Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נפתח בזה שאני לא ערס... אני גם לא ילדון שרק קיבל רשיון...

אני פשוט בחור בן 27 עם פיוז קצר (לצערי) על הכביש.

היום בבוקר יצאתי מהבית עם חברתי לכיוון העבודה,

נסעתי בכביש הכיכרות בראשון לציון מי שמכיר, כביש עירוני עם אתרי בניה סביבו,

בלי מדרכות ובלי הולכי רגל אשר בסופו יש עבודות שיפוץ עם כל מיני

חורים ומהמורות בכביש אז אני נוסע שם ממש לאט, בכל זאת, לא נעים מהמורות וחורים

על קופרה מונמכת...

בכל מקרה, מאחורי מגיע במהירות בחור בפיז'ו 206, נצמד אליי, מהבהב לי עם האורות,

מצפצף, ואני על 30 קמ"ש לכולה קטע כביש של 20 מטר בערך.

בסופו של הקטע יש מין עיקול שמוביל לכביש מהיר יחסית של 3 נתיבים,

אז לאחר העיקול שיכולתי קצת להאיץ, הנהג של הפיז'ו עוקף אותי ונוסע במקביל אליי

ונותן לי מבט של "איך אתה נוהג יא כוסית?!" ומתחיל להאיץ.

בגלל שכבר הייתי מחומם עליו נתתי לו להאיץ וניסיתי להשאר מקביל אליו באמצעות גז עדין,

ואחרי כמה עשרות מטרים שנסענו במקביל וגרמתי לו לחשוב שהנה הוא עוקף אותי,

הורדתי הילוך וברחתי לו עד שהוא הפך לנקודה קטנה במראה שלי.

ואם חברה שלי לא היתה נלחצת, הייתי ממשיך עוד ועוד.

עכשיו, אני יודע שהתנהגתי כמו אידיוט שהאצתי לו ככה בפנים רק כדי "להראות לו מה זה"

אבל זה פשוט חזק ממני. אני יודע שזה בטח לא עשה עליו רושם אבל באותו רגע כל מה שרציתי

זה לגרום לא להתבאס על צורת הנהיגה שלו.

שוב, אני לא ילדון ואני נוהג רגוע מאד בד"כ, פשוט יש מקרים כאלה שמטריפים אותי.

האם מישהו מכיר את ההרגשה הזאת ויכול לתת לי טיפים איך לנסות להמנע מזה?

איך מתגברים על זה?

איך אתם עושים את זה???

אנסה לתת לך פתרון יעיל עם מוסף וחשיבה אחרת על החיים היפים.

סמן לעצמך כמה מרכזי שיקום כמו למשל בית לוינשטיין , טפל שבוע ימים בכל פעם בנפגע תאונה אחר , מאלו הקשים מאוד, שם תפגוש נפגע וכמובן שיש גם פוגע , נסה לדמיין שאתה הפוגע לעניין דיון זה ...

זה רק במרכזי השיקום , לא הצעתי לך לבקר את אלו המתאוששים שנים ונמקים בכיסא גלגלים בביתם .

להערכתי האישית, זו תרופה שמחזיקה מעמד פרק זמן נאה .

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקרה שהיה לי פעם.

מחזרתי מאילת, נסעתי כרגיל בכביש מדימונה לבאר שבע ובדרך באתי לעקוף טויוטה קורולה ישנה של בני דודינו.

האדיוט רואה שאיך שאני בא לעבור שמאלה ולעקוף אותו הוא נותן גז ונעלם ושוב מאט.

בשלב כלשהו הוא משום מה לסמן לי לעבור עם היד ומסיים את ה"משחק".

אני לא מבין מה גורם לאנשים לעשות משחקים אדיוטיים כאלה.:roll:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אנו חיים במדינה שהאלימות פושה בה, ואתה לעולם לא יכול לדעת את מי תרגיז. לא עדיף לך להבליג ולהמשיך לנסוע? רק לפני שבוע הייתי עד למקרה שבו אדם מבוגר נסע מאוד באיטיות, ובאחת הככרות כנראה גלש קצת לנתיב של מסחרית, כזו שמחלקת משלוחים מהסופר. אחרי 200 מטר המסחרית חסמה את הפרייבט של הזקן, והנהג, בחור צעיר וחמום מוח בצורה בלתי רגילה החל לצרוח ולהשתולל כמו בבון בתוך הרכב תוך כדי שהוא מקלל נמרצות ומאיים. הזקן כנראה החזיר לו איזו תנועת יד או קללה והבחור כמעט יצא אליו. מזל שהרחוב היה מלא אנשים שנעצרו מאחורה, אני ועוד נהגים אחרים כבר היינו ב"היכון" כי זה היה נראה ממש לא טוב. בסוף המטורף הזה ירק בחוזקה פעמיים בפניו של המבוגר, לפני שנסע משם בפראות. תאמין לי זו היתה סצנה מאוד מפחידה שבקלות יכלה להפוך למשהו הרבה יותר גרוע.

גם לי קרה שמ"דווקא" או איזו-אי הבנה נהיה מצב מאוד לא נעים. אני לא אדם גדול או חזק במיוחד, באחד המקרים זה התדרדר לאלימות פיזית של ממש ונאלצתי להדוף מעליי בכוח בחור צעיר שנסה להכות אותי. במקרה אחר גם עקבו אחריי לבית. יש בארץ הזו המון תתי-אדם, יצורים קשי-יום מתוסכלים ומיואשים שרק מחכים להתפוצץ על מישהו. את התוצאות אנחנו רואים בחדשות כל יום.

תשמור על עצמך ותמנע מעימותים.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
אלדד כל הכבוד! אני גאה בך :lol:

לתת בראש ל-206 מתלהבת זה MUST בתנאי שאתה לא מסכן אף אחד, ואני מאמין שאתה אחראי מספיק בקטע הזה.

לכולם יש לפעמים את הדחף לעשות דווקא לנהג אחר, מי שאומר שלא משקר!

אתה בסדר יוני! :)

גם לי קרה שמ"דווקא" או איזו-אי הבנה נהיה מצב מאוד לא נעים. אני לא אדם גדול או חזק במיוחד, באחד המקרים זה התדרדר לאלימות פיזית של ממש ונאלצתי להדוף מעליי בכוח בחור צעיר שנסה להכות אותי. במקרה אחר גם עקבו אחריי לבית. יש בארץ הזו המון תתי-אדם, יצורים קשי-יום מתוסכלים ומיואשים שרק מחכים להתפוצץ על מישהו. את התוצאות אנחנו רואים בחדשות כל יום.

וואו, מפחיד איזה סוג של אנשים נוסעים יחד איתנו בכבישים ואנחנו לא יכולים אפילו לדעת מי הם...

כשחושבים על זה בבהירות וברצינות, הכי טוב והכי פשוט זה להתעלם ולא לקחת סיכון.

הטריק הוא לדעת ליישם את זה בזמן שזה קורה ולא 20 שעות אחר כך.

פורסם
אתה רוצה ממש לעצבן אותו?

אל תעשה כלום!

כשהוא עובר לידך תסתכל עליו ותן את החיוך הכי נחמד שאתה יכול כדי שהוא ירגיש רע עם עצמו.

אם הוא ממש זועף ואתה לא לבד, תן לו את החיוך הכי דבילי שאתה יכול, שיבהיר לו שאתה לוקח את זה באיזי ולא מתרגז.

ערסים כאלו מתחממים מזה הכי מהר כי הם פשוט מבולבלים ולא מבינים איך אתה לא נותן כבוד אחרי שהם ניסו לקחת אותו בכוח.

ענק! :)

אני חייב לנסות את זה מתישהו...

אין פה מה לנסות. ידוע, ש-2 הדברים שהכי מעצבנים אנשים בזמן שהם "יוצאים" עליך הם שתיקה אדישה ומוחלטת או חיוך נדיב ותמים.

האדם האחר ייצא מכליו ואתה תמשיך לחייך כי השגת את המטרה שלך ובנוסף את עדין על 30 קמ"ש, לא הורס את המתלים, לא שורף את הדלק ולא מסכן את עצמך או אף אחד אחר.

Bimmer

פורסם

אם כישורי הנהיגה שלך לא בשמיים, ואתה לא מנוסה באומנויות לחימה או חזק במיוחד - וותר.

אתה לא יודע מי יעצור לך את האוטו וישלח אותך לבית חולים.

פורסם

בפעם הראשונה שיצא עליי מישהו מהרכב זה היה זקן אחד שתקע את הכביש והתפלא למה אני ועוד מישהי עקפנו אותו מימין.

היינו טור של שלושה רכבים ברמזור כאשר הוא שלישי, הוא יצא מהרכב ואני כמו אדיוט קפצתי מהרכב גם כן בשביל להגן על הרכב ליסינג שלי בגופי. :)

מצחיק שזה היה באותו מקום בכיכרות רק לכיוון השני (בית דגן) כשמגיעים לצומת T.

דיברנו קצת, הרגעתי אותו כאשר ביקשתי סליחה על המחטף הזריז בכניסה לכיכר שביצענו (מתוך ייאוש) אני ועוד מישהי (שאני לא מכיר) שעמדה לפני והסברתי לו שאסור לנהוג בשמאלי ושהוא עבר כאן על החוק - הוא נשאר ללא מילים והמשיך לרכב שלה.

גם אותה הוא שאל את אותו הדבר ואז חזר לרכבו.

ברמזור הבא לפני היציאה לבית דגן העברנו חוויות אני ואותה בחורה.

משם למדתי שמספיק להרים את היד לסליחה בשביל לפייס בכביש ולמנוע בלגן - כנראה קשור בענייני כבוד של קהילות מסויימות.

בפעם השנייה והאחרונה יצא עליי איזשהוא עארס שנהג כמו....עארס! - ברמה של להוריד רכבים מהנתיבים רק בשביל להגיע אליי.

יצא מהרכב שלו לרכב שלי והתחיל להתלהם, הוא היה כזה חמום מוח שלא היה ניתן להחליף איתו מילה ונראה שחיפש מכות, מהפעם הקודמת למדתי שלצאת מהאוטו זה הדבר הכי דפוק שאני יכול לעשות - ולא בא לי לצאת היום טיפש בטלויזיה בפריים-טיים, אולי הוא מחזיק סכין וכו'....

מאותו עארס למדתי שיש לנעול את הרכב טוב טוב ולהראות לו שאתה רושם את המספר רכב שלו בטלפון שלך ומחייג למשטרה.

כמו טטלה הוא חזר לרכב שלו וברח. :)

פורסם

איך מתגברים? נורא קל:

מתבגרים.

זוכרים שלמרות הכל, הכביש הוא לא משחק ולא שעשוע, בטח לא לטמבלים כמוהו. שיצפצף ויצפור עד מחר, אתה סע רגוע.

(בייחוד כשנגברת שלך לידך)

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

4 עמודים של מצטדקים

אני חייב לספר משהוא יום אחד אני חוזר מהמרכז לצפון איזה חמור נוסע 70 בכביש החוף נתיב ימני מערבל בטון והוא בשמלי

אני מבקש יפה שירד מהשמלי ויתן לי לעבור הבחור שם עליי ז**

באיזה שלב המערבל בטון כבר נסע מהר יותר ממנו

אייך שהתחלתי לעבור הבחור נותן גז ומכניס אותי למצב מסוכן !!!

אכלתי ת'לב ושתקתי אחרי זה הוא עוד פותח חלון ומקלל אותי בן אדם לא נורמלי אני אומר לעצמי עשיתי לו עצבה וסגרתי חלון

החלון עוד לא נסגר והבחור מצפצף לי ומנסה להתנגח בי !!!

ברחתי לשוליים בשנייה האחרונה

באותו רגע כבר לא עניין אותי אלוהים פתחתי את החלון וצרחתי לו עצור בצד ב* ז**ה אתה מת! רציתי להרוג אותו אני כותב את זה ונזכר איזה עצבני הייתי

מאותו רגע הוא התחיל לפחד והתחיל לברוח הייתי כל כך עצבני שרדפתי אחריו ברצון להרוג אותו בסוף הוא המשיך לחיפה ואני לכרמיאל

היום מצד אחד אני אומר תודה שהוא לא עצר הייתי הורג אותו

וישירות הורס לעצמי את החיים

מצד שני לך תדע מי עוד אכל ממנו חרא כמה אנשים הוא עוד סיכן עד היום

יש אנשים שפשוט אסור שיעלו על הכביש

מכל הסיפור הזה אני יכול להגיד רק אל תוכל לעצמך את הלב

אין מה לעשות עם זה יקרה לך שוב רוב הסיכויים שתעשה את אותו הדבר אנחנו בני אדם

מה שכן לא משנה אייך אתה מגיב תזכור תמיד שיש עוד אנשים על הכביש ורובם לא אשמים שיש איזה חמור שמעצבן אותך אז תזכור תמיד לא לסכן אותם זה הדבר הכי חשוב

"תלמד את כולם מזה" רק תחזיר אותם ואותך שלמים ובריאים כל אחד לביתו שלו

פורסם

האמת, שקשה להתגבר על החינוך "חייבים לנצח " אותו ינקנו כישראלים. מסתבר שלתכונה המוקנית הזו, יש גם תופעת לוואי מגונה - לא להגביל את עצמה רק למקומות שהיינו רוצים. זה ממש לא תלוי גיל. זה אולי תלוי אופי (אופי לאומי).

כל מי שמתחרט לאחר מעשה על עוד "ניצחון" מטומטם ורובנו כאלה, צריך לקבל החלטה שעל כל "התחלקות" כזו, הוא מעניש את עצמו בנסיעה הכי מתונה והכי חוקית (תנסו, זה ביכלל לא פשוט כמו שזה נשמע), עד להשלמת 3 "תבוסות" לפחות (זה אמור להיות קצר מאוד, בשעות לחץ אפשר להעלות את המספר ל 30...). אחרי כמה תרגילים כאלו, מתרגלים להגביל את "הרצון לנצח". על הדרך, באותו מחיר זה עוזר גם בתחומים נוספים, משפחה עבודה ...

ככל שיגדל מספר ה "לא משתתפים בקרב", יפחתו השחקנים משני הצדדים.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

תקרא לזה מצטדק או מתיפיף אבל אנשים כאלו חיים יותר.. מכרה שלי צרחה פעם על מישהו שחתך אותה עם הרכב, הבחור עצר את מכוניתו כך שחסם את דרכה, יצא מהרכב לכיוונה עם חיוך כאילו מתנצל, המכרה רק פתחה את החלון כדי להגיד משהו וחטפה אגרוף לפנים היפות שלה. במקרים אחרים שאתם בטח אולי זוכרים, אנשים חטפו יריה וגמרו את חייהם מויכוחים "תחבורתיים".

עשו טובה, גלו בגרות ואיפוק בסגנון אירופאי, הימנעו מחיכוכים וסעו לשלום.

פורסם
מקרה שהיה לי פעם.

מחזרתי מאילת, נסעתי כרגיל בכביש מדימונה לבאר שבע ובדרך באתי לעקוף טויוטה קורולה ישנה של בני דודינו.

האדיוט רואה שאיך שאני בא לעבור שמאלה ולעקוף אותו הוא נותן גז ונעלם ושוב מאט.

בשלב כלשהו הוא משום מה לסמן לי לעבור עם היד ומסיים את ה"משחק".

אני לא מבין מה גורם לאנשים לעשות משחקים אדיוטיים כאלה.:roll:

סתם סקרנות, איך אתה יודע שמדובר בבני דודנו ? התנהגות בכביש ? גיל הקורולה ? קוראן על המדף מאחור ? דגלי חמאס ? סתם מענין, במיוחד שכל כך צריך חומר כזה בהפגנות של הימים האלו.

פורסם
עוברים את גיל 30.

דווקא הקללות העסיסיות ביותר וההתנהגות ה"פסיכית" באמת, לרבות נסיון אמיתי להוריד אותי מהכביש בשל ציפצוף שהעזתי לצפצף, שמורים בנסיון הפרטי שלי לאנשים שכבר עברו את מכפלת הגיל הזה שרשמת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...