Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם הגיל בא התרגיל והנסיון.:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אוהב את אלה שצופרים מאחורה, אני שם פול ווליום במערכת ומאיט ל10 קמ"ש ונוסע ככה כמה דקות. אחד זכה לעבור ככה אחרי את רחוב הילל בחיפה למי שמכיר, היה תענוג.

פורסם

10 קמ"ש ברח' הלל? כנראה שנהגת בצורה פרועה. לא עיכבת אותו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
דווקא הקללות העסיסיות ביותר וההתנהגות ה"פסיכית" באמת, לרבות נסיון אמיתי להוריד אותי מהכביש בשל ציפצוף שהעזתי לצפצף, שמורים בנסיון הפרטי שלי לאנשים שכבר עברו את מכפלת הגיל הזה שרשמת.

עכשיו כשאני חושב על זה - אתה צודק. אכן רוב המקרים הקיצוניים עליהם אנחנו מדברים זכורים לי מאנשים יחסית מבוגרים.

Bimmer

פורסם
4 עמודים של מצטדקים

אני חייב לספר משהוא יום אחד אני חוזר מהמרכז לצפון איזה חמור נוסע 70 בכביש החוף נתיב ימני מערבל בטון והוא בשמלי

אני מבקש יפה שירד מהשמלי ויתן לי לעבור הבחור שם עליי ז**

באיזה שלב המערבל בטון כבר נסע מהר יותר ממנו

אייך שהתחלתי לעבור הבחור נותן גז ומכניס אותי למצב מסוכן !!!

אכלתי ת'לב ושתקתי אחרי זה הוא עוד פותח חלון ומקלל אותי בן אדם לא נורמלי אני אומר לעצמי עשיתי לו עצבה וסגרתי חלון

החלון עוד לא נסגר והבחור מצפצף לי ומנסה להתנגח בי !!!

ברחתי לשוליים בשנייה האחרונה

באותו רגע כבר לא עניין אותי אלוהים פתחתי את החלון וצרחתי לו עצור בצד ב* ז**ה אתה מת! רציתי להרוג אותו אני כותב את זה ונזכר איזה עצבני הייתי

מאותו רגע הוא התחיל לפחד והתחיל לברוח הייתי כל כך עצבני שרדפתי אחריו ברצון להרוג אותו בסוף הוא המשיך לחיפה ואני לכרמיאל

היום מצד אחד אני אומר תודה שהוא לא עצר הייתי הורג אותו

וישירות הורס לעצמי את החיים

מצד שני לך תדע מי עוד אכל ממנו חרא כמה אנשים הוא עוד סיכן עד היום

יש אנשים שפשוט אסור שיעלו על הכביש

מכל הסיפור הזה אני יכול להגיד רק אל תוכל לעצמך את הלב

אין מה לעשות עם זה יקרה לך שוב רוב הסיכויים שתעשה את אותו הדבר אנחנו בני אדם

מה שכן לא משנה אייך אתה מגיב תזכור תמיד שיש עוד אנשים על הכביש ורובם לא אשמים שיש איזה חמור שמעצבן אותך אז תזכור תמיד לא לסכן אותם זה הדבר הכי חשוב

"תלמד את כולם מזה" רק תחזיר אותם ואותך שלמים ובריאים כל אחד לביתו שלו

היית עלול ליפול על מישהו יותר משוגע ממך שהיה יוצא עם סכין והיית חוטף דקירה, קח גם זאת בחשבון כאשר אתה חושב להיות גיבור ולהציל את כולנו מאותו בחור.

לעקיפות מהסוג הזה אני נכנס תוך כדי ביצוע הערכה מראש שגם אם יחליט אותו רכב במיידי לתת גז ולמנוע ממני אני כבר יהיה מזמן לפניו ויש לי את האופציה להתקדם הלאה ו"לברוח" כדי שלא יישב לי על התחת.

פורסם

מקרה שקרה לי לפני כחצי שעה בערך -

נסעתי עם ניסאן מיקרה (ותכף תדעו למה כתבתי את הפרט הזה) לחבר שגר 5 דקות ממני.

מדובר בכביש בעל 2 נתיבים, בשלב מסויים מגיעה צומת עם רמזור ישר ורמזור שמאלה, וכדי לפנות שמאלה צריך לאותת לנתיב השמאלי הרי.

היה איזה מסכן עם מאזדה 3 שנסע אחרי וראה שאני מאותת שמאלה, וכנראה שבגלל שאבא שלו אנס אותו כשהיה קטן וגם כי הוא ממהר הביתה בשביל להספיק להגיע לפני שאבא יצא לעבודה, הוא צפר צפירה ארוכה אז צעקתי לו "אתה לא רואה שאני מאותת?!" עם מבט של ערס צעצוע צעק לי "מה יא ז*ן אז מה אם אתה מאותת?!"

אם אני אגיד שלא רציתי להרביץ לו עד זוב דם באותו רגע אני אשקר.

אבל תפסתי את עצמי כמה שניות, ואמרתי לעצמי שחבל שבגלל אחד כזה להיות עצבני.

למה פירטתי וכתבתי ניסאן מיקרה?

לפני חודש וחצי בערך קנינו אאודי A6 2005 בצבע כחול פחם מטאלי.

לא זכור לי אף פעם מקרה כזה.

גם לא עם הפאסאט שהייתה לנו.

כנראה שרכב קצת מאסיבי וכהה גורם לאנשים כאלו לחשוב פעמיים לפני הפוזות שהם עושים על אחרים.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

מסכים עם המסקנה שלך ומוסיף אחת משלי - רכב גדול ו\או- "מרשים" (במרכאות כפולות), בעיקר SUV וטנדרים למיניהם, גורם לאנשים שנוהגים בהם להתנחל בנתיב השמאלי ולא משנה מה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
היית עלול ליפול על מישהו יותר משוגע ממך שהיה יוצא עם סכין והיית חוטף דקירה, קח גם זאת בחשבון כאשר אתה חושב להיות גיבור ולהציל את כולנו מאותו בחור.

לעקיפות מהסוג הזה אני נכנס תוך כדי ביצוע הערכה מראש שגם אם יחליט אותו רכב במיידי לתת גז ולמנוע ממני אני כבר יהיה מזמן לפניו ויש לי את האופציה להתקדם הלאה ו"לברוח" כדי שלא יישב לי על התחת.

אולי ושלא תבין אותי לא נכון אני האחרון שיריב עם מישהו ותמיד יחפש אפשרות להימנע ממריבה

פשוט יש מצבים שכל הפיוזים נשרפים בשנייה

ובטור אחד שהיה לא מאט איגרוף תילנדי ולא פרייר בכלל

אני חושב שאני יסתדר גם עם יש לו סכין עלה לא משנה מה

כל עוד לא יורים בי אני יסתדר יופי :)

פורסם

למה פירטתי וכתבתי ניסאן מיקרה?

לפני חודש וחצי בערך קנינו אאודי A6 2005 בצבע כחול פחם מטאלי.

לא זכור לי אף פעם מקרה כזה.

גם לא עם הפאסאט שהייתה לנו.

כנראה שרכב קצת מאסיבי וכהה גורם לאנשים כאלו לחשוב פעמיים לפני הפוזות שהם עושים על אחרים.

מחזק כשנהגתי בפיאט 500 כל הזמן הציקו לי בכביש אבל כשאני נוהג באלפא שלי והיא שחורה תמיד נותנים לי לעבור לא סוגרים לי את השמול לא כלום

רבב קטן וחמוד גורם לך להיראות ילד טוב

רכב קרבי ישר מנפח אותך משהו מעיים הייתי אומר

זה מצחיק עד כמה שזה נכון

אני מת לראות איזה ערס עושה פוזות על פיאט אונו פתאום יוצא לו איזה ארנולד שוורצנגר

הופך לו את הסיוויק על הגג

פורסם

אפשר לעשות עבודת מחקר: הקשר בין סוג הרב ליחס בכביש. מניח שהמסנה בסופו של דבר תיהיה שמדובר בשרשרת מזון ולפי סוג הרכב וצבע אתם פשוט תופסים מקום אחר.

משתמשי הכביש נותנים כבוד רק לרכבים שמפחדים מהם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אני שם לב שאנשים יותר "מפחדים" (נותנים זכות קדימה, לא חותכים, נותנים לעקוף) כשאני עם ההילקס מאשר עם הפיאט פונטו

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

להיילוקס יש זכות קדימה של הרכב הכבד.:twisted:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הפתרון, להתעלם מכל אלה שחושבים שהם במירוץ, ולהנות מהמוסיקה בדרך.

ידידה שלי שאלה אותי פעם למה אנחנו נוסעים כל כך לאט, שאלתי אותה לאן היא ממהרת? (וגם ביננו, זה זמן איכות).

מעבר לזה, יש כמה דרכים לפתור בעיות כאלה, כמה מקרים:

1. איביזה פוזה נוסעת במקביל אלי באלוף שדה, ברמזור הוא עושה לי מבט של "תחרות?" עניתי לו: 8)

הוא פתח במהירות מטורפת, אני נסעתי 50, כשהוא נעמד ברמזור, אני הגעתי בדיוק בירוק ועברתי אותו.

אחרי פעמיים הוא התייאש ואני המשכתי לכיוון אפעל והוא ירד לגהה.

2. רכב נצמד אליך מאחור, מוריד הילוך, נותן ברקס קטן וישר גז.

3. רכב נרדם מאחוריך עם אורות גבוהים, אתה מאט ומאט ומאט עד שהוא עוקף אותך.

----

פורסם
קשה לי להגיד שאני לא מבין אותך, אבל ב'תכלס מספיקה רק פעם אחת שבה אתה מוריד הילוך והוא הופך לנקודה קטנה במראה שלך ובדיוק צץ איזה משהו בכביש כמו חתול, או רוכב קטנוע או איזה ילד, ואתה בדיוק בשוונג עם האוטו ולך תדע איפה זה נגמר.

ממליץ לך בפעם הבאה שדבר כזה קורה (וזה יקרה, כי יש הרבה ילדים שמתלהבים מהגרוטאה שלהם ברגע שרואים רכב ספורטיבי מולם) פשוט לסמן לו עם היד איזושהי תנועה, או אם אתה ממש מרגיש צורך אז תצעק לו במה אמא שלו באמת עובדת ועבור הלאה.

לא שווה להיכנס לפינות בגלל מצבים כאלה.

באמת? זו העצה שאתה נותן? הבנאדם מבקש לשלוט בדחפים שלו ואתה אומר לו לסמן תנועות ולקלל? ומה אם הבחור באוטו השני עם פיוז יותר קצר ?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...