Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יל1 - מה שאתה מתאר זו בריונות כביש לשמה, והעובדה שאתה נסוע ב-X5 מזכירה לי את הבדיחה על הגודל של ההגה של BMW. אם אתה מנהל שיחה כה חשוב - בבקשה - רד לשולים ועצור, או, לפחות, עבור לנתיב הימני ותן לאחרים, שמתרכזים בנהיגה, לעקוף אותך. אבל מה לעשות - ישה כתב קודם שבהרבה מצבים הנתיב הימני הוא המהיר ביותר, ולצערי הוא צודק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי קרו מקרים כאלה, לפעמים זה איזה ליצן שחושב שמצלמים את הנהיגה שלו לאיזה סרט פעולה, ולפעמים זה איזה טיפש ברכב "שטח" המפואר שלו, שצריך להיות לפניך רק בגלל שהרכב המיותר שלו עולה פי 4 משלך... באותו רגע זה מרגיז מאד ומתחשק לך להיצמד אליו, להוציא שוטגן מהחלון ולירות לו בגלגלים ולראות אותו מתרסק לתוך מעקה בטון במראה :evil:- אבל חבל על הבריאות, למה להתעצבן סתם? זה עושה לחץ דם גבוה וגורם לנשירת שיער.. תנו לאנשים האלה להבהב, לצפצף, לשרוף טונות של דלק ולאנוס לעצמם את הרכב. לדעתי אין סיבה בכלל להתייחס. תנו להם לעקוף, בין אם הרכב שלכם חזק יותר או לא, חבל על הבריאות והכסף על הדלק. נכון שזה מעצבן, ושמאחורי המקלדת זה לא חכמה גדולה להגיד זאת, אבל בסוף זה פוגע רק בנו כל הלחץ והעצבים האלו, ואפשר לעשות שטויות שאחר כך מתחרטים עליהן הרבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
rgunv אני לא הייתי בשמאלי היו שלושה נתיבים אני "נחתי" באמצעי, כי היה לי שיחה חשובה ואני צריך להתרכז מה אני מדבר. לכן אני לא הייתי על השמאלי אבל בדרך כלל אני, אחד שאוהב מהירות בלי שום קשר.

.

רועי 5, לא רק שה-X5 שלי יש לי גם 545I ו-740I סתם לידע כללי.

אני מפרגן לך על כל כלי הרכב שלך , אולי תשכור לך גם נהג , כך תוכל לנהל גם את שיחות הטלפון שלך בניחותא.

מה לא מגיע לך.

ואז גם אנחנו נצא נשכרים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, תודה על ההצעה בעבר היו לי נהגים. זה מצחיק שבגיל שלי אני הייתי משלם לנהג שינהג בשבילי.

כמו כל עם ישראל שמסוגל לבצע שיחות בזמן נהיגה, כך גם אני מסוגל.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

כל עם ישראל מסוגל לבצע שיחות בנהיגה וזה עדיין רע. אני מודה שגם אני עושה את זה, אבל לפחות אני לא טוען שזה דבר טוב. זה בהחלט מפר את הריכוז, בין אם משתמשים בדיבורית ועל אחת כמה וכמה אם לא.

כך שכל זה, יחד עם נסיעה שלא בנתיב הימני, לא הופך את העמדה הראשונית שלך לטובה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ישה, תודה על ההצעה בעבר היו לי נהגים. זה מצחיק שבגיל שלי אני הייתי משלם לנהג שינהג בשבילי.

כמו כל עם ישראל שמסוגל לבצע שיחות בזמן נהיגה, כך גם אני מסוגל.

כמה שנים הם קיבלו?

פורסם

חלקנו סבור שמה שאינו אסור על פי חוק, חזקה עליו שהוא גם בטוח. המחקרים לפיהם רמת הריכוז בנהיגה בעת שיחה בטלפון ( בלי שום קשר לשאלה אם אנחנו משתמשים בדיבורית או לא ), נופלת אף מזו הקיימת בנהיגה במצב של שיכרות, לא באמת מענינים מישהו.

לא כל כך בטוח שאפשר להתנחם בעובדה שמבחינה זו לפחות אין הבדל בין מי שמחזיק בצי בינוני של ב.מ.וו, לבין מי שנאלץ לנהוג באיזה פונטו בת עשרים.

פורסם
לדעתי היית צריך "לנוח" בנתיב הימני ביותר ולא באמצעי (לפי החוק אין כזה דבר אמצעי אלא נתיב אחד ימני וכל השאר שמאליים לעקיפה), אני פוגש אנשים ש"נחים" כדרך קבע בנתיבים השמאליים וזה מעכב את כולנו (לפי מה שאתה אומר גם אותך).

להגיד שהיית צריך להתרכז במה שאתה מדבר (במקום להתרכז בנהיגה) פשוט לא נשמע טוב למרות שהכוונה ברורה. :)

גם אצלי יוצא השטן לפעמים ורצות מחשבות על פעלולים שונים ומשונים אך אני בולם את המחשבות האלה בעודם מתהוות,

מזכיר לי את המשפט feed him with his own medicine, מיליון פעמים קרה לי שרציתי לתקוע בחזרה את אותו אחד ששם פס על העולם ותקע אותי מאחוריו ביחד עם כולם בכביש לאורך דרך ארוכה.

(זה במקרה הטוב, במקרה הרע רציתי לפתוח את הסאנרוף ולהוציא רקטת RPG)

אני כבר מזמן לא מתעצבן על זה אלא שומר מרחק, מחכה בסבלנות להזדמנות מתאימה לעקיפה ונעלם.

אותו אחד שעקפת אותו ובלמת בשביל שירגיש מה שאתה הרגשת, לא תהיה לו שום הארה מזה סטייל "בואנה איך אתה צודק! אני בטעות נסעתי בשמאלי כל השנים האלה!" והוא יישאר בדרכיו ואפילו יישאר בנתיב השמאלי גם לאחר הבלימות שהוא קיבל ממך.

לצערנו להיות צודק וחכם בכביש לא הולך ביחד ואתה יכול לבחור רק אחד מהשניים או לוותר על שניהם ולזחול ללא עקיפה בשמאלי.

אחת הצרות הכי גדולות במדינה שלנו זה ה"נחים" באמצעי, הנתיב האמצעי אמור לשמש לעקיפה של מכוניות בנתיב הימני, כאשר השמאלי ביותר משמש לעקיפה של המכוניות העוקפות בנתיב האמצעי.

אנשים פשוט לא יודעים לנהוג, ועוד יותר לא יודעים להתנהג בכביש מרובה נתיבים, אני רואה לפעמים את הנתיב הימני פנוי לגמרי, ובו איזה 2-3 מזדחלים (שהם בסדר גמור כי הם מזדחלים בנתיב הנכון), ובאמצע מזדחלים עוד המון רכבים שרק יוצרים פקק כי נהגים עוקפים אותם וחוסמים את הנתיב השמאלי.

לדעתי, שודדי הנתיבים השמאליים זו המכה הכי גדולה שלנו, גם מבחינת תאונות דרכים, וגם מבחינת נהגים עצבניים על הכביש.

אני רק מייחל שמתישהו מישהו יחנך אנשים איך לנהוג פה.

יובל.

פורסם

אני מודה באשמה, גם אני לפעמים "נח" לי בנתיב האמצעי. זה בעיקר בגלל שהנתיב הזה הוא הנוח ביותר,

ממנו אפשר לצאת לכל מחלף או פנייה, בלי לחשוש לעבור 2 (ואף יותר) נתיבים. היתרון הוא שאני תמיד

מוצא את עצמי מתייחס לנתיב האמצעי כאל השמאלי, כלומר אני משתדל להשאר במהירות התנועה הסובבת אותי.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
אני מודה באשמה, גם אני לפעמים "נח" לי בנתיב האמצעי. זה בעיקר בגלל שהנתיב הזה הוא הנוח ביותר,

ממנו אפשר לצאת לכל מחלף או פנייה, בלי לחשוש לעבור 2 (ואף יותר) נתיבים. היתרון הוא שאני תמיד

מוצא את עצמי מתייחס לנתיב האמצעי כאל השמאלי, כלומר אני משתדל להשאר במהירות התנועה הסובבת אותי.

מה זה השטויות האלה?

רוב אם לא כל היציאות לכביש מהיר ומכביש מהיר הן בצד ימין בכלל,

ככה שהכי טוב לנסוע בימני אם ללכת לפי הטענה שלך... :roll:

פורסם

שלא יעיז לתפוס את הנתיב הימני!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אתה חושש לעבור נתיבים על מנת להגיע למחוז חפצך, אולי כדאי שתוותר על הרכב הפרטי ותסע באוטובוס. כך תעזור לצמצם את הגודש ההולך וגדל בכבישי ארצנו, ובנוסף גם תוכל להפסיק לחיות בחששות (דבר שיוריד בצורה ניכרת את הסטרס במערכת שלך, ויעזור למנוע מחלות לב/עיכול/עששת). בנוסף, כך לא תעצבן את הנהג הנורמטיבי שבגלל הרדמותך בנתיב האמצעי צריך לבצע תמרונים של מספר נתיבים על מנת לעקוף רכב איטי בנתיב הימני.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לפחות אין הבדל בין מי שמחזיק בצי בינוני של ב.מ.וו, לבין מי שנאלץ לנהוג באיזה פונטו בת עשרים.

רועי 5 אתה בטוח שזה ציי BMW בינוני? :roll: מותר לשאול במה אתה נוהג?

טוב האמת שלא חשבתי שזה יגרור כמו בעבר... הרבה ביקורות על אופי הנהיגה שלי, אז לכל אותם ספקנים זה שנסעתי מספר דקות במהירות של 100+ בנתיב האמצעי תהיו בטוחים שלא עיכבתי אף רכב. זה שהשגיע פתאום אחד שחשב את עצמו "שומאכר" זאת לא אשמתי, היום אני בטוח שהוא הגיע למסקנה שהוא לא כזה.

לכל אותם סקרנים בעניין השיחה שניהלתי, היא הייתה דרך דיבורית לכן לא צריך לדאוג.

ChemGuy85 הדיבור שלך לא לעניין בכלל שאלות כאלה תשמור למישהו אחר.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
ואז אני מחזיר לאותו בנאדם בבלימות שירגיש איך אני הייתי מאחוריו.

את הטמטום הזה אף פעם לא הבנתי...

אם אתה כ"כ ממהר, למה להחזיר בבלימות? פשוט תמשיך לנהוג הלאה.

אני אין לי זמן למשחקים

ומה אתה קורא למה שכתבת קודם?

פורסם
1+

שבוע שעבר חתכה אותי, בפראות, מרצדס S500 שחורה (למעשה, הכל היה שחור חוץ מהפנסים). מי ירדוף אחרי כזה רכב?

צריך להיות בן אדם מאוד מתוסכל ונאיבי כדי להתחיל לריב עם X5 שחורה.

לריב???

מי רב איתם?

זאת הבעיה.

שכל אותם ערסים שחיים בתוך הבורר וחושבים שהכביש הוא של אבא שלהם.

מותר להם לנסוע בשמאלי ולך אסור לסמן להם עם אורות גבוהים לרדת מהנתיב.

כי אז יבוא האל קפונה עם ה-X5 או המרצדס השחורה שלו וינסה לרצוח אותך על הכביש.

אתה עוד עושה לו כבוד?? אתה מעודד את ההתנהגות הבריונית שלו.

יש לך פה כמה רוצחים פוטנצאלים שללא כל ספק, אם היו צריכים לעבור בדיקה פסיכיאטרית על מנת לקבל רישיון. הם היו נדחים על הסף.

בדיוק כמו שאני הייתי לפני מספר שנים.

מה לעשות, יש כאלה שאסור להם לקבל רישיון לפני גיל 30. ויש כאלה שאסור להם לקבל רישיון לעולם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...