Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לא מוסרים סקודה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דורקי, אני בספק רב אם סוכנויות המשנה מעבירות לצ'מפיון מידע לגבי רכבים פגומים בצורה כזאת או אחרת. הם רק רוצים למכור יותר ויותר.

א-ב במינהל עסקים:

את המידע לא מקבלים מהסוכנויות אלא ישירות מהלקוחות והרי לצ'מפיון יש את כל הפרטים כדי שיוכלו לפנות אליהם ישירות (כמובן - אם חוו"ד של הלקוחות מעניינת אותם, לפי צורת ההתנהלות של צ'מפיון - נראה שלא).

פורסם

גיא, אתה בטוח בכך?

אני יכול לומר לך שניסו זאת בעבר (בעידן הפונטו) והם לא הסכימו לבצע זאת. התייעצות עם עו"ד הביאה למסקנה שאכן לא ניתן לעשות כך.

ז"א שבמידה ואכן משהו השתנה, הוא השתנה יחסית לאחרונה.

דורקי, עקרונית אתה צודק. בפועל - אני לא בטוח שזה באמת עובד כך, אחרת אנשים היו מפסיקים להתקרב ליבואן הנ"ל - במידה והשירות המתקבל ממנו מחפיר עד כדי כך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
גיא, אתה בטוח בכך?

אני יכול לומר לך שניסו זאת בעבר (בעידן הפונטו) והם לא הסכימו לבצע זאת. התייעצות עם עו"ד הביאה למסקנה שאכן לא ניתן לעשות כך.

מי לא הסכים? היבואן או משרד הרישוי?

עד כמה שאני זוכר פרק הזמן בו ניתן לבטל רישוי לרכב חדש הוא שבועיים עד חודש, אחרי זה אין מה לעשות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לפי הנוהל החדש רוכש רכב יוכל לסרב לקבל רכב חדש אם נגרמה לרכב ירידת שערך מסחרית בשיעור כולל של 3.5% ומעלה, כולל מקרים בהם נגרמה ירידת הערך מצביעת חלפים שהוחלפו או תוקנו.

כמו כן רוכש רכב חדש יוכל לסרב לקבל את הרכב אם נקבעה לרכב ירידת ערך של 6% או יותר בשל צביעה בלבד.

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1360:2007-12-18&catid=155:2010-09-01-12-40-28&Itemid=38&set_color=grey

פורסם

תאמין לי עדיף שידחפו את הטיפול הזה ידוע כבר לאן , לשלם כמה מאות שקלים על הטיפול, ולקבל רכב חדש דנדש בלי שום בעיות.

זה לא עניין הפיצוי, זו ההרגשה, ההתרגשות הראשונית שמקבלים את הרכב מהסוכנות.

קשה לטאטא אכזבה כשמקבלים רכב חדש עם פגמים וטיפול ראשון בתור פיצוי.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

יש מושג משפטי שנקרא "אבדן הנאה" - החוק מכיר בכך שאדם שרכש מוצר חדש לחלוטין או הזמין עבודה מסויימת ואלו לא בוצעו כראוי או נמסרו עם פגם אשר גורם עגמת נפש, יש לו בהחלט עילה לדרוש פיצוי או מוצר זהה אחר. אני לא עו"ד ולא משפטן, אבל בהחלט יש כאן מקום לדרישה שלך לקבל רכב חדש ששילמת עליו במיטב כספך, כמו שצריך וללא תקלים!

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

זה כל כך מעצבן, קיבלתי השבוע אוטו חדש, אומנם מדלק מוטורס אבל זה אותו הסיפור.

תודה לאל שאצלי לא היו בעיות, למעט שריטות מזעריות בקורה.

אני כל כך מבין אותך, מקווה שהכל יסתדר לטובתך!

• תוכן חדש...