Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר עושה לי סיבוב על הבובה :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה..

יש לי חבר מבוסס שהביסוס מאפשר לו לנהוג על פורשה בוקסטר חדשה דנדשה (2010) :-)

החבר מפרגן, וברצונו (וברצוני כאמור:-P) לפנק אותי ביום של נהיגה על הבובה ביום שישי הנ"ל ה 5/11.

שאלת המליון המתבקשת היא... לאיזה כביש/ים כדאי לי להגיע כדי לאפשר הנאה וניצול מירבי של האוטו??

נ.ב

יש בארץ גרסא כפולת מצמדים של הפורשה בוקסטר (אוטומט)?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאחר מתיחת הפנים של 2009, אין טיפטרוניק (נוראי) אלא רק התיבה המפורסמת (PDK) כפולת המצמדים. אלא אם כן לחבר שלך יש "בוקסטר מקדונלדס", סביר להניח שהיא PDK כי זה אביזר "סטנדרט" מבחינת הסוכנות.

אם יש לו את סטופר באמצע הדש, אזי הוא מצויד בספורט כרונו .. תלחץ על ספורט ו\או ספורט פלוס ותראה מה יקרה :)

פורסם

ילד(בן 18-19) תירגע!!!

אין לך נסיון בנהיגה, לא כל שכן בנהיגה על רכב ספורטיבי.

אל תחפש לך צרות, סע בזהירות אחרת תצטרך לשלם על נזקים ברכב(במקרה הטוב) או על אבדות בנפש :evil:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

17:30 איילון צפון

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

או דרך נמיר . (הקרוב מבין השתיים )

מלבד שאני לא מבין מה כולכם עוינים את הילדון , מה הבעיה שילך וינצל את ההזדמנות שנקרתה לפניו .

לילדון : כמובן שלא מומלץ בכביש ציבורי , ורצוי מאוד שתכנס לסביבה מבוקרת כלשהי .

פורסם

נשמע כיף

רק תנגבו אחרי זה

reuters_a.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתה בן 18-19, אני משערת שגם את הרשיון הוצאת לא מזמן, אם החבר נוהג ואתה מצטרף אליו בתור נוסע, כל כביש שתסעו אליו והוא יחליט או שתבחר יהיה מעניין.

אם החבר מתכוון לתת לך לשבת מאחורי ההגה ולנהוג, אז כדאי לבחור כביש קרוב שאתה מכיר כדי שתנהג בו בבטחה.

פעם 1 על רכב שאינך מכיר ועם נסיון מועט מומלץ לא לקחת את הרכב ולבצע "ניצול מירבי של הרכב".

נסיעה/נהיגה טובה ובטוחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חובה: תמונות ליפני ואחרי.[או שכבר נראה באתר HNN].

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

לא ממליץ להגיע לניצול מירבי של הרכב.

99% מהנהגים גם הותיקים שבינינו , לא התמודדו בעבר עם כוח ומהירות כזו.

סע בזהירות , תהנה מהתאוצה/תגובה/אחיזה/פוזה.

מהר ניתן לנסוע גם עם טויוטה קורולה בכביש 6.

תהנה ממה שאין ברכב סטנדרטי.

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם
חובה: תמונות ליפני ואחרי.[או שכבר נראה באתר HNN].

תגובה לא לעניין ידידי, לא מאחלים דברים כאלה לאנשים.

לא ממליץ להגיע לניצול מירבי של הרכב.

99% מהנהגים גם הותיקים שבינינו , לא התמודדו בעבר עם כוח ומהירות כזו.

סע בזהירות , תהנה מהתאוצה/תגובה/אחיזה/פוזה.

מהר ניתן לנסוע גם עם טויוטה קורולה בכביש 6.

תהנה ממה שאין ברכב סטנדרטי.

מחזק לגמרי,

לא יודע מה הנסיון שלך בנהיגה על רכבים חזקים ובעלי הנעה אחורית אבל חשוב שתדע שאלה רכבים שמצד אחד מאוד מהנים ומצד שני יכולים להיות מאוד מתעתעים לא נשלטים לנהג לא מנוסה.

תנהג בצורה בוגרת ואחראית, יש המון ממה להנות מרכב כזה (סאונד טוב,יופי של תאוצות, פוזה בלי סוף), אם אין לך מספיק נסיון אל תנסה למתוח את המגבלות כי אתה עלול לסכן את עצמך ואת חברך.

חלק מהחוויה והכיף זה לסיים את החוויה בשלום בלי לעבור אירוע שיהרוס בשנייה את כל החוויה.

תהנה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...