Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב כמעט בן שנה והתגלו בו כל מיני בעיות

1.נקישות מהגיר

2.מנורות לא עובדות באוטו ומצית.

3.-בלאי רגיל של בלמים.

מסתבר שמחזיר שמן של הגיר הלך-2 ליטר שמן מהגיר נזלו בגלל הנזילה :!:

נשרף פיוז ברכב בגלל זה לא עבדו המנורות.

חריטת צלחות קדמיות וסט רפידות קדמיות.

על הדרך שמעתי את אישתו של בעל המוסך מדברת עם הפקידה-איזה רכב בעל המוסך הזמין לאישתו-"טויוטה"! הוא כבר יודע מה שוות המכוניות הצרפתיות..

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לאור התגובות האחרונות שלך בפורום, אני ממליץ לך על שתי דרכי פעולה:

1. למכור את הצרפתיה, לקנות טויוטה, ושיהיה לנו שקט.

2. להשאר עם הצרפתיה, להמשיך להתלונן, אבל לא על גבי הפורום, ואז גם יהיה לנו שקט...

אם אתה כל כך מריר בנוגע למכונית שלך - אולי תמכור אותה כבר ותקנה משהו אחר?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי הצרפתיות דיי אמינות אם הם מתוחזקות נכון.

אם אתה מדבר על פיגו ספציפית ולא על CITROEN אז אני יכול להגיד לך דבר אחד: הבעיה היעיקרית של הפיגו - 1.היא נמוכה מידי 2.הרבה חלקים מתחת לרכב מתפרקים/נדפקים כמו משולשים הולכים הרבה,בוקסות ועוד.

(קח גם בחשבון שבאירופה לא משתמשים הרבה בגיר האוטומט - וליצרנים אין ממש אינטרס לייצר אותו. התיבה הידנית עדיפה.) אם מדובר על רכב אוטו' לעומת זו - בשוק היפני כן . ביפן מייצרים גם מכוניות עבור ארצות הברית ששמה ה גיר האוטומט הוא חובה.

פורסם
לדעתי הצרפתיות דיי אמינות אם הם מתוחזקות נכון.

אם אתה מדבר על פיגו ספציפית ולא על CITROEN אז אני יכול להגיד לך דבר אחד: הבעיה היעיקרית של הפיגו - 1.היא נמוכה מידי 2.הרבה חלקים מתחת לרכב מתפרקים/נדפקים כמו משולשים הולכים הרבה,בוקסות ועוד.

(קח גם בחשבון שבאירופה לא משתמשים הרבה בגיר האוטומט - וליצרנים אין ממש אינטרס לייצר אותו. התיבה הידנית עדיפה.) אם מדובר על רכב אוטו' לעומת זו - בשוק היפני כן . ביפן מייצרים גם מכוניות עבור ארצות הברית ששמה ה גיר האוטומט הוא חובה.

תגיד לי מה הקשר של יפן ארה"ב או כל החרטה לישראל?

הטויוטה קורולה למשל מיוצרת בכלל בטורקיה... האוונסיס באנגליה? לשוק היפני או האמריקאי אין אפילו שמץ של קשר לפה... הקשר היחיד הוא השם.. המכוניות שמגיעות לפה הם מכוניות של השוק האירופאי...

פורסם

1.נקישות מהגיר.

3.בלאי רגיל של בלמים.

מסתבר שמחזיר שמן של הגיר הלך, ליטר שמן מהגיר נזלו בגלל הנזילה.

(1)האשמה תתכן בשל אופן הנהיגה של בעל הרכב ונהגיו - עליות מרובות על מדרכות עשויות בהחלט לקצר חייו של מחזיר שמן בדיפרנציאל.

(2)WOW - איזו תקלה חמורה שיכולה לקרות רק ברכב צרפתי(לי נשרף הפיוז במח מהקריאה).

(3)טוב, חייבים לרשום עוד תקלה, גם אם היא בלאי טבעי או מאמצי עקב אופן הנהיגה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

במשך שנה נשרף לך פיוז והיית צריך להחליף דיסקים ורפידות?!

קטסטרופה!

אכן ההוכחה המכרעת שהQC הצרפתי בקאנטים.

ז'אן פייר - לגרדום!

ויפה שעה אחת קודם.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

(1)האשמה תתכן בשל אופן הנהיגה של בעל הרכב ונהגיו - עליות מרובות על מדרכות עשויות בהחלט לקצר חייו של מחזיר שמן בדיפרנציאל.

עמית

שלום.

אני רוצה ללמוד ולהבין, איך יתכן שעליות מרובות על מדרכות, או הרגלי נהיגה

גרועים משפיעים על מחזירי שמן של הגיר.

בקיצור מה קשור מחט לתחת. :?:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תגיד לי מה הקשר של יפן ארה"ב או כל החרטה לישראל?

הטויוטה קורולה למשל מיוצרת בכלל בטורקיה... האוונסיס באנגליה? לשוק היפני או האמריקאי אין אפילו שמץ של קשר לפה... הקשר היחיד הוא השם.. המכוניות שמגיעות לפה הם מכוניות של השוק האירופאי...

בהנדסת רכב ישנם תחומים בהם חשובים מאוד ידע וניסיון של מהנדסי הייצרן שנצברים במשך עשרות שנים של השקעה במחקר ופיתוח. למשל, כמו ידע ונסיון של PSA בתכנון וכיול מיתלים, או של למבורגיני בבניית מנועי V12, או של רולס רויס באיזון מנועים ומערכות הנעה...בניית תיבת הילוכים אוטו' גם היא דורשת ידע ונסיון כאלה, לכן ייצרן שצבר אותם (כמו רוב ייצרנים יפניים) יוכל לייצר תיבה אוטו' טובה גם אם הרכב עצמו מיוצר ברואנדה ומיועד לשוק הניו-זילנדי.

היסטורית, רוב מכירות של ייצרני רכב אירופאי הם במדינות אירופה, שבהם אחוז מכירות של רכב אוטומטי הוא אחוזים בודדים בלבד. לכן לא השקיעו ייצרנים אלה כספים רבים בפיתוח והתאמה של תיבות אוטו'. לאומת זאת רוב מכירות של ייצרניות רכב יפניות הם בארה"ב, בה מעל 80% מהרכבים הם אוטו' ונסועה שנתית גבוהה - לכן ייצרים אלה השקיעו במו"פ של תיבות אוטו' יעילות ואמינות. היום, בעידן המיזוגים הגדול, עובר הידע והניסיון של יפנים לייצרנים אירופאים (פורד-מזדה, רנו-ניסן) - וגם ניתן לקנות תיבות אוטו' מייצרנים כמו פוג'י (סוברו)...חוץ מזה, אירופאים מתקדמים די מהר בפיתוח תיבות חצי אוטו' ששימוש בהם תופס תאוצה (שילוב של תיבה ידנית זולה ואמינה ומנגנון אלק' להחלפת הילוכים שגם הוא אינו יקר שווה לרכב כמאט אוטו' ללא תוספת עלות לייצרן)...

P.

פורסם

1.נקישות מהגיר.

3.בלאי רגיל של בלמים.

מסתבר שמחזיר שמן של הגיר הלך, ליטר שמן מהגיר נזלו בגלל הנזילה.

(2)WOW - איזו תקלה חמורה שיכולה לקרות רק ברכב צרפתי(לי נשרף הפיוז במח מהקריאה).

(3)טוב, חייבים לרשום עוד תקלה, גם אם היא בלאי טבעי או מאמצי עקב אופן הנהיגה.

עמית

רסמייי :!::wink:

הגלוז.

wrx 2001 8)

פורסם

1.נקישות מהגיר

3.-בלאי רגיל של בלמים.

על הדרך שמעתי את אישתו של בעל המוסך מדברת עם הפקידה-איזה רכב בעל המוסך הזמין לאישתו-"טויוטה"! הוא כבר יודע מה שוות המכוניות הצרפתיות..

אם כ"כ רע לך, אז למה עברת מפיג'ו 306XN לפיג'ו 206?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

1.נקישות מהגיר

3.-בלאי רגיל של בלמים.

שמע שמע!

לך תקנה טויוטה או איזה יפנית או קוריאנית...

רק אז תלמד להעריך את הצרפתיות!!! :twisted:

שלא נדבר על תנוחת נהיגה בסיביק [ישיבה על מחצלת של צוענים עם משענת ] :D

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

זה בחורות שמחפשות פוזה ולא לאט מתחילות להבין במכונאות עקב הרכישה של פיג'ו חדשה.

עוד "פנינה" מהמוסך-פיג'ו 306 שנת 98 התפוצץ ראדיאטור פנימי באמצע הנסיעה.

עוד "פנינה" סיטרואן C5 חדשה של תדיראן-כריות אויר פתוחות-אין שריטה על הרכב\מכה-וחלק מהחיישנים מפורקים...

*ולחבר'ה פה שחשבו שרכשתי 206 הרכב לא שלי הוא של חבר טוב שלי מתחיל לחלחל לראש שלו למה כל כך התנגדתי לקנייה.

לגבי הברקסים רשמתי סיכום מוסך לגבי כל מה שבוצע במוסך לא התלוננתי לגבי הברקסים.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

פיג'ו שהלך רדיאטור? באמת? ישר למשחטה!!!

ומה אם אני יגיד לך שהונדה הורסים מנועים? זוכרים את המקרה עם הפרילוד שהבוכנה עשתה חור בקרטר? באסה. מנוע חדש. כמה קילומטר: בין 70,000 ל-90,000. אבל זה הונדה, זה לא מתקלקל.

ומה אם אני יגיד לך שלחבר טוב שלי הלכה בוכנה בטויוטה, עקב גומיה דפוקה.

תאמין לי? תפסיק לקנות טויוטה?

חסל שטויות. פיג'ו מטופלת יודעת להיות אמינה כמעט כמו כל יפנית אחרת.

הנ"ל גם תופס לגבי סיטרואן. חוץ מbx. :lol:

שלא תבין לא נכון, אני לא בעד שלטון צרפתי בפורום, הכל שאלה של טיפול וביחוד של הזנחה. :idea:

אם אין לחם, תאכלו עוגות!!!

מארי אנטואנט ברגע של ההארה

פורסם
עוד "פנינה" מהמוסך-פיג'ו 306 שנת 98 התפוצץ ראדיאטור פנימי באמצע הנסיעה.

עוד "פנינה" סיטרואן C5 חדשה של תדיראן-כריות אויר פתוחות-אין שריטה על הרכב\מכה-וחלק מהחיישנים מפורקים...

איזה קטע!

הלכת למוסך וראית מכוניות עם תקלות... מה הסיכוי שזה יקרה?

רמז: גבוה מאד

לא יאומן :roll:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...