Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקן לפסי האטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמפרים זה פשוט דבר מפגר ומיותר...ומי שאכפת לו עוצר ואז מאיץ בחזרה וסתם שורף דלק...וזה לא עוזר בכלום.

איך מיותר ומפגר?

אתה בעצמך מודה שהוא עושה בדיוק את יעודו, לגרום לך להאט!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 216
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בא ב40-50, מאט כמה מטרים ספורים לפני ל20, עובר, ומיד מאיץ ל40-50, מה בדיוק זה טרם?

לפי דעתי צריך לשים את הבאמפרים רק ממש צמוד למעברי חציה, עכשיו שזה סתם באמצע דרך זה פשוט לא תורם כלום.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

זה מה שאני עושה-

בולם לפני, משחרר את הבלם כדי לייצב את המשקל,

וממש לפני הבמפר עצמו אני 'מלטף' את דוושת הגז (בערך ב - 10-20 קמ"ש)

כדי להעביר עוד קצת משקל, ומיד עוזב את דוושת הגז תוך כדי העליה על הבמפר כדי להחזיר

את המשקל למרכז.

נ.ב.

אני מבצע את ה'תרגיל' רק ברכב שאני מכיר את תגובת דוושת הגז.

אחרת, אפשר לעוף אל עבר הבמפר בנסיון המראה מטופש...

פורסם

LIORWOHL,

אם בסידרה של כמה במפרים אתה מאיץ ל 40-50 בין הבאמפארים אז אין לי הרבה מה להגיד, אתה יכול להאשים רק את עצמך שאתה כנראה מאוד ממהר במקום שאין בו מה למהר.

הביקורת היחידה שיש לי על באמפרים היא שאין תקן למבנה עצמו וחלקם מוגזמים מאוד בגובה או באורך או בשניהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש מדינות שבהן הבאמפרים הינם מחזה נדיר ביותר, אם הם בכלל קיימים. ולא אני לא מדבר על אפריקה, אלא על מערב אירופה.

פורסם
תחזוקה נכונה לא ממש מעניינת את נהגי הליסינג, יותר בוער להם לטוס בתוך העיר על הבמפרים.

אני מאמין שרובם בכלל לא מודע לעובדה לנזק שהם גורמים לרכב.

הנה עוד אחד שבדק סטטיסטית את כלל נהגי הליסינג בישראל (שרק רוצים "לטוס בעיר על במפרים").

נ.ב

אני מזמין אותך לראות את רכב הליסינג שנמצא אצלי זה שנה וחצי, תופתע לראות כמה שהוא לא פחות שמור ומתוחזק מרכבך שלך או רכבים פרטיים אחרים.

פורסם
איזה מחפפת?:shock: אלה תעלות ניקוז למים שאם לא כן, הבאמפר היה נהפך לסכר!

תספר את זה לעיריית כפר סבא. העיר מוצפת מחדש כל חורף, גם ברחובות עם הבאמפרים. לרוב הבאמפרים - גם ברחובות עם ירידות - אין שוליים, והנהג בכל מקרה ישפריץ על הולכי הרגל.

אגב, רוב הזמן נהגי הליסינג נוסעים עם רכב ריק. הסטיגמות עליהם לאו דווקא נכונות (אני נוהג ברכב ליסינג - ואני לא מתעלל בו), אבל בהחלט יש נהגים שבאמת לא אכפת להם.

פורסם

אצלנו מי שבחר את המיקום לבאמפר הוא פשוט גאון.

יש כמה באמפרים (לא הרבה, למען האמת) שעליהם, יש פתח ביוב.

לא סידרו את זה באופן כזה שהבאמר ישאר בצורה ה"טבעית". נוצר מצב שיש עליה, ואז בקע בבאמפר עצמו ואז ירידה.

בקיצור, פתח ביוב דפוק על באמפר.

ואם ז לא מספיק, יש רחוב אחד שיש בו בערך כל 15 מטר פתח ביוב. וכולם נורא גבוהים.

זה פשוט נוראי לנסוע שם. כולם בורחים לנתיב הנגדי כדי לברוח מהמכשולים.

פורסם
הנה עוד אחד שבדק סטטיסטית את כלל נהגי הליסינג בישראל (שרק רוצים "לטוס בעיר על במפרים").

נ.ב

אני מזמין אותך לראות את רכב הליסינג שנמצא אצלי זה שנה וחצי, תופתע לראות כמה שהוא לא פחות שמור ומתוחזק מרכבך שלך או רכבים פרטיים אחרים.

אני לא בדקתי, אתה בדקת? אני מאמין שגם לא.

אל תשווה פורום של חובבי רכב לנהג ליסינג טיפוסי שרק רוצה לנסוע לעבודה ועל הז*ן שלו, להאט קצת לפני במפר (או פניה).

כמובן שלא כל נהגי הליסינג הם כאלה, אבל רוב רובם של הנהגים האלה נוהגים כמו, ותסלח לי אם אתה מכניס את עצמך לאלו, בהמות. אם תרצה ואם לא נהיגה ברכב לא שלך נותנת יותר לגיטימציה להתנהגות אגרסיבית ופורענית יותר בכביש.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני לא בדקתי ולכן אני לא מרשה לעצמי (להבדיל ממך) לצאת בהצהרות מכלילות.

מה קשור לעזאזל פורום חובבי רכבים לעובדה שאתה טוען שנהגי ליסינג טסים בעיר על באמפרים או מאיטים/לא מאיטים לפני פס האטה? או בכלל שהם בפוטנציה נהגים שזורקים ז*ן/"משתוללים"?

כמובן שכל זה לא מונע ממך להמשיך לספק נתונים חסרי ביסוס

אבל רוב רובם של הנהגים..
למרות שאין לך ביסוס
אני לא בדקתי
.

בנוגע ללגיטימציה לז*ן רכב רק בגלל שהוא לא שלך או לנהוג בפרעות ואגרסיביות (אם כבר הליגימטציה היחידה ההגיונית היא זאת של תחזוקה מינמלית לקויה),

בעצם, סרנים/סא"לים/אל"מים הורים למשפחות צעירות, מנכ"לים, עובדי משרות בכירות,מהנדסים,אנשי מכירות,רואי חשבון, וכו'..הם הרי כולם נכנסים לרכב הליסינג שלהם, שמחים עד השמיים ש"הרכב לא שלי, בוא נקרע לו את האמא" ונותנים בגז כאילו אין מחר.

אגב, מהו "רובם" של הנהגים אצלך? כמה כאלו אתה מכיר שעונים להגדרה הזאת של נהג ששוחט את רכב העבודה שלו (ומול אלה שלא)?

אתה כנראה מושפע מבני גילך שלוקחים את הרכב ליסינג של אבא, זה כבר מסביר הכל.

פורסם

חלאס עם התתממות, יש לך אוטו שהוא לא שלך ולא יגידו לך כלום אם יהיו בעיות שנוצרו מבאמפרים, אז רוב הנהגים לא ממש יתחשבו, גם אם לא יעברו אותו על 90 קמ"ש, הם בטח לא יורידו ל20 קמ"ש כמו שעושים במכוניות פרטיות.

אולי אתה לא ככה, אבל 90% כן.

ההגיון הפשוט אומר שאם האוטו לא שלך אז אתה לא תצא מגדרך לשמור עליו, לא בבאמפרים, לא בחניות בקצה העולם כדי שלא יפתחו עליך דלת, לא לחסוך בדלק, לא לחסוך בהתנעות, לא להגיד לאנשים לא לאכול באוטו שלך ולא שום דבר אחר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מה קשור לעזאזל פורום חובבי רכבים לעובדה שאתה טוען שנהגי ליסינג טסים בעיר על באמפרים או מאיטים/לא מאיטים לפני פס.

הקשר שאתה, אני ועוד רבים בפורום זה לא היו מעיזים "לטוס" על פסי האטה.

בעצם, סרנים/סא"לים/אל"מים הורים למשפחות צעירות, מנכ"לים, עובדי משרות בכירות,מהנדסים,אנשי מכירות,רואי חשבון, וכו'..הם הרי כולם נכנסים לרכב הליסינג שלהם, שמחים עד השמיים ש"הרכב לא שלי, בוא נקרע לו את האמא" ונותנים בגז כאילו אין מחר.

אגב, מהו "רובם" של הנהגים אצלך? שכחתי להוסיף בסוף "ממה שאני רואה", אז ממה שאני רואה, כן, רובם של נהגים אלו (גם המנ"כלים התמימים ורואי החשבון הנחמדים) נוסעים מהר על פסי האטה ברכב הליסינג שלהם, פשוט כי הוא לא שלהם ולא ממש מפריע להם להרגיש קצת בום בגב.

כמה כאלו אתה מכיר שעונים להגדרה הזאת של נהג ששוחט את רכב העבודה שלו (ומול אלה שלא)?

אתה כנראה מושפע מבני גילך שלוקחים את הרכב ליסינג של אבא, זה כבר מסביר הכל.

ממש לא, ולצערי לא חסרים גם כאלה

באדום.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

מצטער עם פגעתי ברגשות בעלי רכבי הליסינג פה.

כמובן שאני לא מדבר על כולם, אלא על הרוב הגדול.

אני גר באזור שרכבי הליסינג נמצאים בכל חור, אני רואה 1 מתוך 5 שבאמת אכפת לו מהרכב שלו.

פורסם

liorwohl, חשבת אולי שהרכבים האלו משנעים בין היתר אנשים שלא רוצים להרגיש כמו באנקונדה בלונה פארק? אתה חושב שכולם נהנים לעלות באטרף במהירות על באמפר רק כי זה לא הרכב שלהם? אין להן חשיבות להרגשה שלהם בגב ולנוחות הנסיעה?

לגבי שאר הדברים, כנראה שלא החזקת מעולם רכב ליסינג, כי אחרת היית יודע שעל כל שריטה או מכה שתספוג בפגיעת חניה אתה תצטרך לשלם קנס בעת החזרת הרכב (בהרבה מהחוזים היום) ולכן יש כאלה שמייחסים חשיבות לחניה "סבירה" ולא חניה מטופשת חסרת היגיון.

למה שאדם יניע את הרכב יותר ממה שהוא צריך? כאילו מה..זה רכב ליסינג אז אני אניע, אדומם, אניע, אדומם ואז אניע שוב ואסע לדרכי?

בכל דבר יש מידתיות. בין לאכול ברכב שלא שלך לבין לשחוט לו את הצורה כי הוא "ליסינג" יש הבדל.

שים לב שאני לא נוקב במספרים ("אתה לא, 90 אחוז כן") כי לא עשיתי עבודת מחקר בנושא, גם לא אתה.

אותם אנשים שנתנו ל-s^m את הרושם שקיבל הם שווי ערך לנהגים ברכבים פרטיים שנוסעים כמו אידיוטים על הכביש.

פורסם

עזוב BMW, לא יעזור, ציידי המכשפות לא נחים.

מבחינתם ליסינג מהווה את כל מה שרע בעולם ובכלל אנחנו מקבלים אותו בחינם (אולי אפילו משלמים לנו כדי שנקח רכב ונהרוס אותו).

שים לב לדיון שהפך מאיך עוברים על באמפר בלי לפגוע ברכב לזה שהליסינג אשם בבעיה לא חשוב מה היא.

מסביב לרכב ליסינג שלי מתפרנסים, עובדי חברת הליסינג, קצין רכב, חברת שטיפה, מוסך שעושה טיםולים כמו שעון, יבואני צמיגים שמחליפים מיד איך שמתחיל להתייבש, חברות הדלק, סוחרי רכב שמוכרים את הרכב בתום התקופה, פחחים שמתקנים כל שריטה קטנה, יבואני הרכב ועל הכל משלמים- כן כן, אנחנו עובדי ההיטק "המפונקים".

אני כבר החזרתי רכב אחד מתוך שניים במשפחה וכך גם רוב חברי, אם זה ימשיך ככה עוד נראה כמה אנשים יאבדו את משרתם מיכוון שאין עוד רכבי ליסינג, עוד נחזור לימים שרוב הרכבים היו בני 15 ו 20 שנה, לא יוד פוקוס בת 3 וחצי ב 60 אלף שקל (חצי מחדש).

בכלל, הליסינג רצח את ארלוזרוב.

בעצם אל תעלב , 90% מהליסינג רצחו את ארלוזורוב אבל לא אתה, אתה חבר פורום מכובד.

• תוכן חדש...