Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המתלבטים בע"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רישיון בלתי מוגבל,

יש 30,000 ש"ח.

הגעתי לנקודה ממש קשה- מה אם בכלל לקנות.

בעברי מספר אופנועים "מוגבלים"

האחרון GPZ

אני רוצה כלי פרקטי,אמין, נוח, יציב על הכביש- לשימוש עירוני.

לא מחפש אופנוע שמתחיל לנשום בסל"ד - גבוה.

אני מתלבט בין דו"שים כבדים, או אולי אפילו פזילה לכיוון הבנדיט 1200....

מה אם בכלל ההשלכות של אחזקת כלי/כלים כאלה.

פורסם
יש רישיון בלתי מוגבל,

יש 30,000 ש"ח.

האחרון GPZ

אם אתה זקוק לכלי לשימוש עירוני, אז מדוע אתה מחפש אחרי נח גדול כל כך כמו הבנדיט 1200? ואם הוא עירוני בלבד, אז מה ייתנו לך הדו"שים הגדולים (הידועים גם בכינוי: "קטרים")?

לך על DR650 או XT600

גם תוכל למצוא, בתקציב הנ"ל, כלי במצב טוב ומשנתון גבוה (דגם 2000 ומעלה ב-XT!), גם תוכל לשמור על עלויות אחזקה מינמליות וגם יהיה לך בן לוויה מעולה לשימוש עירוני.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
האם בתקציב הנ"ל אפשר לקבל דברים מענינים?

אגב,

למה אתה שולל בנדיט?!

תודה.

:)

אי לא "שולל" בנדיט באופן כללי - היה לי אחד ומאוד נהניתי ממנו.

אני כ-ן "שולל" אותו עבורך ועבור הצרכים / תקציב שהצבת.

ביקשת עצה? זו העצה שלי - למרות שמדובר על יופי של אופנוע, הוא לא יתאים לצרכים שהצגת. (לתנועה עירונית בלבד, עלויות אחזקה נמוכות וכו')

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אחי, אתה צריך לשנות את הכותרת ל: "כדאי לי בנדיט 1200?" או אני רוצה לקנות בנדיט 1200, מה אתם אומרים" :lol:

סתאם, אני צוחק.

אם לא מפריע לך להסתובב בעיר עם כלי כבד ויש לך עוד קצת כסף להוציא מהמגירה, אז הבנדיט, אחרי שאתה מתרגל אליו הוא כלי סבבה. ואם תרצה אז יש לי בשבילך סבל לבנדיט 1200.

היה לי חבר שגרתי בNY והיה לו בנדיט1200 והוא עשה איתו משלוחים. ברצינות.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

היא בין הזולות שיש ,ביחס לאופנועים מקבילים בנפח וUJM בכלל..

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
יש רישיון בלתי מוגבל,

יש 30,000 ש"ח.

האחרון GPZ

אם אתה זקוק לכלי לשימוש עירוני, אז מדוע אתה מחפש אחרי נח גדול כל כך כמו הבנדיט 1200? ואם הוא עירוני בלבד, אז מה ייתנו לך הדו"שים הגדולים (הידועים גם בכינוי: "קטרים")?

לך על DR650 או XT600

גם תוכל למצוא, בתקציב הנ"ל, כלי במצב טוב ומשנתון גבוה (דגם 2000 ומעלה ב-XT!), גם תוכל לשמור על עלויות אחזקה מינמליות וגם יהיה לך בן לוויה מעולה לשימוש עירוני.

או שיוכל למצוא ימאהה XT600 סופרמוטו במחיר נמוך מזה במצב חדש עם קבלות...

למען גילוי טובות הנאה,

החתום מעלה מוכר את הכלי הנ"ל לאחר אובר-אול מלא ושלל תוספות חביבות.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
היא בין הזולות שיש ' date='ביחס לאופנועים מקבילים בנפח וUJM בכלל..[/quote']

אכן תחזוקה זולה.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
יש רישיון בלתי מוגבל,

יש 30,000 ש"ח.

האחרון GPZ

לך על DR650 או XT600

מסכים בכל מילה עם הכרוב הDR/XT הם בדיוק הכלים אותם אתה מתאר - זולים לקנייה ואחזקה, מתאימים לשימוש עירונים, שימושיים ככלל.

הקטרים כמו שאתה קורא להם הם כלים נהדרים, לא בדיוק השימושיות של הXT/DR אבל הרבה קסם של פילים, הבנדיט הרבה יותר אופנוע מהם כיוון שהיה לי גם וגם אני יכול לומר שהקסם של כל אחד מהם בא ממקום אחר לחלוטין. הבנדיט הרבה יותר אופנוע.

אם אני קורה נכון את מה שאתה כותב אתה קודם צריך להגדיר לעצמך מה אתה רוצה, שים לב רוצה ולא בהכרח צריך

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
ומה הם נותנים מבחינת כוח?

מעט מאוד כוח, בהשוואה לבנדיט אפילו בהשוואה לDR הם לא מצטיינים במיוחד עם לוקחים בחשבון את הפשרי המשקל.

יש גם הבדלים גדולים בין הסופר טנרה לבין הביג לבין האפריקה לבין הG/S וכדי שאף אחד לא יעלב יש גם קג'יבות. ההבדלים הם במחיר/ משקל / כוח וכו'

ספר מה אתה רוצה - אולי יהיה יותר קל לעזור

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...