Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות בנוגע למשחק בלייב בXBOX360

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בשעה טובה רכשתי מכשיר XBOX ג'ספר עם פריצה LT

נכסתי לתוכן של הלייב ואהבתי את מה שיש שם

אני מפחד לקבל באן מהלייב ובשמחה הייתי משאיר את המכשיר לא פרוץ

אבל מכיוון שאני הולך לחרוש עליו עם הרבה משחקים זה לא יהפוך את הדבר לכלכלי.

יש לי מספר שאלות אני אשמח אם תוכלו לענות לי עליהם:

1.אם אני לא משחק משחק בלייב אלה רואה סרטים ומשתמש בתוכן של הלייב אני עדיין יכול לקקבל באן?

2.אם אני רואה סרט בסטרימר דרך המחשב (אבל זה עדין עובד על אינטרנט) יש סכנה שאני יקבל באן?

3.נכון לעכשיו הבנתי שעדין הפריצה האחרונה LT לא קיבלה באן , האם זה אומר שאני יכול להיות רגוע ולשחק ברשת משחקים מתוקנים?

4.איך אני יכול לדעת שהמשחק מתוקן?

תודה רבה ומצטער על החפירה.

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

1. כן

2. כן

3. תמיד יש חשש לקבל באן רק תזכור תמיד לעדכן את הפריצה ולא לשחק במשחקים בלייב לפני שהם יצאו בחנויות.

4. הכי טוב לתקן אותם לבד לפני שאתה צורב.

בקיצור תמיד יש חשש לקבל באן, אני קיבלתי באן רק בגלל שהייתי מחובר לאינטרנט עם האקסבוקס ואני עם גירסה 1.51

פורסם

לא יכול להתאפק. מיקרוסופט עושים את החיים קשים? אתה יודע איזה חיים קשים עושים להם אנשים שפורצים קונסולות?

אתה גנב, וגנבים משלמים... בסוף.

אלא אם כן לא תתפס, ואז הרווחת.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

פעם? כן, היום? קונה הכל, כולל מוסיקה. אין לי שום סיבה לא לשלם על מה שאנשים עמלו, ברגע שיעתיקו ממך משהו ששווה לך כסף תבין, אני היית צריך לחוות את על בשרי.

אגב, לא צריך להיות מליונר, ניתן לקנות משחקים לאקס בוקס ב60$ און ליין. לא צריך את ארץ בכלל, ככה אני קונה, כן כולל DLC'S.

Stay tuned

פורסם

לצורך העניין מי אמר שאני לא קונה?

האקס בוקס שלי פרוץ בשביל לשחק משחקים מגובים

למה אני לא יכול ליצור עותק בשבילי מדיסק שקניתי ולשחק בו בשביל שהמקורי ישאר תקין וללא שריטות?

פורסם

לפי מה שאני יודע ניתן לשחק כל עותק מקורי של כל משחק אקסבוקס מדיסק הקשיח היעודי (או בחיבור USB) של המכשיר. לצורך העניין, אני לא הנחתי כלום. מיקרוסופט מניחה שאם פרצת זה כדי לשחק משחקים שהם עותק ולא מקור.

Stay tuned

פורסם

אכן - אפשר לעשות התקנה מלאה של כל משחק XBOX וע"י כך לא להשתמש בדיסק מעבר לזיהוי הראשוני - ככה שהלכה הטענה הזו.

(בתחום הזה בPS3 ד"א הבלו ריים הם עם ציפוי חדש ועמיד מאוד גם בגלל בעיות כאלו בעבר).

ואביתר - למה? ככה - אתה הסכמת על זה ברגע שאתה משתמש ומסכים להסכם שימוש בקונסולה (במיוחד להסכם של האונליין שהוא תקנון נפרד לגמרי).

לגבי 60$? אפילו לא זה לרוב.

ברוב המשחקים אפשר לרדת עוד מתחת לזה - אפילו חדשים.

וכל משחק בן חודשיים שלוש כבר יותר לכיוון ה40 ומטה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תוציא את הדיסק לאחר הקריאה הראשונית ותגיד לי אם המשחק עובד לך.

אני לא רוצה שבכלל יקרא לי מהדיסק המקורי, מה הבעיה בזה?

יש לי סה"כ 60 גיגה והכל תפוס עם משחקים שהקלטתי למכשיר. אז מה לעשות לקנות עוד הרדיסק?

זה לא ששיחקתי משחקים צרובים בלייב, יש לי את האקסבוקס שנה וחצי ואף פעם לא שיחקתי בלייב

רק ראיתי שם תכנים באינטרנט.

טוב הוויכוח הזה מיותר, כל אחד יבחר מה שטוב לו.

פורסם

אחרי שחטפתי באן בגל האחרון במזל חודש לפני סיום המנוי בלייב, הגעתי למסקנה שעדיף להחזיק עוד קונסולה - אחת פרוצה למשחקים שרוצים להוריד ולשחק אוף ליין ואחת מקורית כדי לשחק בלייב.

ד"א לא שיחקתי בליב במשחקים לא מתוקנים ועדיין חטפתי באן , כי מאוד קשה לדעת מהם הקריטריונים של MS לבאן ברגע שיש גל באנים.

עד היום אין מסקנה חותכת שמספיק לתקן משחקים וככה להתחמק מבאן או לעדכן גרסא וכו'. כל עוד אין גל באנים אפשר להנות :)

פורסם

רק כדי להיות מחובר לעינינים , עשיתי חיפוש קטן וראיתי שמתקנים את המשחקים עם תוכנה בשם ABGX

יש אפילו כמה מדריכים באינטרנט לעשות את זה , אבל צריך להקפיד על גרסא מעודכנת..

אני שומע על אנשים שמשחקים שנים בלייב ולא קרה להם כלום , האם זה עניין של מזל או זה גם לדעת איך להסתיר את הפריצה?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

אומרים שהפריצות החדשות עושות את העבודה טוב מאוד , והמפתחים למדו מהטעויות של גל הבאנים האחרון.

למה אומרים? כי עוד לא היה עוד גל באנים שמאשר/מפריך את זה אבל בנתיים התוצאות חיוביות לכל מי שמתקן את המשחקים עם ABGX

כל מה שצריך לעשות זה לחכות שהמשחק קודם ייצא לשוק, לאחר מכן מופיע קובץ קטן במאגר נתונים של ABGX360 ובעזרת מדריך קצרצר מתקנים (צריך לדעת איך לתפעל את התוכנה נכון ) ואז צורבים.

עדיפות לצרוב עם cloneCD על מהירות 2.4X ולהשתמש רק בדיסקים של verbatim שיוצרו בסינגפור , אבל זו רק עדיפות :)

• תוכן חדש...