Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !!!

ברשותי רנו מגאן 2 5 דלתות שנת 2004 אוטומט עם 60000 ק"מ הרכב אצלי בערך כחצי שנה הרכב נוסע מעולה מלבד כמה בעיות שבאות מאזור הגיר

1.בהעברה מ p ל r מורגשת מכה קטנה ללא רעשים כלשהם אוטו הדבר גם אם אני מעביר לטיפטרוניק ומעביר בעמידה מראשון לשני.

2.בנסיעה איטית העברה מראשון לשני מתבצעת בקפיצה כאילו זריקת קלאץ עכשיו זה לא קוראה תמיד אם אני נותן הרבה גז אז אני בקושי מרגיש משהו

אם מסתכלים על מד סל"ד אז כשהרכב העביר הילוך לשני והוא נמצא כבר בשני אז יש איזשהי נפילתה בסל"ד בערך 200 סל"דו אז הרכב נוסע חלק

3. משהו מינורי ואחרון יש לרכב נטייה להגיע מהר מדי להילוך שיוט אני יכול לנסוע ב 50 קמ"ש על הילןך רביעי

היתי בשני מוסכי קרסו ושניהם בדקו את הגיר עשו נסיעת מבחן בדקו תושבת גיר ואמרו שהכל תקין כך זה ברכב הזה...עכשיו בקשר לנפילת סל"ד שציינתי נאמר לי שזה " סגירה של הטורק " ????

תודה לכל העונים!!!

פורסם

לפי התיאורים שלך, כל התופעות נשמעות לי כמו התנהגות אופיינית של הגיר (AL4).

במשפחה שלנו יש שני רכבים עם הגיר הזה (מגאן וסניק), לכולם יש את אותה ההתנהגות של הגיר (חכם, שלומד את סגנון הנהיגה).

דבר אחד שלא ניסיתי - להעביר בעמידה מראשון לשני, למה זה טוב?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

3. משהו מינורי ואחרון יש לרכב נטייה להגיע מהר מדי להילוך שיוט אני יכול לנסוע ב 50 קמ"ש על הילןך רביעי

היתי בשני מוסכי קרסו ושניהם בדקו את הגיר עשו נסיעת מבחן בדקו תושבת גיר ואמרו שהכל תקין כך זה ברכב הזה...עכשיו בקשר לנפילת סל"ד שציינתי נאמר לי שזה " סגירה של הטורק " ????

תודה לכל העונים!!!

תיבה אוטומטית מתוכנתת להיות על ההילוך הכי גבוהה האפשרי, עוזר לצריכת הדלק וזיהום האוויר.

נפילת הסל"ד שאתה מתאר מתאימה להגדרה של "נעילת ממיר המומנט" ולא "סגירה של הטורק" כמו שאמרו לך בשפת מוסך, אבל זה אותו הדבר. הנעילה הזאת מבטיחה חיבור ישיר של המנוע והתמסורת ללא ההחלקה האופיינית לתיבות האוטומטיות. בד"כ בתיבות הילוכים אוטומטיות "טיפשות" נעילת המומנט מגיעה רק בהילוכים השלישי והרביעי, ב AL4 היא כנראה מגיעה גם בהילוך השני.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצטרף לולאד, כל התופעות תקינות, אצלינו יש רכב עם גיר כזה, והוא מתנהג בדיוק אותו דבר.

לגבי נפילת הסלד בהילוך שני - זו נעילה של ממיר מומנט, כלומר ברגע שהסלד נופל הממיר ננעל ויש קשר קשיח בין המנוע לגללים, כמו בגיר ידני.

‏ בתחילת ההאצה בהילוך שני ממיר מומנט משוחרר, על מנת לאפשר למנוע לאלות בסל"ד ביתר קלות.

איתמר - הגיר הזה נועל ממיר מומנט בכל ההילוכים למעט בהילוך ראשון.

• תוכן חדש...