Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו באמת. אם ראית שהוא רוצה לעבור נתיב למה לא פשוט נתת לו? אולי ככה מישהו יכיר לך טובה בפעם הבאה שאתה תרצה לעבור נתיב.

קודם כל הוא לא אותת אלא סתם רצה לחתוך אותי. במקום לעמוד בתור הוא פשוט רצה להגיע ראשון לצומת, כניראה הוא חשוב שהוא הכי חשוב והכי דחוף לו ואחרים סתם עומדים בגלל חוסר מעש.

אני לא עושה דברים כאלה. אם אני רואה שפספסתי פניה, במקום לחתוך ולסכן נהגים אחרים, אני ממשיך הלאה, עושה פרסה וחוזר, הפעם במסלול הנכון.

אם מגיע רכב שצריך לעבור נתיב והוא מאותת כמו שאמור לעשות נהג תרבותי זה דבר אחד. דבר אחר כל החכמצ'יקים שלא רוצים לעמוד בתור, חותכים רכבים אחרים, לא מאותתים ונוהגים בברבריות. יש כאלה שמאוד אוהבים לנסוע בשני נתיבים, ממש באמצע ולא נותנים לעבור, עד שלא מחיליטים סוף סוף לפנות ואז חותכים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין ספק שרגעים כאלה מעצבנים מאוד, אבל תאמין לי שיותר מעצבן את

אותו נהג אם פשוט תתעלם ממנו.

ברגע שיש לך אפשרות, זוז לימין, תן לו לעקוף, ושלום על ישראל.

טמבלים על הכביש לא חסרים, חבל לך לבזבז עליהם אנרגיה.

פורסם

תהנה מהאוטו כל עוד הוא אצלך :lol:

אל תצחק, אני חושב על זה כל עקיפה שאני עושה... :)

אבל אין לי יותר מידי מה לעשות, משלימים עם העובדה שיש ביננו אנשים שזו דרך חייהם והתנהגות של בריונים וחוליגנים תמיד יהיו בסביבתנו.

ל'

טמבלים על הכביש לא חסרים, חבל לך לבזבז עליהם אנרגיה.

ברור שתמיד יהיו ברברים וטמבלים והכי טוב להתעלם.

פשוט מבאס ומעצבן ששום פעולת תגובה שלנו

לא תחנך אותם באמת או תשנה את צורת הנהיגה שלהם.

פורסם

מצטער לאכזב אותך אבל אתה בריון לא פחות ממנו מישהו רוצה לעקוף גם אם הוא לא מנומס תן לו הוא יקבל את השיעור שלו

כבר חבל שתסכן את עצמך בשביל ה"כבוד שלך" אגו זה דבר מסוכן.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

זה שאתה מודע לבעייה שלך זה כבר רוב הדרך לפיתרון. תקפיד להזכיר לעצמך כל הזמן שאתה עם פתיל קצר וזה יעזור לך לפתח גישה שונה שכל אחד יעשה מה שאתה רוצה.

היה לי פעם איש שיווק שהיה לפעמים באמצע פגישה מבקש סליחה לרגע, יוצא החוצה, נותן לעצמו כמה סטירות ואומר לעצמו (בכל די רם) "תירגע אידיוט. מה אתה מתחמם?".

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה רוצה ממש לעצבן אותו?

אל תעשה כלום!

כשהוא עובר לידך תסתכל עליו ותן את החיוך הכי נחמד שאתה יכול כדי שהוא ירגיש רע עם עצמו.

אם הוא ממש זועף ואתה לא לבד, תן לו את החיוך הכי דבילי שאתה יכול, שיבהיר לו שאתה לוקח את זה באיזי ולא מתרגז.

ערסים כאלו מתחממים מזה הכי מהר כי הם פשוט מבולבלים ולא מבינים איך אתה לא נותן כבוד אחרי שהם ניסו לקחת אותו בכוח.

פורסם
מצטער לאכזב אותך אבל אתה בריון לא פחות ממנו

מישהו רוצה לעקוף גם אם הוא לא מנומס תן לו

זה לא שמנעתי ממנו לעקוף... היה לו שני נתיבים לעשות מה שבא לו.

להשוות בין מה שעשיתי למה שהוא עשה זה לגמרי לא נכון.

פורסם

אני ממעיט כמה שיותר לעשות דווקא על הכביש, אבל כשצריך אז עושים. ולא זכורים לי פעמים כאלו בכל תקופת הרישיון שלי (חצי שנה ללא מלווה).

לפני שבועיים נסעתי עם אחותי, היא הייתה על ההגה. כביש עירוני בעל 2 נתיבים - אנחנו בשמאלי ובנתיב הימני אוטובוס פרטי.

התקדמנו לעבר רמזור אדום, ובגלל שהיו מספר מכוניות לפני האוטובוס הוא רצה לעבור לנתיב השמאלי כדי להיות ראשון "בתור".

במהירות של 60-70 קמ"ש הוא חתך אותנו בצורה גסה, קודם כל הסט את הגה כדי לעבור לנתיב ואז אותת! (אדיוט כבר אמרתי?)

אח"כ הוא פנה שמאלה וגם אנחנו, אחותי נתנה קיק-דאון ותוך שניות עקפה אותו. היא חתכה אותו בצורה שהמרחק בנינו היה 5 ס"מ בודדים בלבד (טוב נו, אני מגזים).

אח"כ הגענו לעוד איזה רמזור. הנהג, ימח שמו וזכרו, בעל מראה מזרחי (למעשה הוא היה ערבי) הסתכל עלינו וצחק.

הרמתי לו אצבע משולשת ונסענו לשלום.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אין לי בעיה עם חותכים ומזגזגים. אני לא משחק איתם. אבל מה לעשות עם כלבה על פיאט טיפו 96 שנדחפת לך לפניה, אחרי שעמדתה 15 דקות בתור. במיוחד שהיא עושה את זה כל בוקר? אני לא עוצר ויהי מה. מה לעשות עם כלבה בלנקרוזר פראדו 99 שנכנסת לצומת לא פנוי ומנסה להלחיץ אותך כדי שהיא לא תחסום את כל התנועה? מה לעשות עם ברסלב שנוסע בכיף שלו בשמאל ולפעמים נוטה לימין כך שלא תוכל לעקוף אותו? מה לעשות?

פורסם

מבין אותך לגמרי בנוגע לפסיכים האלה בכביש.. :evil:

הדבר שהכי מרגיע אותי כשאני נתקל באידיוטים שכאלה על הכביש היא הידיעה שבעוד כמה שנים,כשאני אפיל בטעות מעדן שוקולד (אין על מעדן הגולן 8)) בסופרמרקט על הרצפה,האפס הזה ינקה אותו, ובסוף היום ייכנס לאוטו החבוט שלו מתאונה שנגרמה כמה שנים אחרי התקרית המדוברת,ויקלל עוד יום שעבר בניקוי של מה שאנשים משאירים אחריהם.

ואנקדוטה קטנה אישית:

לפני שלוש שנים נסעתי עם הפיאסטה החבוטה של אמא שלי (בינתיים השתדרגה לסוויפט :-D) בכביש 2 מחדרה לנתניה. איזה ערס אחד הבהב לי בנתיב השמאלי,וכשבאתי לחזור לימין הוא חתך אותי.בלמתי מהר,והקרנף הזה נסע מאחוריי.הגענו לצומת פולג בפנייה שמאלה,והמטומטם הזה התחיל ללחוץ גז ולעשות תנועות מגונות.

החלטתי לשחק איתו במשחק שלו,שמתי לראשון ועשיתי את עצמי כאילו אני מתחיל איתו מרוץ.

הוא נתן גז רציני ונסע במהירות לא שפויה,שמח כולו,משאיר אותי מאחור-ואז מצידי הדרך הגיחה ניידת משטרה שעצרה אותו,

בעוד שאני חולף על פניו עם חיוך גדול :twisted: .

מסקנה-לכל ערס כזה מחכה משטרה ו/או עבודת פחחות בדרך. אל תתרגש.

פורסם

cupra, אני מבין לליבך ומכיר טוב את הקטע כביש המדובר כולל הנהגים מהסוג הזה.

גם אני נוסע בצורה שפויה כמוך בקטעי כביש משובשים ו/או פסי האטה ותמיד חייבים להיות אלה הלחוצים ש"עפים" בקטעים האלה עם הרכב שלהם וחושבים שאתה עושה להם דווקא.

לא מספיק שיש לנו להתמודד עם כביש דפוק, גם יש לשמור שהאדיוט התורן לא ייכנס בך מאחורה, מעצבן מאוד.

בנוסף, ב3-5 דקות הראשונות כשהרכב קר אני נוסע רגוע במהירות סבירה.

וכל הנסיעה מתוכננת בשביל לא להפריע לאף אחד או להפריע כמה שפחות. (כביש עירוני בעל נתיב אחד עם פסי האטה, מה כבר אפשר לעשות)

אני אומר זאת כי שלשום יצאתי מהרחוב שלי באופן רגוע (זאת הייתה שעת סיום בית ספר של ילדים קטנים בדרכם הבייתה) ונסעה אחריי ביואיק ישנה.

היו לי שני פסי האטה קרובים אחד אחרי השני כאשר כבר בראשון קיבלתי צפצוף לא הוגן מהביואיק, ראבאק זאת GTI לא יאכטה אמריקאית.

הבלגתי, עוברים את הפס האטה השני והביואיק עדיין יושבת לי על הזנב, אני מאיץ קלות כדי להתרחק ממש בליטוף של הדוושה.

פתאום הביואיק לוקחת את "הנתיב האמצעי" (שלא באמת קיים) ואני ממשיך לנסוע כרגיל בתאוצה קלה כאשר לתומי חשבתי שהיא מתכוונת לפנות שמאלה לחנייה או שמאלה לפנייה שישנה שם ולשם זה הנתיב "האמצעי".

אני קולט שהביואיק לא פונה שמאלה אלא ממשיכה בכביש שלי במקביל אליי בנתיב שממשיך לתוך אי תנועה בנוי בכניסה לכיכר והיא לא בדיוק עוקפת.

כמובן שהייתי חם על אותה ביואיק קרצייה ויכולתי להשאיר לה אבק כדי שתשבור את הראש האם לנסוע לתוך האי או להכנס לכיכר מהנתיב הנגדי איכשהוא.

אבל כשהיא הייתה במקביל אליי נתתי מבט חטוף לתוך הרכב שלה וקלטתי בחורה מבוגרת עם ילד קטן ברכב!

זה יישר אותי מיד ודפקתי קלות הברייקס אך בהחלטיות, הביואיק חתכה לנתיב במהירות כאשר מיד ישנה כיכר, הזנב שלה יצא החוצה והאוטו שלה "התיישר" בזכות המדרכה שנמצאת בשיפוע של הכיכר עצמה. (טוב שהיא לא עברה דרך הכיכר במקום מסביב) לרגע הביואיק נראתה לי כמטוטלת. (לאחר שחתכה אותי ימינה היא הייתה צריכה לתקן שמאלה ואז מיד ימינה כדי להכנס לכיכר וזה יצר לה מעין פליק לזנב)

(הייתם צריכים לראות את הפרצוף הכחול-אדום של הנהגי מונית שחנו בכיכר כאשר ביואיק עושה סוג של פליק סקנדינבי בכיכר צמוד אליהם. :) :))

איזה מזל!!! שלא היו אנשים במעבר חצייה באותה כיכר אחרת הייתה דורסת אותם.

בכל אופן העניין היה מלחיץ במיוחד בגלל שאמא שלי הייתה איתי וראתה בשידור חי את הביואיק כמעט מתרסקת בכיכר תוך כדי שהיא נבהלת ומבהילה אותי.

אני הפנמתי שרוב הנהגים שתפגוש בכביש אינם מביני עניין ועלולים לפגוע בעצמם כי אינם מצפים לך ואתה עלול לגרום להם לעשות טעות מתוך לחץ, אני לא רוצה שתהיה תאונה בגללי - מעדיף מצפון נקי, נראה שגם אתה.

לדעתי אסור לעשות שומדבר מעצבים (למרות שלעיתים גם אני נשבר לרגע ומשתדל להתיישר כמה שיותר מהר) אלא מתוך שיקול דעת, אם לחיצה על הגז באופן בטוח באותו קטע + היעלמות לאיזה עארס במקרה מתיישבים ביחד אז מה טוב. :)

פורסם
cupra, אני מבין לליבך ומכיר טוב את הקטע כביש המדובר כולל הנהגים מהסוג הזה.

גם אני נוסע בצורה שפויה כמוך בקטעי כביש משובשים ו/או פסי האטה ותמיד חייבים להיות אלה הלחוצים ש"עפים" בקטעים האלה עם הרכב שלהם וחושבים שאתה עושה להם דווקא.

לא מספיק שיש לנו להתמודד עם כביש דפוק, גם יש לשמור שהאדיוט התורן לא ייכנס בך מאחורה, מעצבן מאוד.

בנוסף, ב3-5 דקות הראשונות כשהרכב קר אני נוסע רגוע במהירות סבירה.

וכל הנסיעה מתוכננת בשביל לא להפריע לאף אחד או להפריע כמה שפחות. (כביש עירוני בעל נתיב אחד עם פסי האטה, מה כבר אפשר לעשות)

אני אומר זאת כי שלשום יצאתי מהרחוב שלי באופן רגוע (זאת הייתה שעת סיום בית ספר של ילדים קטנים בדרכם הבייתה) ונסעה אחריי ביואיק ישנה.

היו לי שני פסי האטה קרובים אחד אחרי השני כאשר כבר בראשון קיבלתי צפצוף לא הוגן מהביואיק, ראבאק זאת GTI לא יאכטה אמריקאית.

הבלגתי, עוברים את הפס האטה השני והביואיק עדיין יושבת לי על הזנב, אני מאיץ קלות כדי להתרחק ממש בליטוף של הדוושה.

פתאום הביואיק לוקחת את "הנתיב האמצעי" (שלא באמת קיים) ואני ממשיך לנסוע כרגיל בתאוצה קלה כאשר לתומי חשבתי שהיא מתכוונת לפנות שמאלה לחנייה או שמאלה לפנייה שישנה שם ולשם זה הנתיב "האמצעי".

אני קולט שהביואיק לא פונה שמאלה אלא ממשיכה בכביש שלי במקביל אליי בנתיב שממשיך לתוך אי תנועה בנוי בכניסה לכיכר והיא לא בדיוק עוקפת.

כמובן שהייתי חם על אותה ביואיק קרצייה ויכולתי להשאיר לה אבק כדי שתשבור את הראש האם לנסוע לתוך האי או להכנס לכיכר מהנתיב הנגדי איכשהוא.

אבל כשהיא הייתה במקביל אליי נתתי מבט חטוף לתוך הרכב שלה וקלטתי בחורה מבוגרת עם ילד קטן ברכב!

זה יישר אותי מיד ודפקתי קלות הברייקס אך בהחלטיות, הביואיק חתכה לנתיב במהירות כאשר מיד ישנה כיכר, הזנב שלה יצא החוצה והאוטו שלה "התיישר" בזכות המדרכה שנמצאת בשיפוע של הכיכר עצמה. (טוב שהיא לא עברה דרך הכיכר במקום מסביב) לרגע הביואיק נראתה לי כמטוטלת. (לאחר שחתכה אותי ימינה היא הייתה צריכה לתקן שמאלה ואז מיד ימינה כדי להכנס לכיכר וזה יצר לה מעין פליק לזנב)

(הייתם צריכים לראות את הפרצוף הכחול-אדום של הנהגי מונית שחנו בכיכר כאשר ביואיק עושה סוג של פליק סקנדינבי בכיכר צמוד אליהם. :) :))

איזה מזל!!! שלא היו אנשים במעבר חצייה באותה כיכר אחרת הייתה דורסת אותם.

בכל אופן העניין היה מלחיץ במיוחד בגלל שאמא שלי הייתה איתי וראתה בשידור חי את הביואיק כמעט מתרסקת בכיכר תוך כדי שהיא נבהלת ומבהילה אותי.

אני הפנמתי שרוב הנהגים שתפגוש בכביש אינם מביני עניין ועלולים לפגוע בעצמם כי אינם מצפים לך ואתה עלול לגרום להם לעשות טעות מתוך לחץ, אני לא רוצה שתהיה תאונה בגללי - מעדיף מצפון נקי, נראה שגם אתה.

לדעתי אסור לעשות שומדבר מעצבים (למרות שלעיתים גם אני נשבר לרגע ומשתדל להתיישר כמה שיותר מהר) אלא מתוך שיקול דעת, אם לחיצה על הגז באופן בטוח באותו קטע + היעלמות לאיזה עארס במקרה מתיישבים ביחד אז מה טוב. :)

הדבר האחרון לעשות עם ספינה אמריקאית זה לנסוע צמוד לרכבים... אלו רכבים שלוקח להם זמן לבלום בגלל התנופה של המנוע לכן צריך יותר "לתכנן" את הנסיעה, אם פעם הייתי עם הלנטרה העגלה נותן גז-ברקס לפי ה 20 מטר שמולי היום בתוך העיר אני מסתכל כל הזמן לכיוון "תא השטח הבא" כדי לראות מה קורה ברמזור ומכין את עצמי לברקס באיטיות אם צריך... לנסוע צמוד צמוד למישהו ועוד לפני כיכר בכביש עדין זה ממש אדיוטי ולא פלא שהיא הביאה את הרכב למצב בטיחותי בעייתי...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
מתבגרים.

+1 ובגרות זה לא משהו שדווקא חייב לבוא עם הגיל.

אישית אני מטיפוסים כאלו מתעלם או מנופף לשלום כמו תייר מחו"ל.

פורסם

אלדד כל הכבוד! אני גאה בך :lol:

לתת בראש ל-206 מתלהבת זה MUST בתנאי שאתה לא מסכן אף אחד, ואני מאמין שאתה אחראי מספיק בקטע הזה.

לכולם יש לפעמים את הדחף לעשות דווקא לנהג אחר, מי שאומר שלא משקר!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...