Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רועי 5 אתה בטוח שזה ציי BMW בינוני? :roll: מותר לשאול במה אתה נוהג?

טוב האמת שלא חשבתי שזה יגרור כמו בעבר... הרבה ביקורות על אופי הנהיגה שלי, אז לכל אותם ספקנים זה שנסעתי מספר דקות במהירות של 100+ בנתיב האמצעי תהיו בטוחים שלא עיכבתי אף רכב. זה שהשגיע פתאום אחד שחשב את עצמו "שומאכר" זאת לא אשמתי, היום אני בטוח שהוא הגיע למסקנה שהוא לא כזה.

לכל אותם סקרנים בעניין השיחה שניהלתי, היא הייתה דרך דיבורית לכן לא צריך לדאוג.

ChemGuy85 הדיבור שלך לא לעניין בכלל שאלות כאלה תשמור למישהו אחר.

כמו שכבר הובהר הכוונה היתה למספר המכוניות שמונה הצי שלך, לא לאיכותו, מחירו, או חשוב מכל היחס בינו לבין האוטו בו אני נוהג.

אשר לעובדה שאתה מדבר עם דיבורית, זו אינה משום מה מרגיעה אותי, היא רק ממחישה שוב עד כמה הפתיח להודעתי, שאת חלקה הואלת לצטט, נכון.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מודה באשמה, גם אני לפעמים "נח" לי בנתיב האמצעי. זה בעיקר בגלל שהנתיב הזה הוא הנוח ביותר,

ממנו אפשר לצאת לכל מחלף או פנייה, בלי לחשוש לעבור 2 (ואף יותר) נתיבים. היתרון הוא שאני תמיד

מוצא את עצמי מתייחס לנתיב האמצעי כאל השמאלי, כלומר אני משתדל להשאר במהירות התנועה הסובבת אותי.

נסיעה בנתיב האמצעי, מעבר להיותה אסורה כשקיים נתיב פנוי מימין, גם מסוכנת מנסיעה בכל נתיב אחר בשל היותה חשופה לעקיפה הן משמאל והן מימין ומחייבת ערנות כפולה ומכופלת. בכל מקרה ההנחה שמדובר בנתיב מוצלח ל"מנוחה", או לניהול שיחה חשובה בטלפון, היא דבר הבל.

פורסם
י.ל

''בינוני'' הכוונה שלו הייתה להערכת גודל. (לפחות רשמת רק 3)

אני עד עכשיו לא מבין, אני מסתכל מהצד, כל פעם אתה בא לדיונים עם תגובות של ''יש לי BMW אני שם פס על כולם ועושה מה שבא לי על הכביש וגם מחוץ לכביש ויש לי מלא כסף וגב''

אתה עושה עבירות תנועה שאתה מודה בהם, מודה בפירוש שאתה מתעסק עם גורמים עבריינים ושאתה ערס דוחה ומגעיל - תקן אותי אם אני טועה, אבל גם מהפורום הועפת לא פעם עד שביקשת מ''אחד החיילים'' שלך לקנות לך מילון.

עם החינוך הנכון היית מתבייש בעצמך.

מילים כדורבנות.

:mm_yeah:

פורסם
לריב???

מי רב איתם?

זאת הבעיה.

שכל אותם ערסים שחיים בתוך הבורר וחושבים שהכביש הוא של אבא שלהם.

מותר להם לנסוע בשמאלי ולך אסור לסמן להם עם אורות גבוהים לרדת מהנתיב.

כי אז יבוא האל קפונה עם ה-X5 או המרצדס השחורה שלו וינסה לרצוח אותך על הכביש.

אתה עוד עושה לו כבוד?? אתה מעודד את ההתנהגות הבריונית שלו.

יש לך פה כמה רוצחים פוטנצאלים שללא כל ספק, אם היו צריכים לעבור בדיקה פסיכיאטרית על מנת לקבל רישיון. הם היו נדחים על הסף.

בדיוק כמו שאני הייתי לפני מספר שנים.

מה לעשות, יש כאלה שאסור להם לקבל רישיון לפני גיל 30. ויש כאלה שאסור להם לקבל רישיון לעולם.

תגובה כזו ארוכה ולא הבנתי מילה וחצי מילה.

נניח ואני נוסע בכביש מהיר ומרצדס שחורה/ X5 שחורה/ 3 קופה שחורה וכדומה, חותכת אותי בגסות, עד כדי כך שאני מפחד מהתנגשות ולבסוף, במזל, לא קרה כלום.

מה אתה מצפה שאני אעשה?

בלי להמתין לתשובה, אני כבר אגיד לך שכלום, פשוט ממשיך בדרך שלי ונהנה מהמוזיקה.

כבוד? למה כל דבר הופך לתחרות כבוד מטומטמת? איך המעשה שלי "מעודד את ההתנהגות הבריוניות שלו" ?

מחכה להסבר.

פורסם
אתה עוד עושה לו כבוד?? אתה מעודד את ההתנהגות הבריונית שלו.

גם להתעלם היא סוג של תגובה.

זה שנהגים לא חותכים אותו בחזרה או/ו מתנהגים בצורה בריונית על הכביש לא אומר שמישהו מעודד אותו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ממה שאני רציתי לנסוע, ובזמן העקיפה הוא נתן גז במקביל אלי כדי למנוע ממני לחזור לנתיב הימני. אני נותן יותר גז, ובינתיים מגיח אוטו ממול, והנהג ב ZX ממשיך לתת גז ולחסום לי את החזרה לימין.

מה הייתי עושה היום באותה סיטואציה?

היית מתקין טורבו על הרכב ועוקף אותו ללא בעיה. :-)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...