-D

אפרופו לאור הנתונים שאני רואה - התקציב שאני מתכוון להפנות כלפי הנושא הזה הוא עד ה2K ונכון לעכשיו - אני אמור להיות מסוגל לרכוש בסכום שכזה משהו סביר לפחות ולכן אני פחות מודאג ממה שהייתי כאשר השרשיר הזה נפתח.

וזה באמת בתנאי שבסוף החורף הזה סדרי העדיפויות שלי לא ישתנו - אני מדבר על לא לפני סוף מרץ לכל הפחות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק לידיעה, לאחר שהחלפתי ג'נטים מגנזיום מג'נטים מקוריים בפולו שנת 2010. 3 פעמים עשו לי איזון וההגה המשיך לרעוד. בסופו של דבר רק איזון על האוטו הפסיק את הרעידות. המשמעות היא שבאיזה שהוא שלב אני שוב האלץ להחליף ג'נטים. או אז נודע לי שאני לא היחיד שסובל מהחלפת ג'נטים.

רוצה להגיד, תתנה את רכישת הג'נטים בהעדר רעידות בבדיקת נסיעה, לא מספיק בדיקת מכונה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

תודה - התגובה שלך לדעתי תורמת רבות לתהליך הרכישה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני יודע שעבר הרבה זמן אבל אני מקפיץ את השרשיר בגלל שהסאגה הגיעה לקיצה וסוף סוף הגעתי להחלטה.

וובכן - לקחתי את התקציב הזה של ה2000 שקלים

וקניתי כורסאת טלוויזה של לייזי-בוי :-P:-P:-P

הרכב יעבור פחחות וצבע לקראת הקיץ ויהנה מ4 צלחות פלסטיק חדשות שיכסו את הג'נטים ברזל :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

שלום

אין לדעתי מה לדאוג משבר בג'אנטים הזולים.....

כי ברגע שתיכנס לבור במהירות גבוהה אני מאמין שהתפוח הגה או הבולג'נט הסיני הישבר לפני הג'אנט:-D

פלג_

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מנצל"ש

ההתלבטות שלי דומה לזו של פותח השרשור.

מה שמעצבן אותי אלו האזיקונים שמחזיקים את הטסות במקום, וחישוקי סגסוגת אלומיניום ייפו את העסק.

קיבלתי הצעה לסט חישוקים "מתצוגה" ב 1000 במקום 1600 ש"ח (הרכב סובארו B4 2001 ) המוכר הראה לי שפשוף על אחד מהג'נטים. החזקתי חישוק אחד ביד והוא הרגיש כבד כמעט כמו הברזל, אבל לא יותר.

יש אישור מבית דין צדק לרכוש את הסט?

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
לאנוס, נראה לי שאני צריך לשאול אותך את השאלה שאני בד"כ שואל את בני ה-18: אתה באמת צריך את זה? האם הקורולה 1996 כזו מכונית יפה שהג'אנטים יוסיפו לה משהו?

.

שלום אלוקים, אהה סליחה בעצם עוד משתמש בפורום ..

אין לך שום זכות להגיד למישהו מה זה יפה ומה זה לא , יופי זה בעיני המתבונן .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תוכן חדש...