Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקופ : צוות טופ גיר מצלם בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה לילה הזוי :-D.

היה ממש מצחיק כשניגש אלינו אחד מאנשי ההפקה עם מצלמה, מצלם תמונה אחת של ה"סטיג" בתוך האלטו ואומר בדרמטיות "you crazy people".

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבורת משוגעים, עשיתם לי את הבוקר.:-D

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מוקדם בבוקר התייצבנו, אוסף של פסיכים, ליד מלון רימונים בנצרת. חשכה מוחלטת, אויר נקי ותקוות לאיזשהו סוג של תקשורת עם השלישייה. את המכוניות, שחנו בתחילה לצד המלון, הצבנו מולו, בתקוה שיעוררו את תשומת הלב הרצויה. המיני של אוהד, המיאטה של נועם, ה-XT השחורה של ארז, הרוביקון של יניב וסוזוקי אלטו ישנה של סטיג מקומי, עם הכיתוב ...Some say

אור ראשון של בוקר, יוסי ואני מארגנים לחבר'ה קפה(בינוני) מתחנת הדלק של סונול באזור המוסכים של נצרת. הבחור המנומנם בתחנה לא מבין מה נפל עליו. מקומיים נכנסים ומתדלקים בעיניים טרוטות, קצת מבולבלים מהשלטים על תא המטען של הטמפרה. בחזרה במלון, אני נכנס לשרותים, עובר בלובי המהודר ומגלה את שאריות החינגה של ליל אמש. האנגלים, כמו אנגלים, ישתו בכל מצב. בקבוקי בירה ריקים(גולדסטאר ומכבי, למי שחייב לדעת), זיתים ושאר מזטים. השומר מספר לנו שקלרקסון גמע לא מעט ויסקי ובאחת לפנות בוקר פנה אליו לשאול היכן הוא יכול להשיג עוד. אולי - ואולי לא, אבל פיקנטריה מעולם לא הזיקה לסיפור טוב.

בחור אנגלי חייכן יוצא מהמלון לסיגריה ראשונה, מתלהב מהתצוגה וחוצה את הכביש על מנת לצלמה. הוא מציג את עצמו כתייר, אך בהמשך יתברר שהוא ראש הקנונייה, תרתי משמע...

לאט לאט מגיחים חברי צוות ההפקה, חלקם לסיגריה של בוקר, אחרים כבר מטעינים ציוד ומזוודים את הרכבים לקראת מטלות היום. מצלמה קטנה נקשרת לכנף ג'יפ הלקסוס, מקליטים מכינים את ה"פודלים" שלהם לפעולה. פניתי לבחור האנגלי, "התייר", גרהם שמו, שבינתיים התוודה על הקשר שלו להפקה. הסברתי לו בקצרה מי אנחנו, מהיכן הגענו ומה המשמעות של ביקור התוכנית בארץ עבורנו. גרהם הבטיח שינסה לארגן פגישה בינינו לבין השלישיה באם הדבר יתאפשר. שלושת הרודסטארים, למותר לציין, נותרו נעולים בחניון התחתי, בעל השער החשמלי.

הזמן עובר, הסטיג עם האלטו, שעמד מול פתח המלון וקסדה לראשו, הצליח לסחוט לא מעט חיוכים מצוות ההפקה, אך זכר לשלישיה איין. גרהם טוען שהם עדיין ישנים אלא שלרגע, נראה המונד בכניסה, יוצא מהמעלית. תיירים הודים ואיטלקים ששהו במלון גילו את פשר העניין וחיכו גם הם, מצלמות דרוכות בידיהם. אלא שאז, הנחת העבודה של כולנו קרסה. השלישייה, הסתבר, תגיע לחניון הנעול מתוך המלון ולא תחלוף לידנו בדומה לצוות ההפקה.

רכבי ההפקה כבר היו מוכנים לתנועה, גרהם החל לחלק הוראות לכולם והבנתי שהוא עשה לנו תרגיל הסחה קטן. חמקתי לעבר השער החשמלי הנעול, אשר שני שומרים מקומיים עמדו מאחוריו, בתוך החניון. כנראה שנראיתי לאיש עם השלט מספיק זר, מאחר והוא פתח לי את השער, בעוד חברו מרים עליו את קולו בערבית שאסור להם להכניס אותי. ניגשתי לחבר. שתי דקות ולא הייתי כאן, מבטיח.

כעשרה מטרים ממני עומד ריצ'רד המונד, איש צוות מסיים להצמיד מיקרופון לחולצתו. אני מתקרב, ממתין בסבלנות בעודם מדברים. המונד אדם חביב, נטול פוזות, מחייך, משתף את השומע בחויותיו, מדבר עם הידיים. איש כלבבי. איש הצוות נקרא לסייע במקום אחר, המונד ואני נותרים לבד. אני מציג את עצמי, לחיצת יד חמה, חיוך.

אני מספר לו קצת על הפורום, על החיבה המיוחדת לטופ גיר בישראל, על קבלת הפנים שהוכנה בחוץ. המונד מבסוט. הוא ראה את המכוניות מהחלון וחש מאד מוחמא שהתכנית נצפית כאן בכזאת אדיקות. האיש נראה רענן, עושה רושם שהוא נהנה כאן, בינתיים. אני פונה אליו בעדינות ותוהה אם יש סיכוי שהוא יוכל לצאת לחבר'ה ולו לרגע קט. המונד אומר שהוא ישמח לעשות זאת אך עליו לבדוק זאת עם חבריו ועם צוות ההפקה.

אנו נפרדים בחיוך רחב ובלחיצת יד, המונד עושה את דרכו לעבר צוות ההפקה, בעוד מר קלרקסון כבר כיוון את המיאטה הצוענית שלו לעבר היציאה. האיש נראה מרוט מליל אמש, סיגריה תלויה בזוית פיו והוא עסוק בשליחת מסרונים. אני ממתין לרגע שיצור עמי קשר עין, מברך אותו בבוקר טוב. האיש מחייך רבע חיוך ועונה לי. אני מברך אותו על הגעתו לארץ ומאחל לו דרך צלחה. הוא מודה לי ואני קולט שהוא לא במצב לסמול טוק, אולי לסמול אספרסו. בכלל, במיאטה NB הצפופה קלרקסון נראה גדול. לי, ב-NB שהיתה ברשותי ועם גובה תואם המונד, היה צפוף...

או אז אני רואה את מאי ב-Z3 ה'צבאית'. מילא Z3, אבל עוד אוטומטית :oops:. מאי יושב דרוך באוטו, עיניו קרות כקרח, אינו יוצר קשר עין עם הסביבה. הבנתי, המשכתי הלאה.

שתי דקות לאחר מכן, השיירה מתחילה לטפס וגרהם מתנצל על כך שלא הצליח להפגיש בינינו :lol:. מאי יוצא ראשון, מתעלם מהסביבה, פונה ימינה ונוסע. אחריו המונד עם הברקטה, מחייך לכולם, מבסוט מהחיים. ג'רמי חותם את השיירה. הוא נראה מרוט ועצבני. אולי השומר צדק, אחרי הכל.

אהבתי :mm_yeah:

שיחקתם אותה :)

פורסם

איזה לילה מטורף זה היה.

הגעתי לעבודה, ראו שאני עייף ושאלו למה, הסברתי ואמרו לי שאני פסיכופט ושאני אלך הביתה.

אני לא יודע אם זה טוב או רע אבל אני הולך לישון.

היה גדול מהחיים.

אשכרה כולם ילדות בנות 12 מעריצות שלא רואות בעיניים.

היה נפלא.

לילה טוב,

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

איזה חיוך עשיתם לי בהפסקת צהריים

תודה

אני מצטער שלא הצטרפתי הם היו אוהבים את האוטו שלי[106 ראלי]

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

חברה סחתיין!!! כולי אכול קנאה, עשיתם שירות ענק לכל חובבי טופ גיר בארץ ועכשיו גם הבריטים יודעים שכולם בארץ הגה חולי וצופים באדיקות בטופ גיר וזאת למרות שיש פה מס של 120% על רכבים...ספרו עידכונים נוספים אם יש

פורסם
חברה סחתיין!!! כולי אכול קנאה, עשיתם שירות ענק לכל חובבי טופ גיר בארץ ועכשיו גם הבריטים יודעים שכולם בארץ הגה חולי וצופים באדיקות בטופ גיר וזאת למרות שיש פה מס של 120% על רכבים...ספרו עידכונים נוספים אם יש

אולי חובבי הגה כאן בארץ הקודש, אבל כשהבריטים נתקלים בפיאט טמפרה עתיקה, בסוזוקי אלטו מהוהה, במיני מיינור ישנה ובסובארו לגאסי תקולה, אני לא בטוח שאלו מכוניות שיגרמו להם לחשוב על ישראל כעל מדינה של כלי רכב או תרבות מוטורוית. שורה תחתונה - המצב לא שונה מהותית מגאורגיה, תורכיה, או ירדן...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

חבורה של פסיכים:-P.

נקווה שעוד יצא להם להתקל בעוד צופים שיחכו להם, אולי אז הם יתאוששו מההלם וישמחו להצטלם.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
שורה תחתונה - המצב לא שונה מהותית מגאורגיה, תורכיה, או ירדן...

תורכיה יצרנית רכב עולמית, בעלת ספורט מוטורי עשיר, משתתפת בסבב הראלי העולמי, סבב הפורמולה אחד העולמי וסבב ה GP אופנועים,

בירדן יש ספורט מוטורי ענף הכולל השתתפות בסבב הראלי העולמי אז שורה התחתונה, כנראה שאנחנו מאוד עלובים בהשוואה למעצמות מוטוריות כמו תורכיה וירדן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפחות אנחנו מנסים ויש לנו את הקהל הנכון.

ההתנהגות של כל החברים שהגיעו היו הייתה לא פחות ממופתית!

ממש התרשמתי לטובה מזה שאף אחד לא עשה שטויות (בניגוד לדעה הרווחת לגבי ישראלים).

זו הסיבה אגב, שלא יכולנו לתת את המיקום לאף אחד.

פורסם

פרנקוס, מה זאת אומרת אף אחד לא עשה שטויות????

ואיך אתה קורא לזה?

IMG00034-20101021-0656.jpg

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...