Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מסכים עם כך שפסיביות היא הפתרון. יש גבול למה שפסיביות יכולה להשיג.

תתעלם ותמשיך לנוע בקצב שלך? זה פתרון סביר לדעתכם? ומה ימנע מאותו נהג לצאת מהאוטו ברמזור

הבא ולבוא לדקור אותך על כך שהתעלמת ממנו, וכפי שהוא רואה זאת, הפרעת לו לנסוע ועצבנת אותו?

אני פועל בדרך אחרת. אם המטרה קלה ובסיכון נמוך, בהינתן ההזדמנות, אני בהחלט אלמד את המניאק לקח.

בשאר המקרים (רובם למעשה), אני אזוז ואתן לאידיוט לעבור, גם אם זה אומר לעצור בצד הדרך ולחכות קצת

עד שהוא יעלם משדה הראיה שלי. האחריות שלי במצב כזה היא לא לתת למצב להסלים ולגרום לפגיעה בשאר

עוברי הדרך. כל עוד הצלחתי למנוע את זה, בגבולות היכולת שלי, אני שלם עם עצמי, ואם זה אומר שעלי לצאת

מהבית 5 דקות מוקדם יותר ע"מ לספוג את העיכובים הנוספים, אני יכול לחיות עם זה. יהיה לי הרבה יותר קשה

לחיות עם הידיעה שנתקלתי בנהג עצבני, "חיממתי" אותו יותר, ובכך סייעתי בגרימת תאונה בהמשך.

ברוב המקרים, המצב הוא לא מחוץ לשליטתנו. החוכמה היא לראות את התמונה הגדולה, ולפעול בהתאם.

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אוהב את אלה שצופרים מאחורה, אני שם פול ווליום במערכת ומאיט ל10 קמ"ש ונוסע ככה כמה דקות. אחד זכה לעבור ככה אחרי את רחוב הילל בחיפה למי שמכיר, היה תענוג.

:-P:-P:-P:-P

זה גדול.

רחוב הלל? 10 קמ"ש?

אם היית עוצר את הרכב, הוא לא היה יכול אפילו לעקוף אותך ברגל...

:lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם

אני רק חייב לציין שאני בטח היחיד שעוצר בצד לפני פסי האטה כדי לתת לתנועה אחרי לעבור כי אני יודע שאני נוסע ממש לאט אליהם ולא רוצה לעקב ולעצבן את כולם, אז להגיד שאני לא מתחשב א יאפשר, אבל לפעמים יש מצבים שקשה לי להבין. לפני כמה זמן היה לי קטע שירדתי את דורי עם הקטנוע ב80 קמ"ש, כביש של 70 אם אני לא טועה ובנוסף הייתי בנתיב הימני, נצמדה לי לתחת פרייבט עם נהגת שהתחילה לצפור. איך אפשר לא להתחרפן במצב כזה? הורדתי את המהירות ל50 שתעקוף אותי וברמזור עצרתי לידה כדי להגיד לה כמה מילים אבל היא לא רצתה לפתוח את החלון.

פורסם

אבי חמום מוח על הכביש, פחד אלוהים לנסוע איתו (הוא לכשעצמו נוסע רגוע, אבל אם נוצר מצב שמישהו מפריע לו, זה אסון). מדהים שאני יצאתי כה נינוח לעומתו. :-)

פורסם

קראתי את כל השרשור.

הרבה דעות. חלקן מצחיקות וחלקן אפילו מקוממות.

ל- BMW RICER אומר לך כך;

לדעתי, הכי הכי מומלץ לכולנו זה פשוט קודם כל לשנות את החינוך של עצמנו ושל קרובינו. ולא, אני לא מדבר על חינוך לתרבות נהיגה, אני מדבר על חינוך לדייקנות.

רובנו לא נמהר אם לא תהיה לנו סיבה למהר.

אההה, אתה מייבש את החברה שלך? מאחר לעבודה? לא מגיע בזמן לפגישה?

מה עושים? ממהרים. אבל זה שלפניך לא. מה לעשות שיש לו עוד ארבעים דקות להגיע ורבע שעה של נסיעה ליעד. מה תגיד לו, תן גז כשהוא נוסע במהירות המותרת ובנתיב הימני?

צאו יותר מוקדם ותתפלאו איך תהיו רגועים, אולי גם תזכו לחיות יותר. סה טו.

לפותח הדיון אני רוצה לומר.

איך מתגברים על זה? קשה מאוד, אולי אפילו בלתי אפשרי. היום, מגילי המופלג (33) למרות שאני רגוע יותר כמו שנכתב לפני אודות גיל 30. אמנם קשה להצית אותי, אבל ברגע שמגיע הטריגר הנכון, אני הופך לחולה נפש, הדופק פועם במהירות מטורפת, החום עולה ואני לא יכול להטיף לך מוסר.

פעם? אני לא מתגאה בכך. אבל מקומי לא היה אפילו בבית הסוהר. שפיותי לא היתה מוטלת בספק, היא היתה מוטלת מתה בצידי הכביש.

ילד בן 21 עם קורבט 87 שעוקף בכל מחיר, פשוטו כמשמעו. גם אם הצלחת להיות מהיר ממני וזה כשלעצמו היה קשה. היית נופל במבחן השפיות. זה בכלל לא היה עניין של אומץ. רמות האנדרנלין המטורפות הביאו אותי למצב של חוסר שפיות מוחלט. שום דבר לא עצר אותי, לא יכלתי בכלל לחשוב בהגיון. כל מה שעניין אותי זה לעקוף את החרא הזה שעצבן אותי וזה כלל גם מדרכות, שוליים וניידות.

משום מה ישראלים, כשראו את הרכב הזה. היו פשוט חייבים לאתגר אותי.

אנשים עם מוח בגודל בוטן, לא משנה עם מה הם נהגו, הם פשוט רצו להראות לי "מאיפה משתין הדג". וגם אם הם נהגו בפיאט אונו. הם נצמדו, עקפו, צפרו וחסמו. הרגשתי כמו חיה בספארי, ועכשיו הם רוצים לראות איך אריה חושף שיניים.

ובתור ילד, המניפולציות הללו עבדו עליי כמטה קסם. חייתי את מהיר ועצבני לפני שחשבו בכלל על הסרט.

אני לא מתגאה, אני מתבייש.

זאת הקדמה ארוכה, רק על מנת שתבין את גודל השינוי.

רוצה לדעת מה עוצר את זה בוודאות? שום שוטר ושופט. רק חוויה של טרום מוות.

היה לי מזל ונשארתי בחיים. לא בטוח שיהיה לך או לכל אחד אחר שנכנע לפרובוקציה כזה מזל.

עברתי על פוסט אחד של "אלוף". מר עולם באגרוף תאילנדיפלוצי שרק אקדח יכניע אותו. תרנגול שחצן. מישהו שכח ללמד אותו שאפילו תמרור מסכן בלי ידיים ורגליים סכין או אקדח, יכול לבתר את גופו לחצי. בתי הקברות מלאים בגיבורים כמוהו.

היום, אני בכלל עובד בכבישים. פיקוח בחברה הלאומית לדרכים. רחוק ממה שהייתי שנות אור.

כן, כמו שכתבתי. גם היום ישנם כאלה שמרתיחים לי את הדם. אבל כשאני מעוניין לפתוח חשבון, אני נזכר בצורה כואבת שאני לא סופרמן. וגם זה שאני נוהג ב-A8 לא הופך אותי לחסין מפגיעות.

אם במשטרה מלמדים את השוטרים לא לנהל מרדפים, כי האגו הפגוע של השוטר יכול לגרום למותו. כך גם אתם.

אתם תענו לפרובוקציות, אתם תמותו. חד וחלק.

נ.ב

אני מסכים שיש משהו בכך שרכב מאיים, מרסן נהגים פרועים אחרים.

כמו שהנהג של ה-Q7 לא רצה שרכבו ייפגע. אני בטוח שגם אחרים לא ממש מעוניינים לבדוק את תקרת הביטוח שלהם בכיסוי נזק לצד ג' שנגרם באשמתם.

שתהיה לכולם שבת שלום. :wink:

סעו בזהירות!

פורסם

לדעתי אין שיטה אחת לכולם .

לי אישית עוזר לפעמים הדבר הבאה .

נניח שמישהו נוסע על רכב חרא אז אני אומר לעצמי שהוא כבר נענש , הרכב זבל והוא בטח סובל מזה , ואז אני מניח לו.

אם נוסע מישהו ברכב מפואר אבל מכוער טילים , אז אני אומר לעצמי שהוא בטח מסכן וכל בוקר קם עם מצב רוח לא טוב .

ואם נוסע מישהו על רכב טוב ולא מכוער ומעצבן אותי אז אני תופס עצבים ומז..ן אותו, מה רע לו בחיים ?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

תתעלם ותמשיך לנוע בקצב שלך? זה פתרון סביר לדעתכם? ומה ימנע מאותו נהג לצאת מהאוטו ברמזור

הבא ולבוא לדקור אותך על כך שהתעלמת ממנו, וכפי שהוא רואה זאת, הפרעת לו לנסוע ועצבנת אותו?

יש בזה משהו.

אם הנהג שנתקלת בו הוא חמום מוח ואידיוט,

יש סיכוי סביר שמה שלא תעשה הוא יתעצבן.

מסקנה - גם התעלמות מוחלטת זה לא הפתרון המושלם לבעיה...

רוצה לדעת מה עוצר את זה בוודאות? שום שוטר ושופט. רק חוויה של טרום מוות.

היה לי מזל ונשארתי בחיים. לא בטוח שיהיה לך או לכל אחד אחר שנכנע לפרובוקציה כזה מזל.

אז מה עצר את זה אצלך? מה קרה?

פורסם

אז מה עצר את זה אצלך? מה קרה?

תאונה.

בשנת 2001 עם הקמארו (לא עם הקורבט). בכביש 58 בחיפה לפני הטכני של חיה"א ליד מה שהיה אז, צומת המכולות, אוברסיז למי שמכיר.

יצאתי לעקיפה על מנת ל"השיג" איזו מאזדה לאנטיס מחורבנת במהירות של 140 קמ"ש על כביש רטוב.

תוך כדי שאני חותך שמאלה בחדות ובו זמנית נותן קיק דאון.

הקמארו שהיתה הנעה אחורית נכנסה לכשכוש פראי בזנב, פגעה באבן שפה בשול השמאלי, התרוממה באוויר והרכב התחיל להסתחרר על הכביש כמו בקרוסלה. אני זוכר זאת היטב כי כל מה שיכלתי לחשוב עליו באותו רגע הוא על מה הרכב ייעצר.

לבסוף נעצרתי באחוריה השמאליים של משאית סמיטריילר שלמזלי עצרה לפניי ולא המשיכה בנסיעה. אחרת זה היה נגמר רע מאוד.

אם רק היית יכול לראות את שלדת העגלה נמצאת בתוך הקבינה המרוסקת במרחק סנטימטרים מראשי, אני מבטיח לך שהיית עובר חוויה מאירת עיניים.

היו לי מספר לא קטן של שברים בגפיים הימניות ושתי צלעות שבורות שלמזלי הרב לא ניקבו לי את הריאה.

למזלי, אני יכול לספר לך על התאונה הזאת כי נשארתי בחיים.

אז בפעם הבאה שאתה רוצה לעשות "דווקא" למישהו. תמיד תזכור שאתה יכול לגמור רע מאוד.

בכלל, הרבה נהגים צעירים שלא עוברים חוויות כאלו, או 'כמעט תאונות' שעושות טראומה רצינית. חושבים שהם ורק הם שולטים ברכב שלהם, מעל חוקי הפיזיקה.

אם איירטון סנה, נהג המירוצים מספר 1 בעולם לפני שומאכר נהרג בתאונה במכונית F1 שהכילה אמצעי בטיחות מהמשוכללים בעולם.

מי אנחנו בכלל, נהגים עלובים בתוך קופסאות פח מגוחכות?

פורסם

shs188

עשית אותי חמור וזה לא נכון בכלל אני בדרך כלל הנהג הכי רגוע

נוסע לי בכייף מוזיקה וכל העולם יכול לחפש

אני לא משתולל סתם ולא מסכן אף אחד

אייך מהתגובה שלי

שהחשוב ביותר בכל התגובה היה

שאמרתי שהכי חשוב זה שכולם יחזרו שלמים ובריאים כל אחד וביתו

אייך מזה אני תרנגול שחצן אני לא יודע

אני לאומתך לא עברתי קורס טייס עם קמארו

וזאת המסיבה שאני כנראה יודע איפה הגבול

ואתה הייתה צריך ללמוד אותו ולמזלך נשארת בחיים

יכולת להעביר את המסר שלך גם בלי להזכיר אותי

זה היה סתם מיותר בעייני אבל כל החד ודרכו שלו יותר מזה אין לי מה להגיד לך

שיהיה שבוע טוב

פורסם

עידו,

אין ולא היתה לי שום כוונה לעשות אותך חמור.

פשוט רק תקרא שתי תגובות מעליי כמה אנשים נרצחים על שטויות.

והיות ואני לא מכיר אותך ואתה כותב על כך שהיית רוצח אותו... אמממ... בימינו כבר אי אפשר לדעת מתי מדובר בצחוק ומתי ברצינות. זה היה פשוט מפחיד לקרוא את הדברים שלך.:shock:

אני רוצה להאמין שזאת היתה רק צורת ביטוי ולא יותר מכך.

אני בכל מקרה, מעולם. אבל מעולם לא קראתי לאיש לעצור בצד על מנת לסגור איתו חשבון. אני יודע לאן דברים כאלה מובילים.

אם פגעתי אני מתנצל. כולי תקווה שנזכה רק לסבלנות איש אל רעהו.

שבוע טוב לכולנו.

פורסם

יש מקרים יותר גרועים. אלה שנוסעים עם אור גבוה קבוע, אלה שנשארים בנתיב השמאלי גם כשאין אף אחד בכביש, אלה שלא מאותתים אף פעם ויש עוד ים דוגמאות. פשוט מנסים להחזיק את בפנים. מה שלא נעשה אותם אנשים לא ישתנו ככה שלא יעזור אם נעצק/נקלל או נתן לו לראות רק אורות אדומים.

פורסם

shs188

תגיד אתה מה הייתה עושה אם מישהו היה מנסה להתנגח בך כל הכביש במהירות ש80-100

לדעתי זה מצב לא שפויי תאר לעצמך לא הייתי מספיק לברוח ממנו מה היה קורה?

זה מצב שבאמת קשה לשלוט מעצמך אני בן אדם כמו כולם וגם אני מתעצבן

האמת אני לא יודע מה מישהו אחר היה עושה במקומי

פורסם

תאונה.

בשנת 2001 עם הקמארו (לא עם הקורבט)

לפי חישוב מהיר, היית בן 24, פזיז, חמום מוח עם קמארו...

אתה מסכים איתי שזה היה רק עניין של זמן...

שמח ששרדת לספר על זה ועוד יותר שמח שיש לך את השכל להבין שטעית ושינית את הגישה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...