Jump to content

lior bm

  • הודעות

    59
  • כאן מאז:

הנקודות של lior bm

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. וחשבתי שאני עוד פסימי ... מספר התלונות שלי : 1. המנהיגים שלנו אידיוטים . 2. המדינה הפריטה בשנים האחרונות את בזק , ח"ח , רשות המים ( לתאגידי המים ) , אבטחה מופרטת , רכבת מופרטת .. - משמע שעל כל דבר מופרט אנחנו משלמים כמעט כפול . 3. הפרטה של דבר מצליח כלכלית כמוהו כמכירת הציבור למעשה .. הרי הכסף המופסד חייב להכנס מהיכנשהוא . 4.לא יודע אם אני אעזוב את המדינה , אבל המצב בקנטים . עברו כולה שנתיים מאז השחרור שלי ואני כבר מיואש ( ואני לא משלם את כל המיסים !! ) 5. זה לא פוליטי ---> ביבי טיפש .
  2. סלחו לי על הבורות , אבל מחירי הביטוח של האופנועים לא הועלו בסופו של דבר ? ( שאלה רצינית ) --> ובעקבות כך מספר המסירות שלהם ירד .
  3. lior bm

    הנה זה בא - מחיר דלק חדש

    צר לי מאוד על המדינה הזאת . מי חשב שבעבור מנהיגים כאלה , שלא אכפת להם מאומה מלבד דירתם באקירוב , חיילים ימותו . הפגנה סתם תקח לי שכר / יום עבודה , ורוב הסיכויים שלא תשפיע . לשכור לוביסטים יהיה יעיל הרבה יותר מלבכות על חוק הספורט המוטורי / מחירי הדלק / מחירי הביטוח וכן הלאה .. הנה רעיון : ייקרו את מחירי מועודוני הרכב בעוד 50 ~ ש"ח לערך . ו ת ש כ ר ו - ל ו ב י ס ט י ם שיילחמו עבור האינטרסים שלכם . מוכן לתרום את שלי .
  4. לא נראה לך שמספיק בוער ? אאודי אינה רכב ספורטיבי (לטעמי ) . קנה את אחת הצרפתיות ויישאר לך כסף ליישור קו וייתכן שאף לקורס נהיגה .
  5. בעקרון , הדיזל מתאים מאוד לקילומטראז שציינת . מלבד זה , מה ייעוד הרכב ? (משפחה , מסחרי וכדומה )
  6. אני לא יודע באיזה מוסך טיפלת אבל תתחיל להאמין , כי לפעמים גם מורשים ומרכזים "שוכחים " , ותבצע בדיקה במוסך אחר . או שתבדוק לבד
  7. איזה רכב ?
  8. ניסית להכנס לפגו ספורט ולבדוק ? ובתור בעל של רכב כזה - תעדכן , מה קורה עם זה ? (עלויות , תוספת כוח משוערת , חלקים שהוחלפו ).
  9. פותח השרשור מדבר על ידני או על אוטומט ?
  10. איזה שנה הרכב ?
  11. ה 206 , נכנסת בתקציב . xs איננה מגיעה עם גיר אוטומטי (אלא אם יתקנו אותי ) , והינה "יותר" ספורטיבית . כך שאתה תרכוש את ה xt , שאמורה להיות מפוארת יותר . אומרים שלוקח זמן להתרגל לגיר (משום שזהו גיר שמנסה לחקות פעולת גיר ידני ) . בהצלחה .
  12. צריכת דלק מאוד לא תקינה . מתי היה ומה היה הטיפול אחרון שלה ואיפה ? הרעידות יכול להיות כיוון פרונט . (עשית מתישהוא כיוון ?) . היא עברה רק 65 אלף ? . בהצלחה ..
  13. בסדר ומי שקופץ מהגג הוא תותח על . ומי שלא בא למסיבה - לא קיים . די , אתה רציני זה הנימוק שלך ? ("נשאר מאחור ") . אם זהו התקציב , אז לא רק שלא נשאר לו תקציב , אלא שהוא בכלל לא יכול לקנות . אם לא הובן , אני נגד הלוואות ומימון חיצוני . אתה בעד לקחת הלוואות ומימון חיצוני . סבבה - זכותך . אבל חד משמעית הבחור , ובדקתי , לא נראה ( מההודעות שלו ) כאחד שרוצה לקחת מימון או הלוואה. הוא מחפש רכב בתקציב של 25 עד 28 אלף שקל --> ועל זה אתה אמור לייעץ לו . במקום זה אתה תמיד דוחף את ההלוואה והמימון שלך . אם הוא היה מחפש הלוואה הוא היה מציין זאת . נ.ב - יש מאזדות בנות 16 , שלא נשארות מאחור , ומה רע ברכב ישן ?
  14. ניתן לקנות נוזל קירור ייעודי , בעלות של 100 ~ ש"ח ( 4 ליטר ), במוסך המרכזי בבני ברק . מומלץ לעשות למערכת שטיפה , לפני החלפת הנוזל . יש שם גם מעיין חומצה / נוזל לשטיפה . עשיתי את התהליך הנ"ל לפני כמה שנים . בהצלחה .
  15. כן .. אבל כמה המזדה עולה ( לניחוש - לחץ עליי ) נשאר לו סכום מאוד מכובד ביד . הוא צעיר . הוא יכול לנצל את העודף לטובתו שלו . לדוקטור - בסדר , הבנתי שאתה אוהב להיות מחוייב ולהתחייב . שיהיה לך בכיף . ליאור
×
×
  • תוכן חדש...