Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר עושה לי סיבוב על הבובה :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לו את סטופר באמצע הדש, אזי הוא מצויד בספורט כרונו .. תלחץ על ספורט ו\או ספורט פלוס ותראה מה יקרה :)

מ-מ-ש ל-א הדבר האחרון שנהג צעיר בכלל וכזה שלא מכיר את האוטו הזה בפרט צריך זה שאוטו יתן לו מרווח משחק לפני שהוא תופס אותו.

99% מהנהגים גם הותיקים שבינינו , לא התמודדו בעבר עם כוח ומהירות כזו.

הבעיה מהנסיון שלי זה לא הכוח ולא המהירות, אלה החדות של האוטו, רובנו פשוט לא מכויילים לחדות של אוטו כזה ולא קולטים אותו.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני נורא מקווה שהבחור חזר הביתה בריא ושלם ( למרות שלא שיתף אותנו :evil:). בכל מקרה למי שקורא את השירשור הזה, אני בהחלט לא ממליץ למי שאין לו ניסיון לרדת את הירידות סדום ערד (יש לי שם ים ניסיון- ותמיד תמיד ראיתי שם אנשים שפוכים בצידי הכביש)

רק בריאות:lol:

פורסם
סע בזהירות ואל תעשה שטויות, אתה לא רוצה לסיים ככה:

אמנם לא פוגעים בכבוד המת, אבל נהג הפורשה בתמונה שפירסמת עשה הרבה יותר משטויות, הוא נהג כמו אידיוט ועל הדרך ברח מהמשטרה.

(אני מקווה שאני לא "הורג" אותו בטעות, עד כמה שאני זוכר הוא הובל לבית חולים במצב אנוש ושם לאחר כמה ימים נפטר).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...